SUNSHINE

Vi har inte uppdaterat bloggen på ett tag. Mamma ska försöka skärpa sig!

Helgen för snart 14 dagar sedan var jag med mamma på Högevallsbadet. Där hade vi bestämt träff med Åsa och hennes två barn. Vi badade och hade jätte roligt. Jag är som en fisk i vattnet. Mamma hade fullt bry med att hålla mig ovanför vattenytan. Vågorna var ju jätte roliga. Bubbelpoolen satt vi också i. Där tyckte mamma och Åsa att det var varmt och gott. Vi barn hade ju lite svårt att sitta stilla där och det är ju kravet för att få bada i den. Fika gjorde vi också där innan vi fick nog och åkte hem. 

Förra veckan hade dagis stängt på onsdagen. Redan på tisdagen blev jag hämtad på dagis av kusin Maria.
Jag fick sova över hos familjen Björklund. Där fick jag rulla mina egna köttbullar. Sov gott mellan Eva och Sven hela natten gjorde jag. Väckte dom iof ett par gånger då jag snackade i nattmössan :D
Hela onsdagen spenderade jag med familjen Björklund innan jag vid 15.00 tiden åkte hem till mamma igen.

Helgen spenderade jag hos pappa. Mamma var på utflykt med Rickard. De cyklade till Billebjer, naturreservatet. De hade picnic med sig. Mamma fick testa att hissa ner sig själv från en klippa. Läskigt innan hon fick smak på det =D Cykla 2 mil i motvind var inte det lättaste. Somnade tidigt på lördagkvällen sen =D

I förrgår kom mamma och hämtade mig på dagis. Strålande solsken och varmt och gott ute. Hon hade gjort pasta/kyckling sallad. Tillsammans med Yoda åt vi kvällsmaten på en filt ute i folkparken. Underbart och maten smakar så mycket godare ute!

Nu i veckan var jag med dagis på studiebesök på polisstationen här i Lund. Jag fick åka polisbil med sirenerna på. Lite rädd hade jag blivit först men sen gick det bra. Fick sitta framme hos farbror blå och styra med ratten mm.

I övrigt så pratar jag på..ibland kan inte mamma få tyst på mig =D Undrar vem jag har ärvt det av?
Korta meningar får jag till nu också. Alla tycker att det är så roligt!

Snart är det helg och den spenderar jag med mamma. Vi hoppas på bra väder!

Tack snälla familjen Björklund för att jag fick vara hos er så mamma kunde jobba! Och självklart så vi kunde få kramas lite! ;)


Rullar min egna köttbullar hemma hos familjen Björklund.


Jag och Sven ute på lekplatsen. 


Jag och mamma bakar kanelbullar. 


Jag städar mitt rum!


Yoda är sugen på min mat (kvällsmat ute i folkparken)


Mamma och jag myser på filten i solen. 


Storebror och Lillebror


Mamma flyger flygplan med mig på filten, det är såååå roligt!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0