En dos oro =/

I veckan som har gått har vi träffat alla möjliga nära och kära.

Mamma blev mycket orolig i veckan. BVC tyckte att jag hade gått ner lite i vikt. De tog ett blodprov för att kolla så jag är frisk. De misstänker nu att jag kanske har lite gluten intolerans. Vi ska få en tid hos barnspecialisterna för en vidare utredning. Men vi är inte oroliga längre. Anna, vår barnläkare på vårdcentralen sa att det var absolut inget allvarligt och kanske till och med ingenting alls. Vi fixar detta liksom allt annat. Jag är ju en glad och frisk pojke med en god aptit. Vikt nedgången beror nog mer på dumma tänder och förkylningar den senaste tiden.
Har jag någon allergi så är ju det inte så konstigt med tanke på hur mycket allergi skräp som finns i släkten. 

Sandra har varit på middag en kväll. Maria kom också förbi på sin rast. Mysigt hade vi det.
Marlene var över en kväll, även Sandra när mamma var lite orolig över provresultaten på bvc. Jag sov då men mamma uppskattade verkligen deras stöd. Även faster Eva har stöttat mamma i hennes oro och vad hade vi gjort utan henne? ♥

Jag har varit hos pappa från torsdag till lördag förmiddag. Mamma har jobbat och träffat vänner. Igårkväll var hon hemma hos Linda och Andreas tillsammans med Rickard. Även Maria och Mattias var där. Mamma fick kramas lite med Tiddi, snart måste jag också få träffa henne tycker jag!

Idag när jag kom hem åt jag och mamma lunch tillsammans. Sen kom Rickard och tillsammans åkte vi till skattkammarön. Så roligt vi hade det. Jag var helt vild. Mamma tyckte också det var roligt. Vi klättrade, hoppade och busade i massor. Social som jag är så hittade jag många andra barn att leka med och föräldrar att charma.
Glass fick jag också!

När vi kom hem var jag ganska trött. Fick min kvällsmat sen blev jag nattad. Maria var här och hon och Rickard kockade i köket när mamma nattade mig. Sen åt de tacos.

Söndagen blir en riktig vilodag. Kanske en sväng i tvättstugan men annars ligger vi nog raklånga på soffan och läser böcker.


Aj aj, ont i armvecket efter blodprovet=(


TANT SANDRA!! ♥


En lat polis=)


Världens gladaste gosse!


En liten flört =)


Äter glass!


Åka åka åka om och om igen=)


Mamma kan inte låta bli!


Lånar Rickards vantar=)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0