Nalle Puh

Nu har jag börjat min inskolning på förskolan Gyabo avd Nalle Puh.

Personalen är så trevliga. Mamma snackade loss med personalen direkt och jag med barnen. Har redan två kompisa lika gamla som jag. Mycket blandade åldrar vilket är bra eftersom jag oftast drar mig till lite äldre barn.
Jag var blyg de första 10 minuterna sen kunde mamma inte hålla koll på mig längre. Jag var överallt och busade med alla. Jag blev omtyckt med en gång. Barnen ropade "Isac" hela tiden. Alla ville prata och leka med mig.
Mamma och jag är så nöjda med dagiset.

Det blev en mjukstart, vi var hemma igen vid lunchtid. Imorgon ska vi vara där 8-14.

Hela eftermiddagen har jag och mamma tvättat. Badat Yoda och spikat upp lite tavlor. När Ola kom hem från jobbet stod maten på bordet. Jag fick bada för första gången här i huset =D Det var lika roligt här. Ola var som vanligt badvakt. Mamma gick ut med soporna sen lät hon Yoda springa av sig på ängen. Så mysigt med stora grönområden. Grannar som är ute och målar på sina hus eller pillar med sina trädgårdar. Alla man går förbi hälsar så glatt, trevligt!

Nu nannar jag gott. Jag har en ny säng som väntar på mig. Så fort mamma har köpt en ny bäddmadrass till mig så ska jag lämna spjälsängen och sova i en "stor gosse säng" =D Och så fort Ola har satt upp projektor duken i vardagsrummet så åker hans TV in i hans och mammas sovrum. Mammas tv åker då in på MITT RUM.
Jag har alla disneyfilmerna och alla Astrid Lindgren filmerna i bokhyllan på mitt rum. Som jag ska ligga i min stora säng och titta på Hugo sen =D

Snabbt internet har vi nu också tack vare teknik snillet Ola. Mamma kan ju blogga som aldrig förr =D

Vi trivs som en bonde på sin traktor här i Stehag ;)


Min första dag på avd Nalle Puh...så här glad var jag =D



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0