Vattenkoppor

I söndags kom mamma och Ola och hämtade mig hos pappa i Lund. När jag kom hem sprang jag rakt in på mitt rum och där hade mamma och Ola ändrat om en massa. Min spjälsäng var borta. Mamma har satt upp min gamla sänghimmel över den stora sängen. Mysigt eftersom det känns som att jag tältar varje natt =D
Mamma och Ola hade varit på Ikea när jag var hos pappa. Jag hade fått ett litet bord med två små stolar som jag blev jätteglad för. Ställde mig vid min spis och började duka fram på bordet.
Jag har fått mammas tv. Hela hennes Disney och Astrid Lindgren filmsamling stod inne på mitt rum. Vilken lyx!!

Mamma och Ola fick mycket gjort förra helgen. Vi har fått det mycket fint här hemma. På söndagen innan de kom och hämtade mig hade de Rolf (Olas pappa) här på middag. Vi fick en grill i inflyttningspresent och det tackar vi för! 

Den nya vardagen fungerar utmärk. Jag har varit på dagis hela veckan. Mamma och Ola har turats om med hämtning och lämning på dagis.

I onsdags åkte vi och storhandlade efter jobb och dagis. Vi hämtade ut vår nya brevlåda på posten. Jag var pigg och glad inne i affären. Charmade andra som var där och handlade. Hjälpte mamma och Ola att plocka varor.
Jag sprang fram till godishyllan och stoppade alla som stod där och plockade lösgodis och sa till på skarpen; "nej det är mitt godis"!! =D

Igår jobbade mamma kväll. Ola kom och hämtade mig på dagis. Tillsammans hade vi en riktigt mysig kväll tillsammans. Åt kvällsmat, gick ut med Yoda. Tog ett bad tillsammans. Sen bäddade vi ner oss i min säng och läste en saga.

Mamma har åkt tåg hela veckan och det har fungerat hur bra som helst. Tågen har hållt sina tider. De nya pågatågen är riktigt lyxiga =D Mamma tar tåget 06.28 när hon börjar 07.00 och hon kommer till jobbet i god tid. Slutar hon 16.00 så tar hon tåget som går 16.10 och är hemma 16.30. Kunde inte varit bättre!

Igår var mamma en sväng i stan på sin rast. En sportsbutik nere i stan ska stänga så de hade 50% på redan röda lappar :) Mamma fyndade en overall till mig för 150 kr. Det ni!!! =D Har redan en overall som är super bra men ibland blir den blöt och då är det bra att ha en att byta med. 

Natten mellan torsdag och fredag blev det inte mycket sömn för någon under detta taket. Jag vaknade och var otröstlig i omgångar. Ola bar in mig hos mamma och han. Då somnade jag om igen men sov väldigt oroligt. Mamma fick stanna hemma med mig på fredagen. Jag hade fått utslag överallt på kroppen. Min överläpp var svullen och det skrämde livet ur mamma. Det blev läkarbesök på förmiddagen. Där talde doktorn om för oss att jag hade fått vattenkoppor. Till och med vattenkoppor i munnen vilket förklarar varför min läpp såg svullen ut.
Jag har ingen feber och prickarna kliar inte. Bara lite extra trött och mammig. Kopporna i munnen ställer till det lite på natten och även när jag ska äta. Kopporna på händerna stör mig lite också. 
Vi får se när kopporna torkar ut. Mamma och Ola ska turas om att ta vård av barn nästa vecka.

Igår efter läkarbesöket bjöd mamma mig på en glass som plåster på såret. Sen var det rakt hem och börja med veckostädningen. Sen kom Ola hem och så startade fredagsmyset. Mamma och Ola firade sin halvårs dag igår =D
Ola klev rakt in i våra hjärtan från dag ett och det känns som att vi alltid har haft honom i våra liv ♥

Mamma sov hos mig hela natten, så mysigt vi hade det. Idag har det varit underbart väder. Efter frukosten tog vi ut Yoda på en promenad tillsammans. Vi gick förbi affären och jag fick en bamsetidning. Hemma igen satte vi oss inne på mitt rum. Jag, mamma och Ola hjälptes åt att måla i min bamsetidning. Hela eftermiddagen har vi pillat med hemmet. Snickrat ihop hyllor, satt upp lampor och vår nya brevlåda mm. Vi har ätit tacos ikväll och nu har vi landat på soffan.


Chickenpox =D

Glad trots ingen sömn, vattenkoppor och besök hos läkaren.

Har man varit duktig hos doktorn får man visst glass som belöning =D

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0