SEMESTER!!

Tjoohhoooo nu har vi äntligen semester!!
 
I fredags var det sista dagen på jobb/dagis. Semstern firade vi in på Röstånga camping :). Olas syster med familj hade husvagn där. Det var kväll och taskigt väder ute så vi satt inne i husvagnen och pratade tills det var tid att åka hem och nanna.
 
I lördags slappade vi hela dagen. Söndag morgon köpte vi bullar med oss på vägen ut till Röstånga camping igen. Där åt vi frukost tillsammans med Tina och hennes familj och morbror Micke.
Vi badade, grillade, fikade ute på gräsmattan och gick en promenad. Härligt!!
 
Igår städade vi här hemma. Tvättade ett par maskiner tvätt och badade Yoda. Satte i ny dos fästingmedel på både hunden och katten samt klippte klorna. Skönt att ha det gjort!
På eftermiddagen bjöd Ola hela lilla familjen på en liten utflykt. Han körde oss till Trollenäs slott. Så vacker omgivning och underbart väder hade vi. Ola bjöd oss på glass. Vi promenerade runt och bara njöt innan vi åkte hem igen. På kvällen grillade vi. Efter maten gick vi en lång promenad med Yoda. 
 
Idag har vi varit och handlat lite smått och gott inför lalandia. Bland annat ett par badskor till Isac så han inte ska springa och halka så lätt. Vi åker imorgon och kommer hem igen på fredag.
 
Isac slutade med blöjor här hemma i lördagsmorse. Har blöja på natten men inte ens en droppe har han hunnit släppa i den :) De skedde ett par olyckor i lördags och söndags men nu har nog Isac fått in tekniken.
Han springer själv in på toaletten och kissar på den stora toaletten. Är vi iväg kissar han i en buske ;)
Bajseriet är ett annat kapitel. Men snart så!!  Vår duktiga stora kille!!
 
Älsklingen har kört in till Lund nu för att växla pengar och tvätta bilen. Sen ska han lämna av Yoda hos Glenn som ska passa honom när vi är iväg. Min trognaste vän fyllde hela 7 år förra veckan, var har dom 7 åren tagit vägen???  
 
 
 
Linus, Isac och Albin på Röstånga Camping.
 
Kvällsmys i husvagnen.
 
Mina två älsklingar i poolen på Röstånga camping
 
Min lille fisk ;)
 
Isac hälsar på ankorna ute vid Trollenäs slott.
 
Prins Isac vid Trollenäs slott :)
 
Gungeligung!
 
Isac och den fina utsikten :)
 
Kvällspromenad i Stehag. Isac har hittat en bra backe till sin bil :)
 
Frukost ute på trädäcket ♥
 
Stora och lilla meckar Micke ♥ 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0