Ngn som vill byta bäcken med mig?

Jag har länge fått ont i bäckenet under nätterna. Tacksam för att det bara är då men det stör min nattsömn. Jag hade inte alls dom besvären när jag väntade Isac så jag förstår inte varför jag har det under denna graviditeten?

Det gör så ont så jag vaknar och då leder det i sin tur till att jag måste gå upp och kissa. Flera gånger på natten vänder och vrider jag på mig och vaknar av smärtorna. Jag klarar inte ens av att Ola lägger armen om mig i sängen, så är jag när jag har ont..man får inte röra mig. Det gör mig ledsen för jag brukar annars sova som bäst med honom tätt intill mig.

Tur att jag inte jobbar iaf. Man är trött när man är gravid men ännu tröttare är man när man inte får sova ordentligt.

Jaja kaffet gjorde susen som vanligt och jag har fått gjort det jag skulle idag.
Isac blev hämtad tidigt och barnen på dagis fick känna på min mage :) De frågar alla vad bebisen ska heta och om hon ska börja på deras dagis sen mm
:) det ska hon ju och alla barnen på dagis plus personalen kommer ju få träffa henne ofta innan hon ens börjar där själv eftersom hon kommer vara med vid hämtningar och lämningar av Isac sen, skoj!!

Hela eftermiddagen har vi suttit ute i trädgården. Isac ritade när jag njöt i solen med mitt eftermiddagskaffe. Ibland är livet bra härligt!

Snart kommer älsklingen hem och då blir det en liten tur med bilen, ska bl.a. köpa nytt gräs till trädgården.

Imorgon är det redan fredag, var blev denna veckan av??



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0