Julia 6 månader

Hej och hå va tiden den går!! Älskade lillasyster är redan 6 månader.

Känns som det var igår hon tittade ut samtidigt som man knappt minns hur livet var utan henne. Hon är världens snällaste bebis. Alltid en solstråle! Pappas flicka och lik honom så det är kusligt. Men även lik storebror som bebis. 

Ingen är mer stolt över Julia än hennes storebror. De två har något speciellt som vi vuxna inte kan komma i närheten av. Underbart att se.

Julia äter glatt allt man erbjuder henne. Men helammas fortfarande och det är vi glada för. Hon är ett matvrak. Äter en hel skål med gröt och vill ändå ha mammas mjölk en timme senare :) Växer så det knakar, har nu strl 74.
Rund och go är hon om kinderna. En riktigt liten go knubbis, precis som bebisar ska vara!! Det var Isac också under sitt första år.

Julia har de senaste veckorna börjat "snacka" en massa. Jollrar glatt och gör sina egna små speciella ljud. Ofta låter det som att hon säger mamma. Hon vet ju inte vad hon säger men Isac brukar säga till mig; "mamma hör du inte att hon kallar på dig" :)

Hon ska helst vara med hela tiden. Vill ha koll på var hon har sin familj. Precis som Isac när han var i hennes ålder så gillar hon att ha det lugnt omkring sig. Visar inget intresse för att röra på sig än utan vill hellre sitta under eken och lukta på blommorna ;) 

Rullar runt endast om något tillräckligt roligt lockar henne. Är inte glad för att ligga på magen. Lägger man henne på magen stannar hon bara kvar så en stund sen rullar hon över på rygg igen :) 

Pappas flicka men när det verkligen kommer till kritan är hon en mammegris :)

Försöker njuta av varje sekund med mina barn. Tycker att jag är ganska bra på att ta vara på tiden och de små fina stunderna även om de rinner mellan fingrarna hur man än gör. 

Hur livet än har sett ut eller vad som väntar runt hörnet så kommer jag alltid känna att jag är den mest lyckligt lottade tjejen på denna jord som har fått glädjen att vara mamma till dessa två underverken <3 







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0