Tuff tuff tåget

Isac vaknade i går morse med ett stort leende, idag ska vi träffa Tiddi skrek han!!

Ja det var ju bestämt så. Vi var hembjudna till familjen Nilsson men plötsligt plingade min telefon till. Det var ett meddelande från Linda där det stod att hon hade blivit sjuk. Vi blev besvikna. Det kommer andra tillfällen, krya på dig gumman!! ♥
 
Jag och Ola funderade och funderade på vad vi kunde göra istället för att göra vår Isac glad. Då slog det mig att vi har ju fortfarande inte besökt Eslövs leksaksmuseum. Vi har hört så mycket gott om stället av vänner som redan har varit där med sina barn. Flera som har sagt att ni måste åka dit, Isac hade ju älskat det. Men vi har väl lyssnat med ett halvt öra, hur häftigt kan ett ställe i Eslöv vara liksom? haha, som man dömmer och så fel vi hade! 
 
Vi åkte dit och stället blev en succè för vår lilla Isac. Som det sken i ögonen på honom och det var underbart att se. Stället drivs av en äldre man och hans son. Gubben hade börjat bygga en liten bana när han skulle bli pappa till sonen 1955. Sen har de tillsammans fortsatt samla på tåg och bygga denna fantastiska bana tillsammans. De var båda på plats och Isac har skaffat sig två nya vänner. De fann ju varandra och de visade Isac alla knappar och finesser. Öppnade små dörrar som visade hur det såg ut under barnorna mm. När vi till sist fick med sonen därifrån fick han en tidning av gubben med en leksak i. 
 
Hur kan vi inte ha åkt dit tidigar? Här har vår vår lilla tågälskare bott så nära detta magiska ställe så länge utan att veta om det!! Vi har lovat honom att åka dit igen snart och flera flera gånger till. Det blir vårt lilla smultronställe att ha tillsammans med Isac ♥
 
Vi körde direkt därifrån till McDonalds. Isac var lyrisk!! Jag och Ola kände att vi hade räddat dagen från den stora besvikelsen att inte fått träffa Tiddi. 
 
Idag är det fjärde och sista advent. Imorgon väntar julafton för familjen Haraldsson. Det enda positiva med att inte ha Isac den 24:e är att vi får tjuvstarta julen.
 
Här känner vi ingen julstress och det är underbart. Julklapparna har varit färdiga i god tid. Hemmet är städat och kylen full med mat. Idag tog ungarna på sig tomeluvorna och gick runt till våra närmsta grannar och delade ut julkort och chokladtomtar. Det gör vi varje år. 
 
Älsklingen ska i eftermiddag eller imorgon förmiddag baka sitt berömda julbröd som vi ska ha med oss till släkten på julafton. 
 
Julen är härlig, och vi vill passa på att tacka för alla fina julkort som vi har fått!! ♥
  
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0