Barndop & 35 års kalas

Vilken härlig dag vi hade igår. Solen sken på våra nära och kära hela dagen.

Förmiddagen spenderade vi i Nöbbelövkyrka för att se Gabriel bli döpt. Ett mycket fint barndop. Julia sov gott i babyskyddet och Isac satt fint under hela dopet och sjöng stolt med till blinka lilla stjärna. <3
Efter kyrkan blev vi bjudna på smörgåstårta och kaffe i lokalen på Gunnesbo. Eva och Sandra hade själva gjort all mat och det hade dom gjort bra som vanligt ;) Skoj att se alla kända ansikten!

När vi hade firat färdigt lilla Gabriel åkte vi inom Jim som hade varit så snäll och passat Yoda under förmiddagen. Vi bara precis hämtade upp Yoda sen körde vi vidare till nästa firande i Trelleborg, Tinas 35 års kalas.

Hela eftermiddagen satt vi ute. Familjen hade satt upp tält och långbord.
Även här blev vi bjudna på smaskig hemmagjord mat. Ungarna har lekt och busat. Lyckliga Isac fick bada och bada! Man kunde inte göra annat i den värmen.

Julia tål inte värmen så hon spenderade hela sin tid på kalaset i vagnen. Alla turades om att gunga vagnen :) Prinsessan fick fina kläder av Tessan och ett kort med en peng i av Olas storebror Göran och hans sambo Sladana.

Stort tack till alla nära och kära för allt igår!!

Idag vaknade jag och ungarna vid 10.00 och då var inte pappsen hemma. Han hade smugit ut tidigt i morse för att åka iväg och köra cross. Galning!! Vem orkar det efter en sen kväll och i denna värmen?

Nä då har vi det bättre här hemma. Sovmorgon, frukost i trädgården och familjemys.

Nu tänkte jag packa vagnen och ge mig ut på en liten promenad med mina älskade ungar. Snart blir Isac hämtad igen och kommer inte hem igen på en vecka :(



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0