Julia 1 månad idag!

Oj va tiden springer iväg. Vår lilla prinsessa fyller 1 månad idag.

Idag har vi varit på BVC och nu väger tösen 4600g. Allt såg bra ut.

Julia har de senaste dagarna fått ett utslag i stort sett hela ansiktet. Det är inte vackert men hon har inte ont ut av det.

Jag har tänkt på allt, är det maten jag har ätit? Tvättmedlet hon inte tål? Eksem? Eller värre...allergi mot djuren?
Hoppas att det bara är "4 veckors plitor" dvs hormonplitor som kan dyka upp på bebisar kring 4 veckors ålder. Ja tack och lov enligt bvc sjuksköterskan idag så var det just det. Hormonplitor som är helt ofarliga och går över av sig själv.

Jobbigt att se henne så knottrig, torr och röd. En bebis ska vara mjuk och go. Men trots alla prickar så är hon den finaste bebisen!! <3

Efter BVC gick vi töser en liten shoppingrunda. Hittade en hel del kläder till kidsen på rean. Isac behövde verkligen ngt nytt och fräscht.

Min stiliga kille! Han blev nyligen klippt hos en frissa som har klippt honom en gång innan för ett bra tag sedan.
Den gången blev det inte alls bra men han satt inte heller stilla så vi trodde det berodde på det, därför gav vi henne en andra chans nu i förra veckan. Men även denna gången blev det en katastrof! Hur kan en frisör klippa så?? (Se bild nedan).
Dit går vi inte fler gånger. Det ser verkligen ut som att Isac själv har varit framme med saxen! Tänkte ta honom till en annan frissa denna veckan och få det fixat men nu får det va så. Med lite gel i håret syns det inte, så får vi rätta till det när det blir tillfälle.

I övrigt så åkte Isac iväg igår och kommer hem igen på fredag, det blev en liten sista minuten ändring i semesterveckorna. Så nu är det bara jag och Julia här hemma om dagarna. Isac kommer hem om över helgen för att följa med på dop och kalas mm. Sen är han borta igen hela nästa vecka också.

Igår hade vi Olas kollega och hans familj här på besök. De hade hämtmat med sig och det är alltid uppskattat att slippa stå vid spisen :) Julia fick så söta kläder i present av dom. De hade sin hund med sig, en tik och Yoda blev helt till sig :) Han pep här hemma hela natten sen efter att dom hade åkt hem.

Nu är det snart allsång på TV sen är set natti natti för två trötta päron!



Kommentarer
ÅG

Fy vad dåligt!! Jag hade blivit förbannad och gått tillbaka begärt pengarna tillbaka + att dom skulle fixa till det! Grattis till söta Julia!! Hoppas vi kan ses snart <3 kram

Svar: Ja det är vår tanke också. De har semester stängt och är bara där vid beställningar. Orkade inte ringa och be henne komma in igen. Sen var min tanke att hur ska HON kunna fixa till det? Hon kan ju uppenbarligen inte klippa. Där är dessutom billigt att klippa sig så strunt i dom pengarna, man får visst vad man betalar för ;p Julia tackar så mycket och jag hoppas också att vi kan ses snart!! Kram <3
Camilla Haraldsson

2013-07-16 @ 20:20:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0