Bara vi flickor

Idag har svärfar varit på besök. Han hade smörgåstårta med sig och gissa om vi kalasade på den? Mums :)

Nu är det andra gången Julia träffar sin farfar utan att vi har tagit något kort på dom två tillsammans. Det är riktigt dåligt av oss!

Ikväll har älsklingen varit iväg med Isac på kalas. Isac har haft ett par roliga timmar tillsammans med några av kompisarna på dagis. Föräldrarna behövde inte stanna men Ola valde att göra det. Fick en trevlig bild på Isac med kompisarna där de står och tittar på hästar. Omgivningen här omkring är helt underbar!

Jag och Julia har haft en mysig egen stund tillsammans. Vi har pratat med morfar på telefon. Gått en promenad med Yoda. Varit borta vid miljöstationen och slängt lite kartonger mm. Ätit kvällsmat och sen fick Julia badat.
Lindade in henne i sin snutte och sen låg hon pigg och nöjd i soffan sidan om mig. Kan inte sluta titta på henne! Underbara bebis! <3

Tyvärr hade hon en liten otröstlig stund innan badet. Hon hade nog knip i magen. Och det som knep bubblade till i magen och kom ut lagom till pappa steg innanför dörren och kunde ansvara för bajsblöjan :)

Jobbigt när de små gråter så och man inte vet vad som är fel. Blöjan är torr och mätt i magen. Får all mammas kärlek men är ledsen iaf :(

Helgen som kommer nu ska storebror inte vara hemma. Vi saknar honom redan!!!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0