Första besöket i Smygehamn

Hela förmiddagen har jag och min make spenderat i telefonsamtal.
Vi har ordnat med försäkringskassan. Ringt vårt försäkringsbolag och ordnat med olika försäkringar både till mannen och Julia. Vi har ringt BVC och meddelat att vi är hemma.

Papper till Skatteverket med anmälan om vår dotters namn är postad. Hon ska heta Julia Lisa Haraldsson. Lisa är efter Olas mamma <3

Skönt att ha allt det gjort. Imorgon får vi hembesök av BVC och på onsdag ska vi till patienthotellet i Lund och göra rutin hörseltestet på Julia. Det blev aldrig gjort när vi var inlagda och det måste göras.

Full rulle när man är ny på jorden :)

Eftermiddagen har familjen spenderat ute i Smygehamn. Julia fick träffa sin farfar för första gången <3

Vi har njutit av solen i svärfars underbara trädgård. Julia sov gott i sin vagn. Farfar startade sin vattenspridare och Isac fick på sig badbyxorna :) Vatten är ju det roligaste som finns!

Svärfar hade gäster på besök. De hade sin husvagn med sig som Isac fick gå in och kika i. Det var spännande så klart :)
De hade även en stor hund med sig som var med Isac och lekte i vattenspridaren.

Efter eftermiddagskaffet startade farfar sin traktorgräsklippare för att ge Isac en liten åktur. Vilken lycka, Isac sken lik som solen.

Ikväll har familjen grillat igen. Efter maten fick barnen på sig pyjamas och sen blev det amning för lillasyster framför Lotta på Liseberg :) Nu är det verkligen sommar :) Tycker bättre om Lotta på Liseberg sen den där Måns tog över allsången på Skansen. Jag tittar på det också men Måns kan verkligen reta mig. En man med ett mer tillgjort sätt eller med ett mer påklistrat leende får man leta efter. Läste något på Aftonbladet att det antagligen var hans sista sommar på Allsången, man kan ju hoppas :p sorry, man kan inte älska alla haha

Nä nu ska min stora kille nattas. Det är på tok för sent för honom men han somnade i bilen på vägen hem och det gick absolut inte att få liv i honom. Men sen är det ju sommarlov så vad gör det att det blir någon senare nattning? ;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0