Ilstorp MK

Imorse åkte jag med älsklingen ut till Ilstorp MK för att se på när han körde in sin nya MX. Vi var där tillsammans med Jimmy och Annika. Det var inget vidare väder att vara ute i. Att det kan pendla från exotisk värme till höstrusk från en dag till en annan är ju typiskt sverige. Töserna frös hela dagen men gubbarna höll sig varma ute på banan :) Det var trots kylan en trevlig dag.

Isac är hemma igen och hela familjen är trötta och slöa. Men glada och nöjda. Jag lär sova gott av all den friska luften. Isac sover alltid riktigt gott natten mellan söndag och måndag dom helgerna han har varit iväg. Ola sover alltid gott men säkert extra gott efter en fysiskt aktiv dag :)

Hela familjen har kramats nu när Isac kom hem. Yoda har nog saknat Isac mest :) Eva la ut ett fint inlägg om Isac på fb idag. Alla älskar vi det lilla charmtrollet. Ni ses igen på lördag Eva ;)

Snart ska Isac hoppa i badet sen ska lilla familjen som snart blir stora familjen med ytterligare en knatte här hemma samlas i soffan. Isac har kollat in lillasysters leksakslåda som vi köpte på Ikea i helgen. Han sa; "nu kommer snart bebisen!!!". <3 Nu längtar vi alla riktigt mycket efter henne.

Imorgon börjar Isacs 15 timmar i veckan på dagis schema. Det innebär att han börjar veckan med att vara LEDIG! Sen är ju torsdag röd och fredag är han ledig enligt schemat så det blir en riktig semestervecka för lillkillen. Massor med mys här hemma.

Önskar er alla en trevlig vecka!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0