Isacs 4 års kalas

Då var den stora dagen mot sitt slut. Isac har haft ett lyckat kalas. Tur med vädret hade vi och alla har kunnat sitta ute tillsammans. Olas släkt blandad med min och alla är lika glada och snackar för fullt, härligt!!
 
Vi har grillat ute i trädgården och efter det blev det ingen traditionell tårta utan älsklingen gjorde marängsviss till Isacs ära. Han tycker ju inte om tårta, däremot är han en glassälskare och det är alla andra också så det blev super bra. Isacs och mina muffins gick också åt så det gjorde jag och min lilla hjälpreda bra.
 
Innan kaffet fick Isac öppna alla paket. Han har fått så mycket fint. Av hela högen Björklunds/Haraldssons fick han en riktigt maffig tramptraktor. Den hade morfar fått i uppgift att ordna åt honom. Isac har verkligen önskat sig en sån. Vi ville hellre ge han en cykel, det ville han inte ha. Han var tydlig med att det skulle vara en traktor.
Nu fick han både och och han blev trots allt väldigt glad för cykeln också och så klart för traktorn. Han blev helt paff när han följde med alla grabbarna ut till pappas garage, öppnade porten och tadaaa där stod traktorn.  Vilken lycka ♥
 
Isac har även fått pengar, puzzel, målarbok, pennor, lego i massor, vattenpistol, tåg mm. Han är så nöjd så och stort tack till pappa/morfar, Eva, Sven, Sandra, Alex, Gabriel, Maria, Glenn, Rolf, Kaj, Tina, Linus, Albin, Tessan och Micke för att ni kom och firade Isacs dag. Och tack för alla fina presenter!!
 
Även tack till alla er som inte har varit med idag men som har gratulerat Isac.
 
Isac har busat hela dagen med Linus och Albin. De har lekt med leksakerna och sparkat fotboll ute på gräsmattan. Lille Gabriel är för liten för att leka men han har fått kela med alla bebistokiga gäster :)
 
När alla hade åkt hem trodde vi att Isac skulle vara nöjd med bus för dagen men icke. Han ville gå tillbaka till lekplatsen och leta upp sin dagiskompis. Så familjen kopplade Yoda och gav sig ut för att leta upp henne.
Hon var inte ute och Isac blev så besviken. Ola tog då Isac i handen och tillsammans gick de och knackade på hennes dörr och frågade om hon ville komma ut och leka. Det ville hon och tillsammans har de lekt i en timme på lekplatsen. Sen kände vi oss ganska färdiga och kompisen skulle hem och äta kvällsmat.
 
Pågarna sitter nu i soffan med popcorn och tittar på Berts dagbok som visas på TV:n :)
 
Nu är kalaset över. Det innebär att vi har inget som behöver ställas in om lillasyster vill komma. Skönt!
Hon kan ju dock vänta till efter midnatt så hon slipper dela födelsedag med storebror :)
Vi längtar så efter henne men jag tror det dröjer ca 2 veckor till men man vet ju aldrig. Så mysigt det ska bli.
Ola blir ledig i 10 dagar när hon föds. Dom 10 dagarna ska familjen verkligen mysa tillsammans. Sommaren är här, Isac ska bli storebror och vi får alla en liten bebis att mysa med och vara lediga tillsammans ett par dagar *längtar längtar längtar*.
 
Stolt nybliven mormor
 
Släkten samlad
 
Traktorn
 
Albin hjälper till att styra
 

Tina myser med bebis och övar inför mys med den kommande brorsdottern ♥
 
Linus också :)
 
Isac hämtade själv ut sin lilla fåtölj :)
 
Paketer!!
 
Ännu fler paketer!!
 
 

Trött och nöjd födelsegris med munnen full av godis  ♥
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0