Micke och Tessan!

Efter frukosten imorse satte vi oss i bilen och körde in till Lund. Älsklingen skulle till biltema gör att handla lås till sitt släp.

Efter en runda där ringde vi till Micke för att höra om de var hemma och ville ha besök? :) Vi var välkomna och när vi kom dit blev det fika på kaffe och bakelse.
Julia har fått kramas med både Micke och Tessan.

Sist vi såg dom var samma kväll som mina värkar satte igång och Julia föddes morgonen där på. Vi tror det är Tessans långpromenad med mig och att jag luktade på Mickes öl som gjorde att Julia tittade ut :)

Tessan hade shoppat loss när hon skulle handla ett plagg till Julia i present. Hon kunde inte bestämma sig för ett så det blev en hel hög med underbara flickkläder till vår tös. Tusen tack för allt Micke och Tessan.

På väg hem plockade vi upp vår stora skatt och så var familjen komplett igen. Trots Julia som sysselsätter oss numera så är det fortfarande tomt och tyst här hemma utan Isac och vi saknar honom så.

Han har klappat och pussat på sin lillasyster. Hela familjen har varit ute på en promenad på Isacs begäran. Han ville bara ut!!! Nu mot kvällen till har ju solen vågat sig fram och då får man ju vara snabb och passa på.

Isac fick se pappas nya släp och det var ju skit häftigt! Han tyckte redan det var spännande när han fick se dragkroken på bilen för han förstod ju att vi kunde koppla släp på bilen nu :) Ola berättade att han skulle ha sin MC i släpet, ja sa Isac och min traktor! Gullunge <3

Imorgon börjar älsklingens sista lediga vecka. Den får vi verkligen ta vara på.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0