Ordningen återställd :)

Så skönt det är att vara hemma igen.
Julia börjar sakta men säkert få in lite rutiner. Sov gott första natten, sämre andra så det blev en rejäl sovmorgon idag.

Men vad gör det? Vi bara njuter av varandra här hemma. Isacs första sommarlovs vecka är slut. Jag såg honom inte på mer än en vecka då vi var inlagda på Lunds lasarett. Förlossningsberättelse mm kommer en dag sen när jag har tid och ork.

Tack snälla familjen Björklund för passning av hunden och ungen :) och för ert stora stöd. Även tack till dig pappa och alla ni andra på Olas håll som peppade och fick oss att hålla humöret uppe under en kämpig vecka.

Hemma har vi städat, klippt gräsmattan. Varit och handlat. Hämtat ut ett paket med ny matta och tacklampa till vardagsrummet. Bara älskar min nya taklampa och tack till min älskling som förstod hur viktigt det var för mig att få upp den på plats omgående haha ;)

Familjen har varit ute på promenader och gjort premiär med barnvagnen. Pappa ser så stolt ut när han kör den ;)
Igår kväll hade vi Jim här på middag och lördags mys med film och godis.

Låter som att vi inte kan ta det lugnt med det gör vi. Allt går i vår egen takt.

Isac älskar sin lillasyster. Klappar, pussar henne mm. Det kommer dock ta lite tid för honom att vänja sig vid att han ibland måste vänta. När han vill något ska det gärna ske med en gång och det går ju inte alltid om man står med händerna i blöjbyten eller sitter fast med en bebbe vid bröstet. Även att vara försiktig runt omkring henne. Inte ta för hårt eller busa rundor för nära henne. Han förstår inte riktigt hur ömtålig hon är.

Men vi kommer väl alla in i våra nya roller här hemma med tiden.

Som tur är så kommer Ola vara hemma sina 10 dagar från och med måndag. Han slösade inte någon pappadag under vår sjukhusvistelse och det är vi glada för. Familjen behöver den tiden tillsammans.

Hur bra Isac än hade det hos "hotell Björklunds" ;) så saknade han oss väldigt mycket den veckan. Frågade efter oss hela tiden till Eva, mammas påg <3 tur att det inte blev längre än så här.

Idag är lillasyster en vecka gammal.
Det ska vi fira med grillning ute i trädgården och Isac har vispat ihop chokladpudding till efterrätt.

Min underbara familj, lyckligare än så här går nog inte att bli! Älskar er <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0