Isac med på mammas jobb.

Fy vilken natt! Isac kom in till oss i vanlig ordning men med världens hosta!! Ingen av oss har sovit ordentligt natten till idag.

Vi kunde inte lämna honom på dagis i det skicket. Ingen feber men hostig, snorig och helt rödsprängd i ögonen av sömnbristen. Säkert lite röd efter badet igår också eftersom han håller ögonen öppna när han dyker.

Isac fick istället följa med mig till jobb en stund. Ola körde oss dit. Lilleman var bara med mig mellan 7.00-7.30 sen blev han hämtad.
Vi hade ett stort puss och kramkalas innan vi skildes åt. Vi saknar honom redan!

Det har inte varit lätt för mig på jobb idag. Så trött så jag kände mig sjuk emellanåt. Men nu är måndagen äntligen över.

När jag kom hem låg bebbs skötväska i brevlådan. Tänkte först att hon skulle ärva Isacs gamla men den är lite trasig på sina ställen. Kändes som att hon behövde en egen. Ännu ett fynd för en billig peng och bra blev det när den fick sin plats på vagnen. Svart med vita stjärnor. Matchar bäddsetet som jag har skaffat till vagnen.

Ikväll har vi haft besök ut av ett par här hemma. De kom från Lund för att köpa Isacs gamla skötbord. Nu är vi äntligen av med det stora otympliga skötbordet som bara stod och tog en massa plats ute i förrådet. Jag blev dessutom ett par hundralappar rikare och det är aldrig fel.

Nu ska jag slänga mig på soffan.
Känns konstigt att ingen sagoläsning väntar på mig så här en vanlig vardagskväll.



Kommentarer
Emma

Åh ska bli så spännande och se om lillan blir lika go & charmig som storebror :)

Kram till er alla!

Svar: Ja vi längtar så efter henne och jag hoppas också att hon blir blir lik sin storebror för något bättre kan vi inte önska oss.
Hoppas allt är bra med er!! Kram
Camilla Haraldsson

2013-03-20 @ 11:25:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0