Bröllopsfoton

I brevlådan idag låg bröllopsfotona och väntade på oss.

Vi har redan tidigare fått inloggning på fotografens hemsida till att hämta några foton så vi kunde färdigställa vår bröllops hemsida.

Fick två skivor med alla original bilder. Fotografen har valt ut några av dom bästa och gjort bättre upplösning på dom samt gjort dom svart och vita.

Isac jag haft en bra dag på dagis. Svårt att få upp honom imorse. Somnade 20.00 direkt efter sagan, sov oavbrutet fram till 07.00 och även då var det nästan omöjligt att få liv i honom. Men till sist lyckades vi få upp honom och han var glad över att träffa kompisarna igen.

Nu i eftermiddag fick han ett litet ryck att cykla. Tyvärr gick det inte så bra på hans lilla trehjuling. Den är på tok för liten för honom nu så vi fick snabbt vända tillbaka hemåt. Hemma sa han; "Isac vill fylla år NU så jag kan få en riktig cykel". Tur att han snart fyller år då :)

I eftermiddag har Isac ritat och roat sig lite själv. Jag har börjat packa väskan till förlossningen och även börjat skriva förlossningsplanen.
Kokade bebbs nappar, det var ett tag sen man stod och gjorde det. Isac kom sen och ville hjälpa till att packa till lillasyster. Han försökte sno en ut av hennes nappar men det gick inte, mamma var trots sin klumpiga storlek snabbare än Isac :)

Nu är vi ute i trädgården. Isac har hoppat ner i sin älskade pool. Vattnet är fortfarande kallt men helt klart mycket varmare än när han gjorde sitt första dopp.

Sist blev han lite förkyld. Kände mig som världens sämsta mamma som lät honom bada då men det var så varmt ute den dagen och han ville så gärna.
Han var bara i en kort stund och jag slängde honom i ett varmt bad direkt efter doppet i poolen men han lyckades iaf bli lite snuvig :S

Älsklingen är på väg och ska köpa Isacs nya säng. Hoppas han tycker om den och att han sover gott i den. Det bästa med den är ju att den är mindre och där blir mer golvyta inne på hans rum.

Måndagen snart slut, nu går resten ut av veckan fort! Roliga planer inför helgen har vi. Alltid trevligt att ha något att se fram emot.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0