Härlig söndag!

Frukosten åt vi ute i trädgården idag. Där smakar den som bäst :)

Hela förmiddagen har hela familjen pillat med trädgården.

På eftermiddagen körde vi en massa ärenden. Isac fick en ny pool av pappa som vi hade lovat honom. Den är ganska stor så även vuxna får plats.
Det hade tagit 100 år för oss att blåsa upp den med vår egen pump så vi fick ta hjälp ut av grannarna. Ytterligare en granne fick bidra med en förlängning till vår vattenslang när den skulle fyllas. Hela området ställer upp för våran Isac :)

Isac stod själv och höll i slangen för att fylla poolen. Han ville så gärna bada men när han doppa tårna i vattnet ångrade han sig snabbt. Blev ganska besviken då han hade sett fram emot att bada. Vi hoppas på sol imorgon så vattnet kan värmas upp.

Annat som blev inhandlat var lite redskap till trädgården. Trädgårdshandskar till både mig och Isac. Isac fick nya gummistövlar som han så väl behövde då det har gått hål i hans gamla. Fick även ett par sandaler samt ett par tofflor att ha i trädgården. Ola köpte ett nytt galler till grillen som vi testade nu ikväll. Ganska praktiskt! Vi grillade revben, sååå gott!

På biltema fick Isac prova cykla, vi känner att det börjar bli dags för honom att få en riktigt cykel. Han fick även testa att ta på sig en motorcross hjälm och idag gick det bra :)

Vilken härlig dag familjen har haft. Många kramar och goa skratt, friskt luft gör oss gott!

Imorgon är det åter till vardagen men det tänker vi inte på nu.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0