Årets pumpa

Igår var kvällsaktiviteten åter igen målning av vardagsrummet.
Isac vill väldigt gärna ha en egen pensel och han har fått låna pappas ett par gånger men han är lite för liten för att få ansvaret över penseln själv.

Han blev väldigt glad när mamma kom på att han kunde hämta sina pennor och rita över hela vardagsrumsgolvet. Vi har ju lagt ut skyddspapper där och det är inget dåligt ritpapper det :)

Vad ritade vår lille påg tro? Tågspår med lok och vagnar, station mm så klart <3

Idag gick jag och ungarna bort till affären och köpte hem årets pumpa. Det blev ett lite annorlunda tema på den i år. Inte den traditionella gubben utan stjärntema. Min älskade farfar gick bort för 2 år sedan nu och den är tillägnad honom. Han är en stjärna på himmeln och ljuset tänder vi för honom <3

I eftermiddag blev Isac hämtad. Jag och Julia fick en stund i sängen framför TV:n innan mannen kom hem med hämtmat till oss. Vardagslyx att slippa stå vid spisen!! Vi vann dessutom dyrbar tid till målningen. Nu är det färdigmålat i vardagsrummet. Vilket lyft det fick från pissegul/beige/grått till vitt!! Skönt!

Ikväll har vi även hängt upp vår TV på väggen inne i sovrummet. Älsklingen fick hem väggfästena idag. TV:n i vardagsrummet ska också hängas upp så småningom. 

Hemmet ser redan bättre ut men det finns fortfarande mycket kvar att göra.

Trevlig helg! 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0