Haraldssons homemakeover

Lördagen spenderades hemma hos kusinerna i Trelleborg. Tina, Kenneth, Linus och Albin bjöd på fika.

Isac var helt överlycklig över att få leka med kusinerna. Han tycker så mycket om dom och hade dessutom suttit hemma hela veckan utan att träffa någon kompis så detta var precis vad han behövde. Även jag tyckte att det var helt underbart att komma ifrån huset lite. Där har alla haft vattenkoppor så ingen risk för att smittas. 

De bjöd på fika. Barnen busade, Julia kelade med sin faster. Vi fick fotona från dopet överfört till oss. Isac fick den absolut bästa chokladkallender inför julen av kusinerna med Mario och Lugi på. Isac sken som solen när han fick den <3 
Han fick även böcker, spel och lite kläder med sig hem. Som dom skämmer bort vår lille påg. 

På vägen hem från Trelleborg åkte vi inom Bauhause och köpte målarfärg med oss hem. Ola stack inom Ikea också men jag jag kidsen stannade kvar i bilen. Ikea på lönehelgen, pass!!
Ola köpte lådor till att ha under Isacs säng samt lite hyllor till hans rum.

Vi får göra det bästa av hemmet tills den dagen vi ska sälja. Isac och Julia får dela på platsen inne på Isacs rum. Inte lönt att bygga om det till två mindre rum när vi inte har planer på att bo kvar. Isac vill så gärna ha lillasyster inne hos sig. Nu är hon för liten men sen kan nog tanken vara ganska god. De är så små och har säkert en trygghet i varandra. 
De kanske kan hålla varandra i handen när de är mörkrädda istället för att komma in till oss varje natt som Isac gör  nu. En kort period absolut. Sen måste de ha eget. Isac är en påg och börjar dessutom bli stor. Vips så börjar han i skolan och behöver kunna sitta med sina läxor ifred. Efter en viss ålder vill man nog inte ha lillasyster inne hos sig :) 

Vardagsrummet ska målas om. Där har sett sorgligt ut länge och nu äntligen ska vi ta tag i det. Ska vi bo kvar här ett år till så står vi inte ut med att se det så som det är just nu. För att inte tala om att det är lättare att få sålt sen när allt är i ett bättre skick. 

Hemmet kommer vara ett projekt under en tid framöver och just nu är allt en stor röra här hemma. Blir bra när det är färdigt sen. 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0