Oväder

I söndagskväll när vi höll på att måla om i vardagsrummet fick vi strömavbrott. Strömavbrott kommer aldrig lägligt men när man står med färg upp i öronen och det blir totalt svart i hela huset är det verkligen inte lägligt!

Hela stehag var utan ström och det såg ut som en spökstad. Anledningen var tekniskt fel. Vi hade åter igen ström kring midnatt. Fick se solsidan på Olas iPad närbäddade i vår säng med barnen sussandes sidan om oss. Runt om kring oss hade vi tända värmeljus och det var riktigt mysigt. 

Hela måndagen höll jag och ungarna till i vårt sovrum. Det var sånt oväder ute hela dagen och hemmet är upp och ner nu under homemakeovern.
Vi spelade sällskapsspel som vi fick av kusinerna i Trelleborg. Vi såg även en Disneyfilm och läste lite böcker. Vi gick faktiskt ut under förmiddagen. Har man hund så måste man ut i alla väder. Isac fick glatt använt sitt paraply men det blåste ganska bra. Vilket projekt att ge sig ut med två barn och en hund i regn och blåst!

Kvällen var lugn eftersom det stormade. Vi vågade inte fortsätta måla om ifall att det skulle bli strömavbrott. Nu blev det aldrig det, typiskt. Inte för att man önskar det men nu förlorade vi en hel dags målning på det :S

Stormen förstörde inget för oss. Den ryckte loss vår lilla flagga som är fastskruvad i husväggen. Jag var ute under eftermiddagen och försökte ta ner den men lyckades inte. Vinden fixade det sen haha.

Idag har jag och barnen blivit bjudna på lunch och eftermiddagskaffe hemma hos Malte och hans familj. Gissa om vi tyckte att det var skönt att komma hemifrån? Underbart med miljöombyte, frisk luft och vänners sällskap. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0