Matilda 3 år

Tiden går fort när man har roligt. Det är väl därför helgen redan är slut :(

Igår var det Stehags dagen så familjen var i byn och tittade på brandbilar, marknad, ponnyridning och musikunderhållning för barnen. Här i lilla Stehag känner man igen ansikten lätt så vi fick hälsat på både grannar, fröknar från dagiset och föräldrar till dagiskompisar, trevligt!

När vi kom hem igen satte vi oss ute i trädgården med en kopp kaffe och njöt under markisen när det ösregnade. Det var så mysigt.

På kvällen grillade vi tillsammans med Olas kollega Heinz och hans familj.

Isac och deras dotter Amanda busade hela kvällen och roligt måste de ha haft för Isac har sagt att han vill träffa Amanda snart igen. Vi avslutade kvällen med film och lördagsgodis. Ungarna satt på Isacs rum och tittade på Pippi Långstrump. En lyckad kväll.

Idag har vi varit i Lund på skattkammarön. Isac var bjuden på Matildas 3 års kalas. Så skoj ungarna har haft det idag. Päronen också, trevliga pratstunder och gott kaffe.
Perfekt ställe att ha barnkalas på så det är något vi får tänka på till nästa år när Isac fyller 5 år.

Här hemma i eftermiddag har hela familjen hängt i soffan. Söndags ångesten har smugit sig på även för oss som är lediga imorgon.

Isac har dragit på sig sin första förkylning för denna säsongen. Den började så smått ge sig tecken i veckan men har brutit ut riktigt nu. Imorse var det tveksamt om han kunde gå på kalaset för han var så hängig men han ville så gärna gå. Efter frukosten piggnade han till så vi tog beslutet att åka dit iaf och det gick bra.

Nu får han vila hela dagen imorgon sen får vi se om han är pigg nog för dagis på tisdag. Dumma dagis basilusker, det är så tröttsamt.

Nu får vi bara hålla tummarna att Julia klarar sig. Men hon har bra skydd från amningen.
Vi har sagt till Isac att han får låta bli att pussa på Julia ett par dagar nu och han är så ledsen över det. Han frågar hela tiden; "är Isac frisk nu?, kan jag pussa på lillasyster nu?". Gullunge <3

Ett stort TACK till min man som har pillat med min blogg och förnyat looken på den. Det var dags, vi är ju en till i familjen nu som ska vara med och synas :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0