Ny tvättmaskin!!

Igår fick vi hem en ny tvättmaskin. Vår snälla granne Sven kom ut och hjälpte oss att bära in den. 
Den har redan fått köra en tvätt och den fungerar kanon! Tyst är den och med fina knappar som lyser, till Isacs stora glädje :) 

Min man är bäst! Han fixar, trixar och tar tag i saker snabbt. <3

Jag och ungarna har målat våra trolldegsfigurer. Det tyckte både jag och Isac var skoj.

Idag har jag varit på BVC med Julia. Stora tjejen väger nu 6020g och är 59,5cm lång. Här går det undan!

Idag var det dags för första vaccinationen. Det är ju aldrig populärt oavsett vilken ålder man är i. Nästa gång ska jag faktiskt fråga om det kan komma in en sköterska till så de kan ta bägge sprutorna samtidigt. Jag tycker det är hemskt när de ska ge ena sprutan först i ena benet och sen i det andra. Efter det andra sticket blir det alltid för mycket för bebisen. Bättre att ta båda samtidigt och få det överstökat.

Julia blev snabbt glad igen. Jag satte mig i amningsrummet efteråt och ammande henne. Julia somnade nöjd i vagnen sen. 

Jag promenerade in till stan och gick in på konditoriet som gjorde min och Olas bröllopstårta. En snäll man hjälpte mig upp för trapporna med vagnen. Jag hamnade vid samma bord som han och hans fru mfl och fikade med bullar och kaffe. Trevligt och typiskt mig att hamna bland pensionärerna haha, yrkesskada?

Nu är Julias doptårta beställd. De var inte farligt dyra och vi vet ju att tårtan är god. Om den blir som jag har tänkt mig i utseendet återstår att se men jag är inte orolig. 

Efter konditoriet blev det en tur till butikerna. Julia fick en teddyoverall. Kanon att ha på sig i vagnen nu när det blir lite kallare. Sen har vi ju åkpåsen att plocka fram när det blir riktigt kallt. 

Isac ska också få en ny overall snart.

När jag hämtade på dagis idag så hade dom en liten utställning med temat de jobbar med just nu. Isac visade stolt upp allting. 

Julia har varit ledsen hela eftermiddagen. Det är inte likt henne min alltid så glada prinsessa :( jag har fått bära runt henne och amma henne flera gånger då bara bröstet har kunnat trösta henne. Det måste vara sprutorna som spökar med henne.

Nu har hon äntligen somnat i vagnen iaf så jag kunde starta kvällsmaten.
Ikväll testar vi något nytt. Jag har mixtrat med den klassiska falukorven i ugnen. Jag har lagt mozzarella och skivade tomater mellan skivorna med korv. Så får vi se om det blir ätbart.







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0