Aprilväder!!

Det är ett riktigt aprilväder ute! Blåser och regnar. Klart att moder natur väljer att busa på samma dag som man ska ut på en massa ärenden. 

Jag och Julia har varit och träffat alla kompisarna i byn hela förmiddagen. 
Vi hann gå hem om och käka lunch innan det bar iväg igen. Vi tog tåget in till Eslöv där vi ordnade presenter till kommande födelsedagsgrisar. 

14.15 var vi på öronspecialisten för att kolla hur Julias öra har läkt sedan öroninflammationen. Tyvärr så hade hon vätska kvar i örat. Det kan orsaka lite nedsatt hörsel men eftersom det andra örat är hela friskt så klarar hon sig bra. Läkaren tror att vätskan kommer försvinna av sig själv tids nog men vi skulle komma på ytterligare en återkontroll sen i Augusti. Suck om hon får röra i örat sen. Men jag ska försöka göra som Ola alltid säger till mig, sluta oroa mig i förväg ;) 

Isac följde med sin bästis hem från dagis idag. Där blev han passad tills jag och Julia kom och hämtade honom efter läkarbesöket. Gulligt av dom <3
Isac hade fått plantera pumpafrön i en gammal mjölkkartong och fick den med sig hem. Ska bli skoj och se om där växer upp någonting. Får planetera ut det i vår nya trädgård sen i så fall.

Jag är helt stelfrusen nu trots att jag hade klätt mig efter vädret. Julia har suttit så varmt och gott i vagnen under alla dagens turer ute i busvädert. Ibland önska man att man var liten igen, man visste inte hur bra man hade det :) 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0