Påsklov

Nu har Isac påsklov!! En hel veckas ledighet tillsammans med familj och vänner väntar ♥

I torsdags hade vi Marlene och Emilia här på besök. Vi fikade och lekte. Nu är det inte långt kvar tills de ska flytta och det är fortfarande väldigt svårt att ta det till sig. Marlene försvinner inte men det kommer bli vädligt svårt att träffas spontant med det avståndet och hon har funnits i mitt liv så länge som jag kan minnas. Hon är mer som familj än som en vän till mig. Det var roligt att träffa dom och hennes mage den växer och växer. Hon kom ingungandes som en pingvin när jag tog emot dom i hallen :)  
 
True friends are never apart,
maybe in distance but never in heart.

Igår var det fredag, ingen vanlig fredag utan Julias första egna kompis Lovas 1 års dag. Isac var på upptäckarna i vanlig ordning sen fick vi följa med våra vänner hem på lunch och födelsedagsfika för lilla Lova. Sjukt att hon redan är ett år och att vår Julia inte heller har långt kvar till sin första födelsedag. 
Vi stannade hela eftermiddagen och lekte och det blev självklart lite paketöppning. 
 
På kvällen åt familjen tacos, även detta enligt vanlig fredagssed. Vadå Svenssons, Svenssons? haha.
Efter maten satte vi igång lite musik. Vi dansade med barnen och sen klädde vi påskriset. Isac ville ha med ALL påskpynt. Barn tänker verkligen inte på att "less is more" haha. Grenarna orkar knappt hålla sig uppe för allt pynt haha men lilla Isac tycker att det är fint och det är det viktigaste. Och jag håller med om att man blir glad av alla färgerna. Alla dessa traditioner är ju mest för barnens skull. 
 
Idag har faktiskt solen vågat visa sig igen! Härligt även om det blåser ganska mycket. Familjen har varit ute i två omgångar. Första gick vi en promenad och handlade bullar med oss hem som vi lunchade på. Andra rundan gick vi ut och plockade av stödhjulen på Isacs cykel. Nu är det dags för att han att lära sig att cykla på riktigt. Han har ju fin balans på sin sparkcykel. Han fick med hjälp av pappa in tekniken ganska snabbt men det får bli en del träning till innan det sitter ordentligt. De två har även varit ute och åkt moppen och tittat på tågen. 
 
Trevlig helg!! 
 
Isac på Stehagsrampen. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0