Valborg

I måndags hade vi Sandra och Gabriel på besök. Vi var ute hela dagen. De hade bullar med sig som vi fikade på i trädgården. Det blev en tur bort till lekplatsen där vi mötte upp våra vänner. En härlig dag tillsammans hade vi! 

Igår var Isac på dagis. Som han hade saknat det stället och de hade saknat honom! Det blev ännu en kort dagisvecka. Isac var ledig i måndags och sen har de stängt idag och imorgon sen är han ledig som vanligt på fredag.

Igår sålde vi barnvagnen. Vi har varit mycket nöjda med den men den tog sån plats i bilen så vi bestämde oss för att skaffa en lite enklare scooter variant nu när hon ändå börjat bli så pass stor för att sitta bra i en sån. 

Det gjorde lite ont i hjärtat att vinka av hennes babyvagn. Men det räcker med att ha en vagn. Det blev till att börja jaga efter en ny med en gång för vi klarar oss inte en dag utan en vagn. Jag hittade en del fina på blocket men tydligen fanns där en vårkampanj i butikerna på just den vi hade fastnat för. Ola tyckte att skilde det bara 500 kr på en begagnad och en ny så köpte vi hellre en ny. 

Igår eftermiddag blev vi ägare till en Emmaljuga scooter S black/white 2014 :) Och vilken skillnad det blev med den i bagaget. Den tar upp mindre än hälften av platsen än vad vår gamla gjorde. Julia har redan åkt i den ett par gånger och vilat middag i den. Vi är väldigt nöjda! Dessutom blev där en bra slant över från försäljningen av den gamla vilket helt klart är ett plus i kanten! 

Idag steg vi upp i vanlig ordning för att äta frukost. På min plats stod där ett litet paket. Det var en bröllopspresent från mannen. I den låg där en ny mobil!! Sen Julia slängde min mobil i vatten har den varit lite lurig. Har ljud på den till och från osv. Dagarna är antagligen räknade på den :S Så nu efter flera års förhållande med min IPhone går jag nu över till samsunggalaxy precis som mannen min. Han brukar veta vad som är bäst i teknikvärlden. Och tack älskling, vilken glad överraskning. Du är bäst! 

I förmiddags var jag och ungarna och träffade mammagruppen. Oj var många vi var idag nu när dagis har stängt. Alla de stora barnen var också med. Tyvärr började Isac må dåligt. Efter fikan fick vi gå hem. Han kändes varm. Han klagar på ont i magen och huvudet.

Hemma har han nu vilat en bra stund. Han mår inte mega dåligt men är inte sig lik heller. Leker och busar ena stunden sen ligger han slö den andra stunden. Får se vad det leder till men vi har ställt in grillkvällen med Sandra, Alex och Gabriel. Tråkigt men så kan det bli ibland. Det blir alltså en lugn och stillsam Valborg för våran del här hemma. 

Trevlig Valborg och första maj på er!! 









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0