Semester finalen

Söndag idag och imorgon återgår mannen till arbetet. Isacs sommarlov fortsätter ett tag till. Men redan imorgon börjar lite av verkligheten för oss också. Vi ska nämnligen på introduktionssamtal på dagis med Julia. Vi ska gå hela familjen tillsammans. Viktigt att båda föräldrarna är med och lyssnar på vad som gäller vid inskolningen sen osv. Isac får följa med och bekanta sig med tanken på att lillasyster ska gå på dagis med honom sen. Han får även träffa fröknar och barn lite inför hösten sen vilket alltid är bra. 
Även om semestern försvann i ett naffs som den alltid gör så tycker jag att vi har gjort allt som önskades. Skönt att få komma in i lite vardag igen. 
 
Sista veckan på semestern bjöd på en hel del guldklimpar. I söndags för en vecka sen hade vi familjen Nilsson här på grillkväll. Barnen badade, vi åt gott och satt ute och njöt av sommarvädret. 
 
I onsdags skulle vi ha Olas kollega med familj här på besök men det blev inställt. Istället åkte familjen till Ikea och handlade lite nödvändigheter. Vi tog även svängen inom Zoo affären som ligger mot lomma hållet. Där är ju så roligt att gå och titta. Man får till och med klappa djuren vilket är en lycka för mig och barnen :) När Ola var färdig med stället och började packa in vagnen i bilen mm så stack jag och kidsen in en runda till hos djuren :) 
 
I torsdags åkte vi till Halmstad äventyrsland. Där mötte vi upp familjen Glans. Vilken lyckad dag vi hade där. Kanon ställe för barnen. De fick bada och åka karuseller hur mycket de bara ville. Även vi vuxna kunde åka helt obegräsnat på allt som fanns där. Vi käkade lunch och hade eftermiddags fika på glass i alla olika sorter. Gick på både cirkus och piratföreställning. Det blev en hel dag och alla utom föraren somnade i bilen på vägen hem :) Kul att familjen Glans följde med. Isac har så roligt med oss familjen bara men inget slår ju när där är kompisar med. Han har helt klart börjat komma in i den åldern där kompisar är väldigt viktigt. 
 
I fredags åkte vi ut till Röstånga camping för att hälsa på faster Tina med familj. Isac har länge tjatat över att få träffa Linus och Albin. Även här blev det bad och grillning. Lagom till vi hade ätit färdigt började det ösregna. Vi sökte skydd i förtältet och i husvagnen. Barnen satt ihopkrupna inne i husvagnen och spelade spel. Så mysigt att sitta där och höra regnet smattra. 
 
När vi kom hem från Röstånga blev Isac hämtad inför helgen. Kort därefter trillade det in ett gäng grabbar här. Ola hade bjudit in till pokerkväll. Jag och Julia höll oss i bakgrunden. Gick en lång promenad med Yoda och körde kvällsrutinerna i lugn och ro fram tills det var natti natti för henne. Hon sov gott under både höga skratt och musik. Jag låg i vårt sovrum och tittade på en film mannen hade ordnat till mig. Det tog lite längre tid än vanligt att somna för mig. Man är ju trots allt van vid att somna till ett tyst hus men till sist slocknade även jag. Mannen hade en riktigt lyckad och rolig kväll och det var han värd. Alla hade visst åkt hem vid 01.30, utom Olas bror Peter. Honom hade jag bäddat till i gästrummet. Han stannade och åt frukost med oss på morgonen sen innan han tog tåget vidare. 
 
Igår blev en slö dag. På kvällen när Julia hade somnat hade jag och mannen en liten kräftskiva bara vi två. Gott!!!!
Idag har vi målat hela förmiddagen. Jag har varit med så länge Julia vilade. Nu är väl slutet ganska nära med målandet där ute. Vi ser ljuset i tunneln iaf :) 
 
Nu är det inte många timmar kvar tills Isac kommer hem. Julia väntar glatt på honom. Hon har hämtat både hans jacka och hans tofflor i ett försök att försöka säga oss någonting kanske? :) 
 
En riktigt underbar nyhet är att Olas bror och hans sambo Sladana blev förädrar till en fin liten pojke i fredags. Ännu ett litet barn i släkten och det ska bli så roligt att träffa honom. Grattis!!! ♥
 
Tiddi och Andreas badar med Julia 
 
Kära vänner sedan födseln ♥
 
Julia och Andy 
 
Isac och pappa tittar på fiskar ute på Zoo
 
Isac ville inte lämna kaninerna :)
 
Isac tränar på sin cykel en härlig sommarkväll. 
 
Yoda njuter av kvälls solen ute i trädgården.
 
Det gör även Julia!
 
Max, Matilda och Isac tittar på tåg inne på Halmstad äventyrsland. 
 
Tut tut!!
 
Julia satt bra i vagnen och tittade på allt!!
 
Wiiieeeee!!
 
Lyckliga Isac hittade ett helt smurfland!!
 
 
En mysig liten båttur i smurflandet..
 
Den vågade till och med mamma och Julia åka :)
 
Isac var lite rädd för dumma gargamel, han studerade honom en bra stund :)
 
 
Härliga syskonkärlek!!
 
Isac vann en liten elefant som han gav bort till sin lillasyster ♥
 
Här fick papporna åka med, den kittlades i magen :)
 
Modiga Isac i gapet på en dino inne på dinoland :)
 
Säkrast att ta pappa med sig bland piraterna.
 
Isac i full fart på väg ner för den rutiga vattenrutschbanan!
 
Wieeee....
 
Från pappas axlar ser man långt! (Piratshowen)
 
Körlektion :)
 
Julia gungar ute på röstånga camping
 
Kusin Albin skojar och puttar fart!
 
Linus och Isac i plurret.
 
Där vår fisk trivs som bäst!!
 
Ännu en blivande fisk ♥
 
Bollar är också en stor favorit!
 
 Pokerkväll!!!
 
En trött och sliten Yoda efter grabbkvällen hihi.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0