Familjens lilla vacation

Lilla familjen har haft fyra helt underbara dagar i Värnamo. Vi har bott i stuga, badat, ätit ute, spelat minigolf, besökt High Caparrall och museijärnvägen Ohsabanan.
 
Allt har varit väldigt uppskattat både bland oss vuxna och barnen. High Chaparrall har ju blivit lite av en årlig tradition och det var lika spännande detta året som alla de andra åren. 
 
Men roligast var nog besöket på Ohsabanan. Isac var klart helt lyrisk över att få titta och åka detta gamla ånglok. Det var helt klart en annorlunda tågresa genom smålandsskogarna. Vacker omgivning att titta på och tåget stannade till vid slutstationen och bjöd på fika innan det vände och körde tillbaka. 
 
Stugan på Värnamo camping har varit kanon. Allt med toalett och dusch samt möjlighet till att ha med egen mat osv får bästa betyget av oss. Stugor vi har bott i tidigare har kunnat bli kalla på natten men denna stugan hade ett element. 
 
Intill campingen ligger en sjö och där i har vi badat. Inne i Värnamo har vi handlat all vår mat. En kväll åt vi ute på ett pizzaställe där kvinnan som lagar pizzan har vunnit EM i pizzabakning :) Pizzan var god och vi satt mycket fint på uteserveringen med ett vattenfall och ett härligt växtrike i bakgrunden. 
 
På vägen hem stannade vi till vid gotteboet. Där har jag varit ett par gånger under barndomen och handlat godis. Stället står kvar och de säljer fortfarande mängder med godis. Isac visste inte var han skulle bli av där inne med godis från golv till tak :)
 
Nu är vi hemma igen. Borta bra men hemma bäst. Huset känns väldigt stort och luftigt efter ett par dagar i den lilla stugan hihi. Yoda som har blivit passad av Olas kollega med familj kom precis hem. Vi har saknat honom!
Våra snälla grannar har passat huset, posten, katten och våra växter där ute.♥  
 
Nu är mannen och storhandlar, tvättmaskinen går på högvarv och ikväll blir det tacos till kvällsmat. De kommande dagarna bjuder på nytta med nöje. Det ska målas, det ska byggas vedskjul men vi ska även umgås med nära och kära. 
 
Happy cowboy :)
 
 
 
 
 
 
Stugan
 
Morsan slänger upp fötterna, nu är det semester!!!!
 
 Väntar på att få åka ångloket.
 
 
Glad så att han nästan spricker....TÅÅÅÅÅÅÅG!!!♥
 
 
Julia somnade på tåget, det gjorde även Isac och mamma..det gungade så mysigt i tågvagnen :) 
 
 
 
Det är bara på speciella dagar man får dricka cola så skål pappa!!
 
 
Det bästa som finns är när storebror tar fart!! ♥
 
 Avspolning inför läggdags på campingen :)
 
 
Nakenfis på stranden, livet är härligt!! 
 
 Isac spelar minigolf med pappa, han var riktigt duktig. 
 
 Underbar omgivning på kvällspromenaden ♥
 
 Gotteboet på hemvägen!!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0