Sjöbo marknad

I torsdags var vi hemma hos vänner i byn på lunch. Barnen lekte och vi fikade på pannkakor med sylt och grädde ute i solen.
 
I fredags slutade mannen tidigt från jobbet. Det var hans sista arbetsdag inför semestern. När han kom hem packade vi in oss i bilen och körde till sjöbo. Där hälsade vi på hos min farmor som bjöd på fika i vanlig ordning sen bar det iväg till marknaden.
 
Vi hittade inget värt att köpa på marknaden mer än lite godis och ett par strumpor till mannen. Isac som tyckte att det var tråkigt när vi stod och tittade på strumpor sa; "pappa köp inget, det är bättre du sparar dina pengar" haha. Det var på tok för varmt för att gå där så vi gick rakt bort mot karusellerna för Isacs skull istället. Han fick välja ut ett par karuseller som han ville åka och sken som solen där han satt sen på de olika åken. Julia satt i vagnen och vinkade och hejjade på storebror när han åkte förbi i varje varv :)
På vägen tillbaka till bilen fick Isac valt en ballong. Det blev en med spindelmannen motiv. Som han älskar den ballongen. Den är med honom överallt...på studsmattan, i trädgården, vid frukostbordet..ja överallt. 
 
Igår hade Isac sin kompis Malte här och lekte. Vi flyttade ut våra trädgårdsmöbler till skuggan under trädet. Där lunchade vi tillsammans på grillade hamburgar och de smakade riktigt gott efter allt badande i poolen. 
 
Lördagkvällen spenderade vi hemma hos Eva och Sven som höll i Marias 25 års kalas. Släkten var allesammans där och det blev god mat och trevligt sällskap. Julia var på sitt sämsta humör av någon anledning. Väldigt mammig och ville inte alls prata med någon annan än sina föräldrar eller Isac. Blev väl för många okända ansikten på samma gång. Det är en lite försiktig tjej vi har. Hon tuffar väl till sig på dagis sen förhoppningsvis. 
 
Även denna kvällen slutade tidigt för oss. Rutiner är A och O för våra barn. De fixar inte riktigt när man ändrar på deras sovtider osv. Skulle Isac och Julia somna i bilen på vägen hem har vi ett helsicke att natta om dom här hemma sen. Därför ser vi hellre till att komma hem i tid och hålla oss till rutinerna. Barnen är ju små en så kort tid av ens liv och det stör inte oss att vi får dra ner ett par växlar under dom åren. ♥
 
Tack för ett trevligt kalas och kul att se er alla ♥
 
Idag har vi haft svärfar på besök. Vi har fikat och räknat ut mått mm till vedskjulet som ska byggas på tomten nu under semestern. Sen har vi ju självklart badat!! Isac mest av alla, han har vi knappt sett uppe på torra land idag :) 
 
Isac åker karusell på sjöbomarknad. 
 
Och här försöker han hitta en lämplig plats till sin ballong vid frukostbordet :)
 
Lunch i trädgården tillsammans med familjen + Isacs kompis Malte :) 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0