Blåljus!

Inlägg skrivet av Ola Haraldsson..
 
Julia har ännu en gång lyckats skrämma skiten ur mig och Camilla. I torsdagsnatt fick hon väldigt jobbigt med andningen. Massa slem som inte ville komma upp och hon fick använda sig av alla sina krafter för att andas.
 
Vi ringde sjukvårdsupplysningen och de lyssnade på hennes anding och kopplade oss vidare till 112 som skickade ut en ambulans direkt. Undertiden svepte vi in Julia i en filt och gick ut för att se om det hjälpte hennes anding men det gjorde ingen skillnad. När ambulansen kom så konstaterades väldigt snabbt att hon skulle in till barnakuten.
 
Med blåljus i full fart in till Lund förutom ett snabbt stopp vid Gårdstånga där ambulansföraren kom bak till mig som körde med bil efter och skällde för att jag inte fick följa efter dem i 160-170 :-S Väl inne på barnakuten kopplade de upp Julia till likdan maskin som vi stirrat på hennes första vecka hos oss. Mardröm att se henne ligga där igen.
Hon fick andas syrgas och luftrörvigande hela natten och de tog massa blodprover och prover på slemmet i näsan. De gjorde lungröntgen som visade början till lunginflammation.
 
Vid lunch dagen efter kopplade de bort syrgasen och övervakning och även droppen. På läkarronden på eftermiddagen så fick vi lov att åka hem på permission utan någon fortsatt behandling. Nu mår hon bättre men är fortfarande rosslig i halsen men går helt klart på rätt håll. Vi väntar på att läkarna ska höra av och berätta vad provsvaren visar men de är ganska övertygade om att det rör sig om ett virus. Nu håller vi tummarna att det fortsätter på rätt håll så vi kan påbörja flytten till vårt nya hus imorgon.
 
 ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0