Fel på vilodagarna

Söndag ska vara vilodag men här hemma firade vi vilodagen igår istället. Idag har vi varit ute och tvättat fasaden på garaget samt ryckt upp växer längst med hela garaget. Där ska vi komma till och måla sen samt bygga till med förråd mm. Därför behövde där vara fritt från växtlivet.

Imorgon börjar vi tvätta fasaden på huset och sen kan vi börja måla.

Isac har haft en kompis här hela dagen. Han kom i förmiddags och åkte hem nu ikväll. Så roligt pågarna har haft det. Vi åt lunch tillsammans och det blev åter igen rester från midsommar. Gud va gott det är med stekt nypotatis!!

I eftermiddag fick vi besök av Sandra, Alex och Gabriel. Trevligt att ha dom här och jag fick krama om lille Gabbe. Vi drack kaffe och de hade tagit muffins med sig. Sandra hade i vanlig ordning kinder ägg med sig till barnen :)

Nu ska vi snart hålla kväll. Mannen är ute och klipper ner buskarna på vår stig ute i skogen för att vi lättare ska kunna gå vår promenad med Yoda. Barnen sitter nybadade i pyjamas och myser.

Ingen söndagsångest här inte för imorgon har mannen officiellt sin första semester dag. Den firar vi genom att åter igen lyfta skurborsten.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0