Helgen och måndagen

I fredags avslutade vi tvätten av fasaden. Vi sparade det värsta till sist dvs vingen på husgaveln. Mannen klättrade högt och jag får svindel av bara tanken!

På eftermiddagen kom Micke på besök med sin jänkare. Han lämnade lite öl till oss. Det är tvunget att ha till varma sommar kvällar när vi sliter kring huset.

På kvällen blev Isac hämtad. Jag och mannen tänkte börja måla där ute men fastnade i samtal med grannarna istället. Slutade med att de kom in till oss på kvälls fika och stannde tills klockan var så mycket att vi fick gå och lägga oss. Mycket trevligt och inte fel med ett avbrott i arbetet.

I lördags skulle vi ge det ett nytt försök till att måla där ute men då regnade det. Vi målade istället färdigt Isacs rum. Så fint där blev inne!! Pappa kom förbi och hälsade på. Han stannade på lunch och vi satt ute och snackade i ett par timmar. <3
Vi får många bra tips och idéer till huset av honom. När pappa åkte hem blev det en tur till bauhause. Där handlade vi insektsnät till vinden och gödsel till gräsmattan.

På kvällen började vi måla där ute. Garaget är nästan färdigt med första lagret med färg. Vilken skillnad det gör och det i sin tur gör det roligt att jobba med det. Men ja det är både tidskrävande och slitsamt samtidigt.

Igår spenderade vi ännu en dag på måleriet. När Isac kom hem hade vi familjemys tillsammans och tände en brasa i regnrusket.

Mannen är tillbaka på jobb idag. Jag tog ungarna och åkte in till Eslöv. Vi har besökt Isacs smultronställe på leksaksmuseumet. Där spenderade vi ett par timmar bland alla tåg till Isacs stora glädje :) Mannen som jobbar där känner igen oss och tycker det är så roligt att dela glädjen över tåg med lilla Isac. Han släckte ner hela lokalen så vi fick se hur alla lamporna kring tågbanan lös. Det var ju spännande för Isac.

Efter besöket där gick vi och handlade glass. Sen hade Isac tid hos frissan. Han satt fint och stilla och nu är han så stilig så.

Julia som har tagit god tid på sig att krypa kröp sina första steg framåt i söndags. Hon har haft andra sätt att ta sig framåt och har varit riktigt duktig på att backa. Men nu kan hon ställa sig på alla fyra och ta sig framåt. Hon blir snabbare och snabbare och är på allt hon når. Nu är det slut på friden haha.

























Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0