Julia 1 år

Då är dagen här, dagen då älskade lillasyster fyller 1 år. Bebistiden har än en gång runnit mellan fingrarna med ännu en unge. Varför ska denna mysiga tid gå över så fort?? Vi har massor med roliga milstolpar och mys framför oss men det är alltid med blandade känslor man lämnar bebistiden bakom sig. Men det är som Isac säger, Julia är inte längre en liten bebis, nu är hon en stor bebis <3

Imorse sjöng hela familjen för Julia. Frukostbrickan var dukad med pipmugg, majskrokar och ljus :) Gröten fick hon i köket sen.

Paketerna var till belåtenhet. Några glädjetjut och armarna rakt upp i luften när hon öppnade paketet med den spelande boken som vi visste att hon skulle älska. Hon fick en liten version av den i julklapp och har hållt hårt i den sedan dess.

Vid 12.00 dök Julias bästis Lova upp med sin familj. Vi bjöd på lunch och fika. Isac och Malte lekte i flera timmar och flickorna var inte sämre. Pojkarna hade vattenkrig ute i trädgården med sina jumbo pickadoller :) Julia fick paket från bästisen.

En lyckad födelsedag! Vi tackar för alla gratulationer till Julia och även till Isac om vi har glömt att tacka för honom.

















Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0