Midsommarafton 2014

Glad midsommar på er alla!

Huset var fullt med vuxna och barn igår. Härligt med så mycket liv, skratt och kramar.

Vi promenerade bort och tittade på Stehags midsommarstång. Hela aftonen spenderade vi ute i trädgården. Där hade jag och mannen satt upp tält för att säkra oss ifall det skulle börja regna. Vårt eget tak täckte inte hela långbordet. Våra grannar kom över och hjälpte oss resa det då inte våra händer räckte längre.

Klockan 15.00 fikade vi på kaffe och choklad/jordgubbstårta som en av familjerna hade bakat. 18.00 åt vi en riktig midsommarbuffe. På bordet fanns köttbullar, prinskorvar, sill av olika sorter, nypotatis, gräslös, gräddfil, grillspett, lax, romsås, bröd, brieost och västerbottenostpaj mm. Till efterrätt blev det självklart jordgubbar med grädde och vaniljglass. På kvällen kom godis, chips och ostbågar fram. Oj oj vad alla blev runda om magarna.

Vilken härlig dag. Barnen lekte och tjoade. De tog sig även ett dopp i poolen. På kvällen blev det kubbspel på gräsmattan. Grannarna bjöd in oss alla till deras egna dansbana. Mycket snällt men vi stannade på vår tomt.

De sista gästerna åkte hem vid 01.30 och vi somnade väl vid 02.00 helt färdiga :)
Jim sov över. Han stannde och åt frukost med oss och hjälpte till att plocka ner tältet innan han åkte hem.

Idag har vi städat undan här hemma. Eftermiddagen har vi spenderat på soffan. Vi har ju lite sömnbrist så det blir sängen tidigt ikväll.

Tack till alla inblandade för igår. Även tack för presenterna till våra barn och för alla fina blommor.

































På denna regniga midsommardag firade tossiga familjen med rester av midsommarmaten och tände en brasa. Vad ska grannarna tro när de ser röken ur skorstenen? ;p


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0