Semester 1

Mannen har semester. Det märks mest på morgonen då vi alla ligger och drar oss tillsammans. Isac har slutat komma in till oss på natten. Han somnar även själv. Vi läser sagan sen går vi. Men vi får inte rulla ner gardinen och vi måste lämna hans dörr helt öppen.
Duktiga stora Isac. Men madrassen ligger kvar under vår säng färdig att dras fram om han skulle bli mörkrädd någon natt igen.

Även Julia sover själv i egen säng, i eget rum. Ja vår tös har äntligen EGET RUM!!! Det kändes väldigt ovant att helt plötsligt sova ostört hela nätterna igenom. Får njuta så länge denna perioden varar ;)

En dag denna veckan har vi varit i smygehamn och hälsat på svärfar. Där var även Olas faster och kusinen Janne.

Solen har visat sig mellan skurarna denna veckan. Isac tog sig ett dopp i poolen igår där han är som lyckligast :)

Övriga tiden har spenderats på huset. Vi tvättar fortfarande fasaden som tar sin lilla tid. Idag har vi målat Isacs rum.
Julia är vilda babyn, ska vara med överallt och ska absolut inte vila någon middag. Svårt att ha en vild baby med bland penslar och färg.

Nu ska mannen åka och hämta sonen som har varit på kalas i ett par timmar. Skönt för honom att komma hemifrån lite och träffa kompisarna. Mamma och pappa är lagom tråkiga som bara städar och målar hela tiden.

Idag är det inte heller någon vanlig dag för idag fyller min äldsta och käraste vän Marlene 30 år. Hoppas hon har en fin dag med sin familj hemma i Göteborg <3

Den första semester veckan har gått fort. På måndag är mannen åter igen på jobbet men mer semester väntar längre fram i sommar.









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0