Vänner till höger och vänster!

Helgen har verkligen gått åt till att träffa nära och kära!!

I fredags var Isac på upptäckarna. Jag och Carro gick på långpromenad i regnet. Finns inte fel väder, bara fel kläder visst ;) 

När vi hade hämtat pågarna på upptäckarna så gick vi hem till oss och käkade lunch. Vilket ös det var här hemma med alla blöta ytterkläder, barnvagnar och hund!! Jag fick ställa mig och duscha Yoda innan jag började med maten för han var lerig från nosen till svansen!! 

Efter maten såg vi en film tillsammans. Så mysigt vi hade det. När Carro kände att det var dags att gå hem ville Malte absolut inte följa med. Han fick stanna kvar hemma hos oss. Pågarna valde att se en film och det fick dom. Det är alltid ok när det är regnväder ute och fredag dessutom :)

När Ola kom hem från jobbet körde vi till Hörby för att hälsa på Olas kollega och hans familj. Innan vi lämnade Stehag körde vi Malte hem först. Hos Heniz och Camilla blev vi bjudna på middag och så fick vi framförallt träffa deras senaste tillskott. En liten liten kille bara ett par dagar gammal! Så underbart söt!! Helt galet att Julia har varit så liten för inte alls längesen!! Så fort det går.
Vi stannade hela fredagkvällen, åt och hade trevligt. Isac och Amanda busade som vanligt. 

Igår efter frukosten körde familjen till Staffanstorp. Där blev vi bjudna på lunch och eftermiddagsfika hemma hos familjen Glans. En hel dag full med lek och bus med ungarna. Isac var så glad att träffa dom och vi med. 

Kl 17.00 hade vi lämnat Staffanstorp och landat i Trelleborg. Där var vi bjudna hem till Kaj på hans 65 års kalas. Hela lördagkvällen spenderade vi med släkten. Barnen fick träffa världens bästa kusiner och vi fick hur mycket gott som helst att äta. 

Tack till alla inblandade för dessa toppendagar!! 

Ett minus med helgen är att Julia vaknade igårmorse med en rinnande näsa. Idag har det brutit ut riktigt och hon är ganska hängig. Dock ingen feber eller fel på aptiten vilket är skönt. 

Idag har vi städat här hemma. Så fort det gick med lite hjälp från gubben :) 

Sen har jag och barnen gått en promenad med Yoda. Regnkläderna fick åka på igen!! Var blir våren av?? Julia har legat nerbäddad i vagnen och sovit gott. Men samtidigt fått frisk luft som är den bästa medicinen mot allt. 

Vi gick en sväng inom affären. Isac älskar att handla där för hans dagiskompis mamma som äger butiken, har satt upp ett litet bord med en tågbana som Isac så klart alltid vill leka med :) 

Vi köpte med oss lite fika sen gick vi till lekplatsen. Där stannade vi till jag som dumt nog hade glömt vantarna hemma började frysa!!

Nu njuter vi av vad som är kvar på söndagen. Med tempot de senaste dagarna har det varit skönt att bara få vara vi lite grann. 

Önskar er alla ett trevlig slut på helgen och en bra start på den nya veckan.








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0