Kräkbebis!!

Igår hade jag och Julia en trevlig lunchträff med Marlene. Vi försöker se så mycket vi bara kan av henne innan hon far iväg till sitt nya hem i Göteborg.

När vi hade lunchat färdigt gick vi och tittade i lite affärer. Plötsligt upptäckte vi att Julia kräktes ner hela sig själv och vagnen. Det var en rejäl kastadkräkning!!

Jag och Marlene visste knappt i vilken ände vi skulle börja. Vi fick av Julia sina nedkräkta kläder. Dom tillsammans med åkpåsen och regnskyddet åkte ner i en plastpåse. Under tiden jag torkade av allt med våtservetter gick Marlene till en närbutik och köpte en fleecefilt till Julia så hon inte skulle frysa.

Jag ringde till Ola och han kom och hämtade oss. Tanken att sätta oss på tåget i det skicket fanns inte.
Hemma fick Julia ett bad. Den nästan helt nya vagnen fick plockas isär för fullatändig sanering. Julia hade lyckats kräka ner halva chassit och även varukorgen under vagnen. Helt sjukt!!

Nybadad och klädd i pyjamas kräkte Julia ner hela sig själv, mamma och hallen. Igen en kaskad, som en fontän. Hur kunde såna mängder få plats i denna lilla tös? Stackars liten fick bada igen och tvätthögen till 60 grader växte sig större.

Sen blev det inte mer kräkande. Hon sov gott hela natten och vi med. Jag och Ola svalde lite pepparkorn och tog varsin snaps igår kväll i förebyggande syfte haha. Så här långt har vi klarat oss. Isac har fått hålla sig på avstånd från smittnissen. Vi har även missbrukat handsprit!!

Idag har Julia ätit gröt och fått behålla den. Det är gott teckent. Dock har hon fått lite feber istället men med lite alvedon mår hon helt ok. Hon sover väldigt mycket. Men sova bort det onda är det bästa.

Stackars liten. Man önskar så att man kunde ta över hennes sjuka så hon slapp må så dåligt.

Huset är sanerat idag. Storstädning delux med byte av ALLA textiler och sprit på handtag. Vädrat ut mm mm mm...

Vår nya vagn är nästan ny igen :)

Hoppas Julia mår bra igen imorgon ♡



Katten vill ha bytt blöja :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0