Sofieros kungsträdgård

En söndag åkte vi med våra grannar till Sofieros kungsträdgårg. Det var uppehåll hela dagen och solen vågade till och med visa sig. Det är ett mycket vackert ställe och vi njöt alla av omgivningen. Lunchen åt vi i deras resturang som har utsikt över ägorna och över havet, oslagbart!! Maten var riktigt god och Isac som hade dagen innan fått en riktigt chock av den höga gräspollen fick välja vad han ville att äta som plåster på såren. Vår son som är en riktig räkälskade valde den största räkmackan han kunde tänka sig!! Lilla Isac åt räkmacka för 170 kr!!!!! Ojojoj men han delade den med sin syster så man får ju slå ut summan på två iaf :)
 
Barnen till sin förtjusning hittade tillsist den kungliga lekplatsen :) Den var riktigt fin och där stannade vi ett bra tag och lekte. Vi avslutade med att sitta på en stor gräsmatta och njuta av solen och varsin glass.
 
Vi hann inte mer än hem för att sen gå iväg igen. Dock inte längre än in till grannen som bjöd på middag. Vi grillade och avslutade sen kvällen med att bada allesammans i deras pool. Isac som fick simglasögon, snorkel och simfötter när han fyllde år simmade såklart runt i dessa. Julia plaskade glatt runt men höll hårt i antingen mamma eller pappa hela tiden. Det roligaste för barnen var dock att hoppa från kanten och låta pappa fånga dom. Inte illa att kunna bada ute en ganska kall junikväll. Fint med uppvärmd pool och pooltak!!
 
Roligt att vi har så fina vänner boendes precis intill oss. Att ha bra grannar är värt så mycket ♥
 
Isacs mäktiga räkmacka :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Prinsen och prinsessan i den kungliga trädgården
 
 
'
 
 
Den underbara utsikten från bordet där vi åt lunchen!!
 
Vi fick till sist se en midsommarstång och ingen dålig sådan!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0