Lekdag

Idag skulle vi träffa Linda och hennes dotter Tindra samt Malin och hennes son Max i stadsparken. Allt var planerat med bröd till ankorna. Snälla Malin hade gjort pastasallad till oss allihopa. Men när klockan närmade sig 11.00 så började det så klart regna. Vi träffades hemma hos Linda och Tindra istället.

Där lekte jag lite med Tindra och kramades med alla vuxna. Max låg och sov. Jag åt lite lunch sen slocknade jag i Tindras säng. Där sov jag tills det var dags att åka hem. Mamma vet inte varför jag var så trött. Trött måste jag ha varit eftersom jag sällan vill vila, ännu mindre i någon annans säng utan min snuttefilt. Men sov gott det gjorde jag.

Träffade Max en kort stund när det var dags att gå. Jag fick en kram ut av honom och Tindra. Nästa gång ska jag minsann vara pigg nog att vara med längre!!

På bussen hem visade jag alla som åkte att jag kan vinka, de flesta vinkade tillbaka. 

Uppdatering

Mamma har inte skrivit på ett tag så idag sa jag åt henne att det är på tiden släkten får veta att jag fortfarande växer;)

Växer gör jag och nya hyss hittar jag på. Att banka med toalocket är jätte roligt. Konstigt nog är det ingen annan som tycker att det är roligt. Tvättmaskinen är den nya favoriten när jag är hemma hos mormor och morfar. Jag kan stå i flera minuter och bara titta på tvätten när den snurrar runt, runt. Även diskmaskinen, gissa om mormor tycker att jag är hennes lilla hjälpreda=) Sladdar är jätte kul, också något ingen annan tycker är kul. Drar gärna ut DVD filmer från bokhyllorna, favoriten är "Åsa Nisse" och "Se upp för dårarna". Hämta tidningar i tidningsstället och riva itu dom är jätte spännande!!

Fint väder har det varit vissa dagar. Jag har fått gunga för första gången. Mamma hittade en jätte bra gunga som är för oss små. Den ser ut som en blöja och där sitter jag tryggt och bra utan att glida runt.

Marlene är den första utanför släkten som har fått passa mig. Det är mammas barndomsvän. Hos henne känns det tryggt och bra. Hon jobbar ju som sjuksköterska med förtidigt födda bebisar. Nog ska hon då klara mig också=) Marlene tog med mig till 4H gården. De hade inte öppnat än men hon fixade in oss ändå!!! Där fick jag titta på alla djuren. Tack Marlene för att du passade mig så mamma kunde göra sina ärenden.

Mormor och morfar, även moster har också fått passa och det går galant!! Sakta med säkert botar vi mamma och pappas separationsångest=)

Igår var jag och hälsade på farmor och farfar och idag träffade jag dom igen på faster Emmas kalas. Jätte roligt har jag haft det för jag sov hela eftermiddagen sen. Tack för den söta mjukiskaninen, som suger på sin tumme och allt. Resten av helgen blir bara till att mysa!

Nästa fredag är det min första valborg. Får se om jag orkar hålla mig vaken till att se Majbålet?

Trevlig helg alla nära och kära!!

Kramar från Isac!


Hjälper mormor med disken!


Jag och tvättmaskinen;)


10 MÅNADERNu är jag hela 10 månader gammal!

BVC kontroll

Idag har mamma varit med mig på BVC. Det var dags att vägas och mätas. Nu väger jag 8860g och är 72cm lång. Läkaren var skojig och gav mig klossar som jag stolt bevisade att jag kunde banka mot varandra.
Det var visst ett litet test. Han lyssnade på mina lungor och på mitt hjärta. Allt såg bra ut och jag utvecklas precis som en gosse i min ålder ska göra.

Det har varit underbart väder idag. Jag och mamma gick en lång runda med hundarna som också blev jätte glada över att solen sken.

Jag fick faktiskt följa med mamma till frissan. Hon var i akut behov ut av klippa luggen sin. Hon ser så dåligt att mina blöjor hamnar bak och fram. Hos frissan satt där en rolig farbror som jag kunde prata med tills mamma var färdig. Farbron undrade om jag var där för att få min första klippning men när jag tog av mig mössan så förstod han att det inte var fallet=D Inte mycket på mitt huvud att klippa.

Morfar och morbror som har varit i Italien på motorcross tävling har köpt ett fint gosedjur till mig med sig hem.
Den blev jag mycket glad för...*tack*


glitter-graphics.com

Nya bilder

Här kommer bilderna som lovades...


Busar med mormor


Yoda i min gamla bilstol


Kramas med pappa


Är det påsk så är det!


Påskägget var fylld med smaskiga majskrokar!!!


Jag med mina fina påskpresenter!! *tack*

Grattis morfar!

Ett STORT GRATTIS till morfar som fyller år idag!!

Min första påsk!

Nu är min första påsk snart färdig firad. Jag fick mitt första påskägg igår, fylld med majskrokar som jag tycker så mycket om. Till påskmiddag åt jag mormors hemmagjorda köttbullar och prinskorvar delade i små små bitar.
Allt åkte ner vilket mamma tyckte var roligt. Annars äter jag ju bara gröt och burkmat.

Påsk presenter har jag också fått. Tack till farmor, farfar och farbror Niclas för mjukis lammet jag fick. 
Blev lite rädd när den sa "bäääää" men när jag såg att ingen annan blev rädd så gick det över och nu kramar jag den glatt.  

Tack mormor, morfar, moster Jessica och morbror Daniel för den fina boksamlingen jag fick. Här ska det läsas, inte helt dumma att smaka på heller.

Mamma tog en massa bilder på mig igår med fjädrar i håret och allt. Tyvärr så har hon glömt sladden till kameran som behövs för att lägga över bilderna på datorn. Men hon lovar att bilderna kommer sen.

Ha en fortsatt trevlig påsk, kramar från Isac!

RSS 2.0