Kellbybadet

Igår åkte mamma, jag, Sandra, Maria, Malin och Max till Kellbybadet. Där var jätte mycket folk men vi lyckades få en bra plats i skuggan. Vi små tål ju inte så mycket sol. Sandra gnuggade in mig i solkräm innan vi åkte så mamma kunde packa i lugn och ro utan att glömma mina små badbyxor=)

Vattnet var ganska kallt så jag gjorde många grimaser. Det tyckte även mamma som pep till när hon skulle doppa sig. Men efter ett tag i vattnet blev det riktigt skönt. Jag fick badat med hela gänget som var med. Snälla tant Sandra och Maria passade mig lite då och då så mamma kunde få lite sol på sig.

Jag och Max lekte fint på filten. Kex åt vi i massor. Mammas faster Eva hade gjort mat med till oss och där fanns smörgåsar även till mig. Jag var tyvärr mer intresserad ut av kexen. Men tack ändå;) På vägen ut sen fick jag smaka på Sandras glass. I bilen på vägen hem somnade jag och sov ända till det var dags att stiga upp imorse. Tänk vad bad och frisk luft kan få en trött. Jag var uppe vid 20.00 och åt gröt men somnade om igen.

Bilden längst ner är på mig där jag smygtar godis *trodde jag* ur Sandras godispåse=)






Karamellkungen Isac


Midsommar & kalas

Midsommarafton hämtade Malin oss här hemma. Jag fick åka i Max fina bilstol och i den satt jag som en kung!

Väl framme blev det lek och skoj med Max och Tilde med en gång. Mamma blev helt till sig när hon fick träffa Tildes lillebror Theo. Han var bara ett par veckor gammal och jätte söt!

Mamma tyckte att jag skulle äta midsommarmaten som alla andra åt men det ville jag inte. Den åkte i golvet! Fram med burkmaten! Mätt och belåten fortsatte leken med Max och Tilde. Glass ville jag inte heller ha senare..men när majskrokarna dök upp blev jag lycklig. Även Max och Tilde tyckte bättre om majskrokarna än glassen med jordgubbarna!

Så mycket lek och skoj, gissa vem som somna så fort vi kom innanför dörren här hemma? Både jag och mamma faktiskt=)

Lördagen var lugn. Vi hade mys här hemma med tant Sandra. Jag och mamma badade tillsammans i badkaret på kvällen. Vi hade mycket roligt!! Vi skvätte ner badrummet ganska bra.

Igår kom pappa och hämtade mig. Vi skulle på kusin Tuvas 3 års kalas. *grattis Tuva* 
Där hade jag också mycket roligt bland alla kusinerna och annan släkt. Fiskedamm blev det också!

När jag kom hem från kalaset hade mamma en överraskning till mig. En helt ny säng! Mormor och morfar hade varit på IKEA samma dag och köpt den till mig. Morfar skruvade ihopa den och fick den på plats. *tack mormor och morfar*. Min gamla säng ska stå hos mormor och morfar eftersom jag så ofta sover över där. Och nu är det äntligen slut på att sova i resesängen även om jag har sovit gott i den! 

Morfar var faktiskt kvar när jag kom hem. Han satt och kopplade in trådlöst internet till mamma och tant Sandra. Honom fick jag kramas med en stund undertiden mamma tappade upp mitt bad.












Jag och kusin Tuva som fyllde år!

Veckan som gått

Mammas vän Marlene kom på besök en kväll. Sista gången vi fick träffa henne innan hon åkte iväg till Norge för att jobba. Jag fick en försenad födelsedags present utav henne. Ett pussel!! *Tack tant Marlene*.

Förra helgen flyttade jag, mamma och Sandra in i vårt nya hem. Det tog 2 "arbetsdagar" så var allt på plats. Tack vare hjälp från familj och vänner! Från fredag till lördag sov jag över hos mormor och morfar så mamma kunde få händerna fria till packningen. Jag fick följa med morfar och handla, där skötte jag scannern till varorna!

Vi trivs redan som fisken i vattnet. Sovit gott alla nätter har vi. Området runt omkring kunde inte varit bättre för mig och min bästa vän Yoda. Lekplatser och grönområden så långt ögat kan nå. Nära till min goda vän Tindra där vi har varit och lekt två gånger denna veckan.

Tindra har matat mig med isglass och vi har lekt med hennes rosa dammsugare. Jag tyckte så mycket om den så när mamma tyckte att det var dags att åka hem så blev jag såååå ilsken. Igår fick jag faktiskt en egen, en gul och inte en rosa..där var faktiskt en bild på en pojke på kartongen!!!

Vi har även hunnit med en tur till sjöbo. Den dagen var jag inte alls mig själv. Jag hade så ont i mitt tandkött där en tand är på väg upp så jag varken ville äta, sova eller vara glad. Jag tror gammelfarfar fick ont i öronen efter allt mitt skrikande.

Pappa har jag så klart också träffat och vi har alltid roligt. Vi hade varit nere i stadsparken och där fick jag lingondricka som jag tyckte mycket om!

En dag åkte vi till Zoo giganten. Där fick jag klappa getterna och kaninerna samt titta på alla färgglada fiskar!


Undrar vad Gorgon och Joey vill?


Jag kan själv=)


Hjälper morfar att handla


Leker med gammelfarmors slevar.


Jag och Marlene


Nu kan jag hjälpa mamma att städa.


Mamma och jag

I mammas fotspår

När mamma var liten älskade hon att åka på dammsugaren när mormor städade.

Mitt intresse för dammsugaren växer snabbt. Är den framme så leker jag med den tills den försvinner igen=)





Igår var jag med mamma och kusin Sandra en sväng på stan. Vi va inom apoteket och köpte solskyddsfaktor 50 på sprayflaska till mig. Utanför apoteket smörjde mamma in mig med en gång.
Mina sandaler jag fick av mormor och morfar var jätte bra. Det vädrade skönt när jag satt i vagnen=)

Här är en bild från vår lunch på stan igår, kolla in min coola Beatles tshirt=)...




Jag har tramsat med maten nu de senaste dagarna.
Igår gick jag till och med och la mig på tom mage vilket aldrig har hänt för. Mamma blir så orolig när jag inte äter eftersom jag alltid är en stor ätare. Vi tror att det kan vara tänder på väg. Jag är lite kinkig till och från och dessutom har jag ofta fingrarna i munnen. Får se när nästa huggtand dyker upp;)

ISAC



Ett hebreiskt namn som betyder han skrattar!

Kunde det passat bättre in på vår lilla gosse? ♥

Firandet fortsätter

I torsdags packade mamma ner mig i vagnen och tillsammans promenerade vi ner till stan. Vid Grand Hotel mötte vi upp mammas goda vän Malin. Vi tre gick en runda på stan innan vi satte oss på stortorgets uteservering och åt lunch. Jag vägrade att äta min mat, ville hellre ha mammas pommes. Inte för än jag såg att alla pommes på tallriken var slut så åt jag min egen mat=) Malin hade två paket med sig till mig. Ett med kläder i som mamma så klart blev jätte glad för. I det andra paketet fanns en liten lastbil med mitt namn på, stavat med C och allt!!!
Tack Malin, Mikael och Max för presenterna!

I fredags hämtade pappa mig efter jobbet. Vi åkte hem till min faster hus. De var bortresta över helgen.
Pappa och jag badade i deras utomhus jacuzzi. Det var lite läskigt men efter tag var det riktigt roligt.

På lördagen körde pappa hem mig till mamma igen. Fick kramas med henne i ca en halvtimme, vila en halvtimme sen kom morfar och hämtade mig. Hemma hos familjen Ahlgren firade vi min födelsedag. Jag fick en jätte fin cykel, nya skor och en mycket god tårta! Sen har jag suttit på en häst för första gången. Inte ensam utan tillsammans med min moster. Hos mormor och morfar stannade jag till söndag eftermiddag.
Tack mormor, morfar, Jessie och Daniel för en trevlig helg hos er och tack för alla presenter!!

När jag kom hem till mamma igen så ville mamma kramas, Sandra och Maria ville kramas och även pappa var där och ville kramas. Jag har haft jätte roligt och har inte haft tid att tänka på mamma, pappa men lite hade jag nog saknat dom i alla fall;)


Videosnuttar

Här är en filmsnutt på Isac där han och Sandra leker med Isacs nya leksak...





PLATS PÅ FÖRSKOLA

Som de flesta redan vet så fick jag förskole plats på nöbbelöv för ett tag sedan. Men eftersom vi ska flytta till Väster här i Lund så fick jag ställa mig i kö på nytt.

Jag har nu fått plats på Måsens förskola. Det är jätte nära mitt nya hem vilket är skönt. J
ag och mamma ska i nästa vecka gå dit och hälsa på.

Inskolningen börjar den 16:e Augusti.

GRATTIS MOSTER

På samma dag som min födelsedag tog min moster Jessica studenten.

Hoppas du hade en underbar dag! Du hade lik som jag tur med vädret ;)



ISAC 1 ÅR

Igår fyllde jag ett år! Det firade vi med kalas så klart! Serpentiner och ballonger med mitt namn på fanns lite här och där. Jag firade med mamma, pappa, Sandra, Maria, Annelie, Eva, Sven, Morfar, Jeanette och Ola.

Sandra hade med hjälp ut av mamma gjort smörgåstårtor och tårta till mig. Jag lekte på golvet under nästan hela kalaset. Alla presenter blev jag mycket glad för. Jag fick kläder men det är nog en sån sak som mamma blir mer glad för=) Byggklossar i trä fick jag av familjen Björklund och dom är mycket roliga.
En hund som spelar  och lär ut abc mm av mamma och pappa. Av mamma och pappa fick jag även två tittut böcker som jag absolut älskar. Har tittat i dom i affären tidigare och gallskrek när jag inte fick ta dom med mig därifrån=) Av min gammelfarmor och farfar fick jag en stor peng som mamma ska sätta in på mitt sparkonto.
Av morfar fick jag ut över kläder och gosedjur en låda med partyhattar och annat kalas skoj men det sparar vi till min 2 års dag!

Lite konstigt va det när alla stod upp och sjöng för mig. Ljuset på tårtan fick mamma blåsa ut. 

Efter kalaset slocknade jag i min säng med en gång. Och sov till längre än vanligt idag=) Det tar på krafterna att stå i centrum en hel kväll. 

Vill tacka alla er som kom på mitt kalas, men även till alla er som har ringt eller skickat ett kort.

Idag blir det lek och skoj med alla mina nya leksaker. 


 

Snart...

..är jag ett år gammal!

Här ligger mamma och undrar när jag tänker kika ut?






GRATTIS MORBROR...

....Daniel till körkortet!!

Glöm inte att installera en bilstol till mig så jag kan åka med;)

BVC kontroll

I torsdags var jag, mamma och pappa på BVC. Jag väger nu 9050kg och jag är 74cm lång!

Vikt kurvan har inte stigit så mycket sedan förra gången men det beror på att jag rör på mig mer nu. Äter gör jag! Till frukost kan jag få ner en hel portion gröt plus två smörgåsar utan kanter. De ni!!!

Vaccination fick jag också på BVC, en i varje ben. Den första brydde jag mig inte om men när det var dags för den andra var jag lite misstänksam. Och den fick mig i tårar, men det gick fort över. 

Vi har som många säkert redan vet flyttat. Men vi behåller BVC på nöbbelöv. Det känns kul att sköterskan Susanna får följa mig. Hon blev nästan lite ledsen när vi sa att vi hade flyttat. Kontrollerna är inte så ofta längre heller. Nästa gång är om ett ½ år. 

Igår fick jag följa med till banken. Där lekte jag med en hel hög med pennor. Charmade alla på kontoret gjorde jag också. Sen gick mamma, pappa och jag på stan och köpte lite nya kläder till mig. Har inte mycket som passar längre.

Jag vinkar till alla! Är vi ute så vinkar jag till alla bilar och ofta vinkar de tillbaka, detta tycker jag är jätte roligt!

Igårkväll var jag, mamma och vår hund Yoda och grillade hos tant Linda och hennes familj. Underbart väder!
Vi hade en filt ute på gräsmattan där jag lekte med Tindra och Linn. Det var jätte roligt. Jag skrattade hela tiden. Det vill jag göra om snart igen!! Stackars Yoda är helt slut idag, Tindra och Linn körde slut på honom! Jag blev själv väldigt trött efter allt lekande igårkväll. Slocknade som en slagen hjälte i min vagn. Vaknade till lite när mamma lyfte mig ur vagnen och skulle bära mig till min säng efter att vi hade kommit hem igen. Men sen sussade jag sött hela natten sen. Mamma fick till och med lite sovmorgon!

Idag ska jag hitta på något kul med pappa!

Vi har varit dåliga på att fota tyvärr men här får ni lite att kika på;) !!


RSS 2.0