Sven 50 år!

Igår kom kusin Maria och hämtade oss vid 15.30. När vi hade ställt bilen borta på gunnesbo och var på väg mot Björklunds så mötte vi upp färdtjänsten som kom med gammelfarmor och farfar. Jag fick åka rullstol tillsammans med gammelfarfar=)

Så många vi fick träffat igår! Jag var lite blyg när gästerna kom, alla tittade ju på mig! Men det släppte fram mot kvällen=) Fest blev det med god mat! Jag satt i Sandras knä och åt potatisgratäng med kassler. När det var dags för pannkakor så satt jag i morfar och Jeanettes knä.

Söt som jag är så bollades jag runt hos alla de vuxna. Mamma tyckte det var jätte skönt att få sitta själv och äta i lugn och ro.

Snälla Pernilla körde oss hem sen. Då hade jag redan pyjamasen på mig under jackan. Jag somnade i bilen och sen bar mamma upp mig till min säng. Hon var så trött själv så hon somnade vid 21.15.

Tack för en trevlig fest!


Jag och gammelfarmor


Här sitter jag hos gammelfarfar


Födelsedagsgrisen och faster Eva


Inte så blyg längre =)





Fredagsmys

Tänk att ännu en vecka redan har gått! Dagis och jobb har rullat på som vanligt. Vi har båda varit trötta. Mamma har fullt upp på jobb och jag leker och busar på dagis.

I torsdags kom mamma och hämtade mig på dagis som vanligt. Sen cyklade vi direkt till röda stugan.
Där är jag nu färdig inskolad. Ska vara där för första gången själv på tisdag nästa vecka.
Mamma lämnar mig på måsens dagis som vanligt. Efter klockan fyra åker en av mina dagisfröknar taxi med mig till röda stugan. Där får jag sen stanna hela kvällen tills mamma har slutat jobba och kommer och hämtar mig.
Personalen på röda stugan var jätte snälla mot mig. Även barnen tog emot mig väl. Fanns många äldre barn där och de tycker att det är så roligt med oss små. Både jag och mamma tycker att det känns bra.

Igår blev vi alla fotade på dagis. Mamma kan knappt vänta på mitt första dagis foto. Nu ska hon bara hitta en plats att hänga upp det på=)

Igår på kvällen kom Marlene och Henke hem till oss. Kusin Maria kom förbi en sväng under sitt arbetspass. Även Maria kom och stannade en liten stund.  

Jag sov när alla kom och sov genom hela idol men vaknade till lite senare. Marlene tjatade på mamma att jag kunde väl få komma upp en stund. Till sist gav mamma med sig. Jag fick kramas med alla och för en gångs skull missade jag inte allt det roliga bara för att jag sov! Mamma ångrar inte det. Jag somnade om utan problem och sov extra länge i morse!

Idag ska vi städa. Vi hade problem att komma ner till tvättstugan nu i veckan. Tack snälla Eva för att du hjälpte oss och även du Maria! Tack vare er slipper vi spendera heeeeeela lördagen nere i tvättstugan!
I eftermiddag hämtar Maria mig och mamma. Vi ska på Svens 50 års kalas. Ska bli så roligt att träffa alla!


Maria, Marlene och Henke.
Henke hjälper Marlene att lägga upp gardiner..är man med i tjejgänget så är man=)


Marlene tycker att jag ska vakna!


Så här glad blev hon när hon hade lyckats=)


Jag tillsammans med tant Marlene och farbror Benke =)


Grabbarna håller ihop!


Jag och tant Maria!



En kväll med Björklunds

Igår hämtade mamma mig hos tant Linda strax efter 08.00. Jag hade sovit gott hela natten och både jag och Tiddi vaknade vid 07.00. Jag och mamma hade ett par timmar tillsammans sen innan hon skulle lämna mig på dagis vid 11.00. Innan mamma cyklade till jobbet sen så fikade hon med Malin och hennes lilla Matilda. Mamma tyckte det var så mysigt att se den lilla bebisen på endast 7 veckor. Hon minns hur underbart det var när jag var lika liten.

Igår hämtade Maria och Eva mig på dagis. Det gick hur bra som helst. Vi gick hem till oss och på vägen så smet jag in i affären hihi. Jag fick hjälpa till att koka pasta. Sven kom också och åt kvällsmat med oss. När vi alla hade ätit åkte Eva och Sven hem. Maria badade mig och nattade mig. Mamma kom hem vid 21.30 och då satt Maria och tittade på TV. Både jag och mamma vill tacka igår!!

Idag hämtade mamma mig på dagis. Vi har ätit kvällsmat tillsammans. Badat och läst sagor. Nu sover jag gott!
Nu är det inte fler jobb kvällar denna veckan. Men jag ska skolas in på röda stugan denna veckan. Nästa tisdag när mamma jobbar kväll igen så ska jag för första gången lämnas på röda stugan. Det kommer gå hur bra som helst!

Trevlig kväll alla nära!


Lilla Matilda


Jag och Eva har följe hem från dagis


Eva och jag


Jag i affären =)


Jag lagar kvällsmat


Mys med mamma ♥

Världens goaste ungar!

Idag på förmiddagen kom tant Linda och Tiddi på besök. De skulle följa med och lämna mig på dagis. Anledningen till detta var för att Linda skulle hämta mig på dagis sen på eftermiddagen och behövde veta vart dagiset låg.

Mamma skulle jobba kväll och behövde hjälp med barnvakt åt mig. Tant Linda ställer som alltid upp!
Nu sover jag gott hemma hos Linda, Andreas och Tiddi. De har en resesäng som jag lånar när jag är där. Mamma kommer och hämtar mig imorgon bitti.

Tack snälla familjen Rohman/Nilsson för hjälpen idag.


Kramas med Tiddi!


Är vi inte söta?

Lediga dagar är aldrig fel=)

Skönt med helg. Vi njuter av vår tid tillsammans och umgås med så många nära och kära vi bara kan.

Igår kom Sandra förbi och fikade med oss på förmiddagen. Jag skulle på kalas men det blev inställt.
Istället fick jag åka med mamma och Rickard till Vellingeblomman. Farbror blå körde oss dit dock utan sirener=)
Jag och mamma gick i deras spöktunnel men det var så läskigt så mamma vände och gick ut samma håll igen.
Vi gav det ett försök till men vi (mamma) blev så rädda så vi gav upp genom halva!

På väg hem åkte vi inom Zoo giganten. Där fick vi klappa kaninerna mm. Hemma blev det tacogratäng och lördagsmys. Jag hade lite svårt att somna. Kan det ha varit spökrundan? Nej jag är inte lika feg som mamma=)

Idag har vi städat lite här hemma. Vi ska snart träffa Marlene. Kanske får vi äran att träffa Henke idag också, hoppas det! Imorgon är det nya tag med jobb och dagis.


Jag och Stampe


Jag visar Rickard kaninerna


Jag kör polisbil...


...och grävskopa!

En liten film på ngt roligt jag har kommit på =)

Dagarna går

Veckorna går så fort, vi är redan i slutet på oktober. Har man att göra går tiden fort.

I veckan kom Sandra och Eva förbi en förmiddag. Mamma skulle jobba kväll så vi var hemma.
De skulle packa alla Sandras glas. Vi fikade tillsammans innan vi fick bege oss till dagis.

Mamma hade Linda över en kväll men då sov jag redan gott.
Igår kom Marlene över och tittade på Idol med mamma men jag sov då också. Jag missar allt roligt bara för att jag är så trött efter dagis. Mamma och Marlene pratade och skrattade jätte mycket. Men inget som störde min skönhetssömn. De såg även Skönheten och Odjuret och de sjöng med till varje sång =)

Igår fick vi låset bytt i lägenheten. Sandra och Maria har redan fått de nya nycklarna. Sandra var i sjöbo igår på marknad tillsammans med Eva och gammelfarmor. Sandra kom inom på vägen hem och fick sin nya nyckel.
Hon lämnade av 13 par strumpor och en jätte fin halsduk som mamma fick av gammelfarmor. Hon hade köpt det på marknaden.  

Imorse när jag vaknade fick jag komma in till mamma. Vi låg tillsammans och gosade och tittade på barnprogram.

Tråkigt väder idag =/ Blir väl att mamma tvingar mig att se skönheten och odjuret igen!


Hihihi Marlene övar inför framtiden


Jag och Yoda älskar äppel!!!

Se så lång jag är!

Nu har mamma snart inga saker ifred!!!

Så älskad från första stund!

I torsdags hade mamma ett viktigt ärende direkt efter jobbet. Sandra kom och hämtade mig på dagis. Tillsammans gick vi till affären och handlade lite fika. Mamma dök upp ganska fort. Vi fick träffat Sandra en stund. Fikade, lekte och pratade. Tack för hjälpen Sandra!

fredagen hämtade pappa mig på dagis. Jag sov över hos honom till igår. Jag har sovit hos pappa när mamma har jobbat kväll och det har fungerat jätte bra.

På fredagkvällen hade mamma bjudit in några vänner. Marlene, Maria, Linda, Henke, Mattias och Andy var här. De tittade på idol och gick sen ut och dansade. Mamma behövde verkligen lite egen tid. Men hon ringde efter mig så fort hon hade vaknat på lördagen och frågade när hon fick hem mig. Så länge klarar hon sig utan mig =)

När jag kom hem igår gick jag och mamma ut i det fina vädret. Det var ganska kallt ute men vi hade rätt kläder på oss. Yoda var så klart också med. Mamma satte upp min sänghimmel. Hon hittade den nere i förrådet när hon var där för att ta fram min vagn. Ett halvår till kan jag ha min bebis sänghimmel tycker mamma, sen börjar den bli lite mesig. Men visst det är mysigt att sova i tält=)

Igårkväll när jag hade somnat kom Marlene över. Hon blev jätte besviken att hon inte hann träffa mig!
Mamma och Marlene tittade på film.

Idag ska vi till Nova en sväng och se om vi hittar en TV kabel. Mamma har ju sån lyx att hon har en TV i sovrummet. Marlene följer med. Sen ska vi träffa Maria och Mattias en stund. Ikväll blir det tvätt!

Ny vecka snart igen. Får se, kanske blir den kort. Mamma har ansökt om semester nästa fredag.
LKF som vi hyr vår lägenhet av ska byta lås i lägenheten och vill att vi ska vara hemma hela dagen.


Marlene, Mamma, Henke och Maria


Här gungas det


Gullunge!


Jag är ute och går med Yoda!


Härlig dag!


Kelsjuka


Text på min byrå...


....och en på min bokhylla.


En liten påminnelse i köket =)

Parenthood


See tiny fingers and tiny toes,
Bright baby eyes, cute baby nose;
Hear baby gurgles and baby sighs,
As Mommy sing lullabies.

Life is changed, but that's okay;
It's fun to spend glad hours each day,
Taking time for all the good
That comes along with parenthood.



Nykläckt


Familjen Nilsson/Rohman

Idag cyklade jag och mamma och hämtade upp Linda och Tiddi utanför deras hem. Där ute satt även Maria och Mattias. Efter att vi hade kramats med dom så gick jag, mamma, Linda och Tiddi till mobila för att handla lite fika.

När vi kom hem till oss igen stod morfar utanför vår port. Han skulle lämna ett papper till mamma. Så fick jag kramas lite med honom också innan han gick igen. Vi gick upp och åt lunch tillsammans sen lekte jag och Tiddi i flera timmar. Andy kom också förbi. Jag blev så glad att se honom och ville sitta i hans knä precis hela tiden!
Han hade köpt med sig fisk. Mamma blev sur för det luktade bara fisk i hela lägenheten men jag fick smaka och gott var det!!

När de hade gått hem senare på eftermiddagen så lekte jag fint på golvet under tiden mamma satt och klistrade in foton i mitt babyalbum.

Nu sover jag gott!! Imorgon väntar städ och tvätt!!


Dagens gäng!


Jag och Tiddi busar med Linda!


Tiddi och jag


Jag och dagens favorit Andreas=)


glitter-graphics.com

Isac du är den vackraste gåva jag fått!

En film mamma har gjort till mig! 

Hejdå vagnen!

Igår innan mamma hämtade mig från dagis var hon hemma om. Hon skulle få ut min gamla vagn från förrådet och det var minsann inte det lättaste. Hon fick bära ut hur mycket flyttlådor som helst innan hon fick ut den.

När jag kom hem från dagis stod den i våran hall. Jag hjälpte mamma att putsa till den. Behövdes inte så mycket eftersom den har stått inplastad och det var skönt.

Sen dök Marlene upp. Hon var med och gav mig kvällsmat och badade mig. Sen somnade jag gott i min säng.

Mamma och Marlene gjorde tacos och sen tittade de på idol. När idol precis hade börjat kom det två herrar som skulle hämta vagnen. De hade sett den i vår annons på blocket. Den ena herren skulle snart bli morfar och han var så lycklig. Mamma tyckte att det var jobbigt att sälja min första vagn med tanke på minnen och så. Men nu är där en annan söt liten bebis som säkert kommer sova lika gott i den som jag har gjort.

Innan Marlene skulle gå hem vaknade jag av mardrömmar och var jätte ledsen. Kunde inte somna om, jag bara grät och grät. Mamma provade allt. Jag lyckades nog somna om strax efter 01.00. Vi sov till 9.00 idag och det var skönt.

Helgen bjuder på mer skoj. Hoppas ni alla får en trevlig helg!


En sista bild på min Rolls Royce =)


Marlene badar mig och ser till så jag borstar mina tänder!

Storebror Yoda

Igårkväll när jag låg och sov badade mamma Yoda. Han blev även fönad, annars fryser han! Klippte hans klor också, då blev han inte alls glad!

Imorse när jag vaknade fick jag komma in till mamma. I hennes säng låg Yoda och gottade sig. Han brukar inte få sova i hennes säng men när han är nybadad och borstad gör hon ett undantag.

Tillsammans hade vi en riktigt härlig stund, mys faktor 100!!!

Yoda tror alltid att han kan bestämma över mig. Tar mina leksaker och kort stubin har han också och vill aldrig att jag ska klappa honom. Han tycker nog att jag är lite hårdhänt. Men jag vill så gärna klämma på honom! Mamma sitter han hos alltid och jag blir lite svartsjuk på dom! Men han tycker nog om mig innerst inne. Ibland när jag minst anar det brukar han springa fram och slicka mig på mitt huvud och sen springa iväg igen=)
Min fåtölj har jag han också fått för sig att det är hans!
Han får gärna sitta i den men han får ju faktiskt flytta på sig om jag vill sitta där!

I övrigt så sov jag som en prins ensam inne på mitt rum!! Söndagen blir lugn, vi ska bara mysa här hemma. Mamma tvättade lakan och en massa annat igår. Idag ska hon tvätta mitt regnställ sen är vi redo för en ny vecka!


Yoda det där är faktiskt min plats!


Flyttar du inte på dig så klappar jag dig!!


Yoda gav med sig men ligger kvar och väntar på att platsen ska bli ledig igen.
Jag har fullt med tandkräm på hakan..bevis på att jag är noga med att borsta tänderna!

Eget rum!!!

Jag mår mycket bättre idag. Lite feber imorse men fick alvedon, sov två timmar extra sen mådde jag hyffsat bra.

Mamma har städat hela dagen. Stark som en oxe är hon för att hon har på egen hand flyttat ut Sandras stora säng mm från hennes rum och flyttat in alla mina saker där. Sen möblerade hon om i sitt eget sovrum också!
Det tog hela förmiddagen!

Nu har jag äntligen eget rum igen!! Lycklig av att ha alla mina saker samlade på ett ställe och det är mamma också! Hon var ganska trött på att ha alla mina saker utspridda i hela lägenheten.

Kvällsmat har jag ätit och badat också. Nu sover jag gott i min säng, får se hur första natten i mitt eget rum går. Blir säkert inga problem!

Mamma ska spendera hela sin lördagskväll nere i tvättstugan!! Imorgon tänker vi baka kanelbullar tillsammans och ha riktigt söndagsmys.


Jag i mitt nya rum!


Fullt med leksaker men ska ändå smaka på min tofflor!


Man ser klart och tydligt att det är här Isac bor!




Mår inte alls bra!

Idag när mamma hade tagit sig igenom halva sitt arbetspass ringde min dagis fröken till henne.
Hon bad mamma att komma och hämta mig så fort som möjligt.
Mamma kom inom 13 minuter, undrar hur lagligt hon cyklar=)

När jag kom hem sov jag 1½ timme. När jag vaknade ingen fick jag dricka och tillsammans åt vi lite glass till mellanmål. Men mamma märkte att jag inte var mig själv. Glansig i ögonen, röd om kinderna och ovanligt kelen. Och var va mitt solskens leende som alla är vana vid att se?

Mamma tog tempen på mig och jag hade 39 graders feber. Fram med alvedonen, snuttefilt och napp. Mys i soffan hela eftermiddagen. Som hon har tvingat i mig vätska, raparna står på kö!! 

Inte roligt att vara sjuk. Hoppas nu jag frisknar till snart så vi kan vara tillbaka på jobb och dagis nästa vecka.

En glad nyhet är att från och med måndag börjar mamma sin nya tjänst. Hon kommer jobba mån-fre nu.
Inga helger, inga delade turer men dock lite kvällar mitt i veckan. Inga röda dagar och heliga dagar så som julafton mfl får vara lediga tillsammans!! Kvällarna kommer hon kunna bli av med när hon själv får lägga sitt schema sen. Gissa om vi blev lyckliga??

Trevlig helg alla nära och kära!! ♥


Jag med min fiffiga napp som tar tempen!


En sjuk Isac!


Mina fina skor som jag fick när jag föddes från vännerna i Skottland passar äntligen!
Super tuffa med skottlands flagga och allt!!

RSS 2.0