Äntligen lek med Tiddi!!!!

Denna veckan har vardagen rullat på som vanligt med jobb och dagis. Jag har extra kul på dagis just nu.
Min kompis William som annars går på en annan avdelning på mitt dagis eftersom han är lite äldre än mig, får jag leka med hela dagarna nu. På vårt vanliga dagis ses vi bara på morgonen när dagis öppnar och sen ibland ute på gården. Nu över sommaren är vi på ett annat dagis och alla åldrarna blandas. Vi leker hela dagarna långa tillsammans. William är oftast på plats innan jag kommer...då springer han alltid till mig, ropar ISAC och så kramas vi =) Mamma kan alltid gå till jobb med ett gott samvete.

I tisdags blev jag hämtad tidigare på dagis. Det var inte vem som helst som kom och hämtade mig.
Det var Linda, Andreas och Tiddi!! Jag blev så paff när jag såg alla tre stå där =) Men gisses vad jag blev glad över att träffa Tindra. Har ju inte sett henne på ett tag nu när de har varit utomlands. Jag har frågat efter henne varje dag efter dagis.

Jag och Tiddi busade hela eftermiddagen. Mamma och Ola kom sen när de hade slutat jobbet. Tillsammans gick vi ner till Markus och Emmas gård. Där grillade vi tillsammans med dom och deras barn och även Mattias och Maria.
Mamma glömde så klart kameran hemma =(

I torsdags hämtade pappa mig. Det har variit hans helg nu. 

Mamma och Ola var på middag hemma hos tant Marlene och Jonas i tordagskväll. De hade jätte trevligt där.
Synd att inte jag var med. Marlene har ju två KATTER!!!!!!!!! Men Marlene bad mamma hälsa mig att jag fick komma och leka med hennes katter precis när jag vill. Och det snart för hon saknar mig! Och jag henne ;)

Mamma och Ola har sovit över hos Olas syster i Trelleborg lördag till söndag. De har varit på grisfest där.
De hade mycket skoj med lekar och god mat. Snipp snapp slut så var denna helgen slut =D

Nu vill vi att Isac ska komma hem!!!



 


En gammal bild från arkivet =) Jag och mamma ♥ familjen Rohman/Nilsson!!


Mamma, Olas syster Tina och Ola på grisfesten.


Mamma och Ola ♥


Full rulle men trots det mys helg delux =)



I fredags när jag vaknade upp hos pappa mådde jag inte så bra. Hade hosta, snuva och lite feber. Dessutom sovit oroligt halva natten. Pappa höll mig hemma från dagis. Så när mamma hade slutat jobb för dagen så cyklade hon och hämtade mig hos pappa, Jag hade redan börjat må lite bättre då.

Mamma har inte behövt ge mig någon alvedon och hostan har bara spökat på kvällen när jag har gått och lagt mig och på morgonen. Har fått hostmedicin vid läggdags och sovit gott på det.

Fredagkväll åt vi som vanligt kvällsmat. Ola lagade min bil som inte har gått att styra på väldigt länge.
Sen hade vi soffläge resten ut av kvällen.

Lördagen började med en sväng till kävlinge. Vi hälsade på hos morfar och Jeanette. Vi stannade bara en kort stund eftersom vi skulle iväg och handla mat. Men jag hann leka med min låda med leksaker och klappa den stora vovven Harton.

Handla mat fick vi gjort. Jag ville själv bära mitt paket blöjor från bilen upp till lägenheten. Det tog sin lilla tid =)
När vi kom hem började Ola laga mat. Men jag var så trött så jag sov förbi middagen. Men åt sen när jag hade vaknat.

När jag vaknade från min vila så var farbror Benke på besök. Längesen jag såg honom.

På kvällen kom Olas vänner Kim och Glenn. De hade köpt med sig en bamsetidning till mig som jag blev jätteglad för. Jag fick vara med en stund och titta på film och äta gottis. Ville inte riktigt gå och lägga mig, Kim och Glenn var så roliga. Men somnade gjorde jag.

Idag har jag, mamma och Ola varit på nova en sväng. Sen åkte vi till skattkammarön. Där fick jag springa av mig en timmes tid innan vi satte oss i bilen igen och åkte till Östra Grevie. Där blev vid bjudna på en kopp kaffe hos Therese, Micke och Nathalie. Jag fick glass!!!!! Första gången jag träffade dom. Var lite blyg i början och satt mest tyst i Olas knä. Men sen släppte det och jag lekte med deras hundar och skojade med alla.

Ikväll har vi grillat. Jag satt mest och lekte med maten men mamma och Ola tyckte att det var jättegott.
Nu sussar jag sött och laddar batterierna inför dagis imorgon.  




Häfftig frissa efter kvällsbadet =)


Min bil är inlämnad på verkstad och Ola servar den =)


Ola med sin leksak och jag med min =)


Mys!! ♥


Måste ju bevisa att jag bar på mina blöjor själv =)


Jag och farbror Benke!


 Jag i hopptornet på skattkammarön.


Myser med Tessan i deras soffa.


Micke, Ola, jag och hunden Blessie.


Jag på Mickes tuffa moppe =)

Min nya konst här hemma (kolla videoklippet)

                         

Trevlig helg önskar..

        



Yoda 6 år

Helgen spenderade jag hos pappa.

I fredags var mamma och Ola på sjöbomarknad. De hälsade även på min gammelfarmor och farfar. På marknaden köpte mamma strumpor till sig själv och till mig. Jag fick strumpor med katter på och jag älskar dom!

På lördagen var mamma och Ola på släktkalas. Olas kusin Nathalie fyllde 20 år och hela tjocka släkten var där =).

På söndagen var de på överskottsbolagret och köpte hundmat till Yoda. Sen åkte de hem till Ola och tittade på film.

Yoda fyllde år nu i helgen, han blev hela 6 år!! Mamma och Ola firade honom med ett hav av köttbullar.
Yoda sprang runt i lägenheten och la dom precis överallt =) Han är mer en liten hamster än en hund.  

I måndags kom mamma och hämtade mig lite tidigare på dagis. Vi gick hem och fikade och började med maten, sen kom Ola och tillsammans åt vi kvällsmat. Vi körde sen ut och tittade på en lägenhet. Där bodde en liten flicka och jag ville hemskt gärna stanna och leka med henne och hennes leksaker =) Lägenheten var jätte fin men kontraktet gick till någon annan med längre kötid. Vi letar vidare ;)

Igårkväll efter mat och bad kröp jag ner i soffan med mamma och Ola för att titta på barnprogram.
Då dök kusin Maria upp. Hon hade en helt paket med festis till mig från familjen Björklund. I förrgår var hon här med en hel påse nybakta kanelbullar från Eva. Tack så jätte mycket!! Snällare människor får man leta efter!!

Maria och Ola busade med mig undertiden mamma sprang ner i tvättstugan. Märkte inte ens att hon försvann =)

Imorgon är det äntligen fredag. Mamma ser så fram emot sin helg med Isac. Som vi ska mysa och leka tillsammans!!


Nathalie öppnar sina presenter.


Yoda 6 år ♥


Världens finaste..


...påg ♥

Sjöbo besök

I måndags stannade jag och mamma hemma hela dagen. Städade och tvättade. Man kan ju inte bara ha roligt =) Men att dammsuga är ju rena nöjet för mig. Säger mamma städa så springer jag och öppnar skåpet där dammsugaren står. Vi cyklade till affären en sväng sen på eftermiddagen. På kvällen när vi skulle titta på barnprogram somnade mamma på soffan. Jag satt fint sidan om henne hela tiden men visst jag kunde ju lika väl hittat på hyss. Mamma blev väckt när Ola kom in genom dörren. Då blev det sängen för mig med en gång.

I tisdags fick jag åka BUSSSSSSSSSS!!!!! =) Vilken lycka!! Jag har börjat upprepa mycket som andra säger. Mamma får passa sig, säger hon skit säger jag också skit så nu får hon och alla andra bita sig i tungan=)
På bussen satt en man och pratade i telefon. Jag apade efter honom så gott jag kunde men han tyckte bara att det var gulligt =) 
Vi tog bussen till sjöbo. Jag och mamma hälsade på hos gammel farmor och farfar. Vi fick god mat och hade en jätte mysig dag där hemma. Tack för allt den dagen! På bussen hem somnade jag gott.

I onsdags fick jag åka buss igen, denna gången bara ner till stan. Vi kunde tagit cykeln men mamma vet ju hur mycket jag älskar att åka buss. Jag och mamma gick till Burger King och åt lunch. Sen gick vi en sväng nere i leksaksaffären. Så mycket där fanns att titta på. Mamma fick knappt mig därifrån efter att jag hade hittat en trampbil..den ville jag hemskt gärna ta med mig hem.

Igår lämnade mamma mig hos pappa. Det är hans helg tillsammans med mig. Kommer hem igen på måndag. Mamma saknar mig redan! De sista dagarna av semestern spenderar vi på varsitt håll. Men nog har vi tagit vara på vår lediga tid tillsammans. Semester har vi igen i slutet av augusti.


Mys i soffan med sagoläsning.


Dags för eftermiddagsfika i sjöbo.


Slocknat på bussen hem från sjöbo.


ZzzzZzzzzz....


Kung för en dag på Burger King =)

Love Quotes from Dolliecrave.com

Underbar start på semestern!

I fredags åkte jag och mamma hem till Linda, Andreas och Tiddi. Vi fick ju passa på att träffa dom eftersom de åker utomlands hela nästa vecka. Som vanligt lekte vi i flera timmar. Tant Sandra jobbade kväll och kom inom och busade med oss på sin rast.

På lördagen när mamma, jag och Ola hade vaknat åkte vi till affären för att handla mat inför helgen. Alltid lika skoj att se flaskorna pantas. Jag och Ola väntade i bilen när mamma var uppe och lämnade av varorna och hämtade Yoda. Sen körde Ola oss till Trelleborg. Vi hälsade på Tina (Olas syster) och hennes familj.
Badade i deras pool och jag lekte med alla barnen. Där stannade vi på middag innan vi åkte hem igen.
Jag hade sååå roligt!

Idag har vi gått en lång promenad i det fina vädret. Säkert hela värpinge runt. Stannat förbi Olas kompis Jim.
På väg ner mot ravinen träffade vi Mattias och Magnus.
Väl hemma igen bjöd Ola oss på glass. När jag hade vaknat från min eftermiddags vila så körde Ola mig och mamma till skattkammarön. Där lekte vi undertiden Ola var iväg och tvättade sin bil och handlade tacos som vi sen åt när vi kom hem. Ola passade mig i badet när mamma gick kvällsrundan med Yoda. Nu sover jag gott efter en underbar helg. Och inte behöver vi stiga upp tidigt imorgon även om jag sällan tar sovmorgon ;)


Sandra busar med mig och Tiddi.


I trädgården hemma hos Olas syster, där fanns massor med roliga bilar som jag fick leka med!


Yoda fick en ny kompis.


Jag och mamma i deras pool..så härligt!


Hoppar studsmatta med Ola och Linus.


Jag på skattkammarön. Min tuffa tröja fick jag av Tina..så snällt!!










Snart semester igen!

I helgen har jag varit hos pappa.

I lördags var mamma med Ola hemma hos hans morbror. Dom grillade och hade jätte trevligt. Yoda fick också följa med. Yoda blev överlycklig. Åka bil och få komma ut på landet. Dessutom få leka med två hundar i samma storlek som han själv. Yodas helg =)

På söndagen när de kom hem gjorde de våfflor. Där blev smet över så Ola gräddade ett par våfflor till mig som jag fick igår när jag kom hem. Våfflorna var jätte goda!! =)

Jag går på ett annat dagis nu. Över sommaren slår de ihop alla förskolorna i vårt område.
Jag trivs lika bra där. Men i nästa vecka har jag och mamma semester. Vi hoppas på bra väder!

Igår hämtade mamma mig lite tidigare på dagis. Vi cyklade till nöbbelöv för att besöka BVC.
Extra viktkontroll eftersom min vikt minskade under vintern. Kurvan är på väg upp igen och ligger på det normala. Mamma blev jätte glad. Inte för att hon har varit orolig. Proverna har inte visat något och jag äter ju som en häst.
Jag väger nu 10,4 kg och är 85 cm lång. Ingen bjässe men vad kan man begära när jag har en massa spinkisar i släkten? =)

Jag och mamma hade saknat varandra över helgen. Det blev en massa kel, bad och sen sagoläsning.
Vi hade precis läst klart sagan då Ola knackade på dörren. Mamma ville natta mig men Ola räddade mig =)
Fick vara uppe en liten stund till. Mamma har börjat sticka och jag ville hjälpa henne. Men jag var inte till någon stor hjälp, snarare tvärt om.

Jag borstar tänderna två gånger varje morgon. En gång med mamma och en gång till när Ola har stigit upp och ska borsta sina. Fortsätter jag så här kommer jag aldrig få några hål =)

Idag fick jag följa med mamma till affären efter jobb och dagis. Eftersom jag var så duktig och drog korgen med varorna så bjöd mamma mig på en glass. Ikväll har jag och mamma varit ute på balkongen och blåst såpbubblor. Dansat till bockarna bruse har vi också hunnit med =)


Glassssssss!!!!!!!!!!


Ola, mamma och Yoda hemma hos Olas morbror.


Mammas mardröm..hon tycker att det räcker med att jag två armar och två ben =)

RSS 2.0