Västerdagen och roadtrip till sjöbo =D

Inte helgen som var nu utan förra igen var jag hos pappa. Mamma umgicks med vänner och deltog i lundaloppet tillsammans med ett par kollegor från jobb.

Förra veckan var mamma och pappa på utvecklingssamtal på dagis. De fick bara höra bra saker men det var väntat, de vet ju redan vilken go påg jag är. Jag utvecklas som jag ska. Är social och nyfiken. Inte det minsta blyg. Tar kontakt med vuxna och barn. Har en stark vilja. Pratar hela tiden. När någon barn på dagis frågar efter sin mamma eller pappa så svarar jag dom att mamma eller pappa kommer snart =)
Dagisfröken visade foton på mig och bilder som jag har målat. Mamma har redan en massa konstverk hemma på kylskåpet och på andra ställen.

I fredags kom mamma och hämtade mig som vanligt på dagis. Hemma lagade vi kvällsmat tillsammans och jag åt som en häst. Mer än mamma helt säkert! Sen tog mamma fram lite Ahlgrens bilar och salta pinnar. Vi tittade på djungelboken och gosade till det i soffan.

Lördag förmiddag cyklade jag och mamma till ÖB. Där köpte vi hundmat, Yodas favorit är sjöbogårdens hundmat och den finns bara där.

Hemma igen var det dags för lunch. Maria höll oss sällskap vi bordet. Efter maten packade mamma ner mig i vagnen sen gick vi och mötte upp Linda och Tiddi. Tillsammans gick vi till folkparken. Där mötte vi Malin med hennes Max och Matilda samt Maria K. 

I folkparken var det västerdagen dvs massor med aktiviteter och nöjen. Vi fick titta på en riktig brandbil och ambulans. Jag var helt överlycklig eftersom jag ÄLSKAR bussar och lastbilar.
Musik, ponnyridning och teater fick vi också uppleva. Rida häst vågade jag inte men jag klappade den =)

Linda och Tindra följde med oss hem på fika. Jag och Tiddi fick saft och chokladbullar!!

Hela eftermiddagen städade och tvättade jag och mamma. På kvällen när jag sov kom Maria hit och tittade på eurovision song contest tillsammans med mamma.

Igår tog jag och mamma bussen till sjöbo. Det tyckte jag var sååå roligt. Jag satt med näsan tryckt mot glasrutan hela vägen till sjöbo. Hälsade på alla som steg av och på bussen =)
Vi blev bjudna på middag hemma hos gammel farmor och farfar. God mat fick vi och GLASS!! Gammelfarmor nämnde glass en gång sen tjatade jag om glass tills glassen åkte fram =)
Vila efter maten vägrade jag. Jag hade ju så roligt! Men när det var dags att åka hem sen hann mamma inte ens ut genom porten innan jag somnade i vagnen. Jag fick en liten påse full med 10:ot och 5:or till min spargris utav gammel farmor och farfar. Jag har själv suttit och stoppat i varje krona i min fina bilspargris. Blir många glassar sen till sommaren för dom pengarna =)

Tack vänner och familj för en underbar helg!

Två veckor till sen har jag och mamma vår första lediga period i sommar. Våra semester veckor är 22, 23, 28, 34, 35 och 36. Inte illa va? Det ska bli så skönt och välbehövt!!


Mamma tillsammans med tjejligan från Brunnslyckan =)


Hela ligan!


Mamma Milla och hennes startnummer i lundaloppet =)


Västerdagen- Jag, Linda och Tindra är helt fokuserade på teatern.


Fullt ös i folkparken.


Titt ut! Isac gör reklam för västerdagen =)


Jag, Matilda, Tiddi, Max och Malin.


Hästarna!


Jag och Tiddi tränar på mammas mini gym.


Roadtrip till sjöbo =)


Jag och gammelfarmor! ♥

 

Valborg 2011

Fredag efter jobb och dagis gick jag och mamma direkt hem. Ingen sväng förbi lekplatsen som vi brukar. Mamma städar alltid på lördagar men eftersom vi skulle fira valborg då så ville hon få det gjort redan på fredagen.
Glass fick jag som fika så fort vi kom hem.

Glass är favoriten just nu. Mamma, glass och lastbil är ord som går på rullande band här hemma. Isac sitta där säger jag också hela tiden. Eller mamma titta där, mamma sitta där. Två andra populära uttryck är jaha och oj =)
Mamma tycker att jag är mega gullig när jag säger jaha ;)

Städ blev det och jag hjälpte mamma så gott jag kunde med min dammsugare. Sen blev det som vanligt barnprogram, kvällsmat och badning och till sist nattning.

Lördagen vaknade vi och åt en stadig frukost. Jag hjälpte mamma att träna. Hon har fått hem två träningsredskap av kusin Maria. Hon ville inte ha dom och mamma blev jätte glad. Mamma gymmar så mycket hon bara kan. Men det är inte alltid hon kan träna när hon vill eftersom hon har lilla jag. Tack Maria! Dubbel effekt på mammas träning blev det eftersom jag satte mig på hennes rygg eller mage hela tiden =)

Vid två tiden packade mamma ner mig i vagnen och gick hem till Linda och Andreas. Jag blev jätte besviken när jag kom dit och inte Tiddi var hemma. Hon var hos sin farmor och farfar. Men Andreas dög bra. Linda passade mig en stund och jag fick leka på Tiddis rum. Mamma och Andreas gick till affären för att handla potatissallad mm till grillningen. Linda bjöd på glass så hon låg bra till hos mig hela eftermiddagen sen =)

Vid 15.00 tiden gick vi hem till Marcus och Emma. Marcus är Andreas storebror. Vi blev ett par stycken. Vi grillade och umgicks ute i det fina vädret. Senare på kvällen började det bli kyligt så vi gick upp till Marcus. Där satt vi i hans vardagsrum och sjöng till musik och skrattade hela kvällen. Tant Maria och farbror Mattias kom också. Jag bollades runt hos alla. Var en riktig solstråle. Mamma fick så mycket beröm. Jag var en gullig, snäll påg och hon skulle vara stolt och det är hon! Det är ju som musik i en mammas öron. =) Vi fick även höra av alla hur lik jag är min morfar. De tycker att det är gränsen till kusligt. Och eftersom morfar är en stilig man så tror alla att mamma kommer få bry med alla flickor när jag kommer upp i tonåren =).
På tal om trollen så ringde morfar när vi grillade igår. Han grillade själv tillsammans med sina gäster i sin trädgård och ville bara önska oss alla en trevlig Valborg.

Vi gick hem vid 22.00 tiden. Då var jag trött!! Vi sov till 08.30 idag, det var skönt.

Jag och mamma cyklade till Nova idag. Jag behövde en ny keps och sommarskor. Sandra köpte ett par jätte fina till mig men dom är för stora för mig. Jag kommer bli den tuffaste ungen på området =) Ikväll ska vi tvätta och vila upp oss inför nästa vecka.

Tack kära vänner för en underbar valborg 2011 ♥


Linda vill hålla mig i handen =)


Jag och min bästis Andy!


Sitter hos dom stora grabbarna och äter.


Håller Mattias och Maria sällskap vid bordet.


Jag och Emma busar med Mattias.


Jag och Lee busar med vovven. Det var minsann ingen liten Yoda det =)


Sitter hos Emma och klappar händerna till musiken.


Jag och mamma börjar bli nanniga, tack för oss..nu går vi hem och nannar =)


Jag i mina nya skor och keps!


Tuffing =)

RSS 2.0