En Isac dag :)

Idag har det varit en "Isac dag". Jag har tagit föräldrarledigt. Skulle jobbat kväll idag men för att Isac hade en tid hos tandhygienisten och sen föräldrarmöte ikväll så fick jag ta en dag till det.
 
Det gick bra på folktandvården. Inget fel på Isacs tänder men det är noga med att vi hjälper honom med tandborstningen men det gör vi alltid. Han har blivit mycket bättre på att gapa stort och låta oss borsta noga.
Ett tag var det mycket "Isac kan själv" och bita på tandborsten haha men nu är han så duktig på att gapa stort och låta oss göra det.
Tandhygienisten tyckte inte alls om att han fortfarande använde napp. Men Isac har lovat att ge alla napparna till tomten och det gjorde henne gladare :)
Det kommer nog inte bli lätt det där med napparna. Nu har han ju bara nappen på natten både här hemma och på dagis. Absolut aldrig annars än vid sömn. Men ingen napp vid nattningen kommer nog inte bli det lättaste. Den kommer vara saknad av både oss och Isac hehe men nu får det vara bra. Han är så stor nu och det är inte bra för hans tänder.
 
Efteråt gick jag och Isac och lunchade på ett trevligt ställe i Eslöv. Där var nästan fullsatt. Personalen var så trevliga! Fick iof skämmas lite när Isac sa "hej din bajskorv" till en som jobbade där. Isac kan iof konsten att vara oförskämd med glimten i ögat men jag fick ju snällt be om ursäkt till killen. Men han bara skrattade och klappade Isac på huvudet och sa att han var så van så, då han själv har fem barn :)
 
Vi köpte glass med oss hem som vi fikade med i eftermiddag. Sen har jag kört veckostädningen här hemma. Skönt att ha det gjort inför helgen.
 
Föräldrarmöte ikväll. Ola ville gärna följa med men någon av oss måste ju vara hemma med Isac. Så var det förra året också. Men utvecklingssamtalen kan vi båda två gå på för då passar dagispersonalen Isac.
Och det samtalet är ju både roligare och viktigare än föräldrarmötet. 
 
Pojkarna får säkert en mysig kväll tillsammans här hemma utan mamma. De är ju trots allt vana vid att ha egentid tillsammans om torsdagarna när jag jobbar kväll. ♥
 
Imorgon är det fredag, wohhhooo!! Helgen är så välkommen så!!
 
Vad gör det att dagen är grå och trist när min lilla Isac lyser som solen
 
 
 

Poo poo in the potty!!!!

Wohhooooo vår gosse har äntligen bajsat på toaletten!! No more blöjor!!! Vi är så stola över honom. Vilken kamp det har varit med bajseriet. Han har ju länge kissat på toaletten men bajset har det varit problem med efter förstoppningar och onda cirklar i följd ut av det!! Men nu så, hipp hipp hurra!!!
 
Isac blev själv så stolt över sig själv, gullungen!! Han blev ju lovad ett paket den dagen han lyckades så det fick vi ju hålla.
 
Igår körde vi till Toys R Us och där fick han själv välja ut ett leksakståg och en båt till att bygga på sin briobana.
Gud va många saker jag kunde tänka mig till honom i julklapp detta året, det ska bli så roligt.
Nu väntar jag bara på att en massa beställda små paket ska trilla ner i brevlådan så jag kan göra hans paketkalender komplett!!
 
Efter Toys R Us körde vi hem till Tina, Kenneth, Linus och Albin. Isac passade på att inviga att bajsa på toaletten borta för första gången också :) Barnen lekte hela eftermiddagen innan vi alla körde hem till Kaj.
Jag stannade med barnen uppe i Kajs lägenhet undertiden Ola och resten av släkten gick och tände ett ljus för Lisa i kyrkan.
 
Efteråt gick vi alla på resturang och skålade för Lisa. 
 
I onsdags var det exakt ett år sedan min älskade farfar lämnade oss. Vi tände ett ljus här hemma för honom och jag fick pratat med både pappa och farmor på telefon vilket var skönt. För i saknaden av en annan får vi glädjas åt dom vi har ♥
 
:)
 
Barnen har en egen entre till sitt "tempel" toys r us :)
 
 
Detta fina armband låg och väntade på mig här hemma när jag kom hem sent från mitt
kvällspass på jobb i torsdags. ♥
 
Isac på dagis.
 
Husets pumpa för detta året.
 
 
Isac och Albin bygger tågbana.
 
 
 
♥Farfar
 

RSS 2.0