2:a ultraljudet

Igår spenderade vi söndagen med att städa huset. Räkningarna blev betalda och jag fick smaka på mitt kommande liv som fattig nu när jag ska leva på försäkringskassan. Snålt är det och stor skillnad av vad man är van vid att ha och röra sig med men sen är jag ju så rik på kärlek istället ;)

När vi var klara så överraskade älsklingen oss med en tur till Ikea. Det är inte alla män som kör dit en eftermiddag utan att ens ha blivit tillfrågad :) Det blev en ny byrå till bebbs. Lillan måste ju ha någonstans att göra av sina kläder.

Hemma igen grillade vi korv ute i trädgården. Isac som beställde maten :)

Idag har jag haft några ärenden inne i Lund. Bland annat har jag varit på Apoteket och köpt lite nödvändiga saker inför amningen. Så skönt med andra barnet, man vet redan vad man ska och inte ska göra, vad man behöver och inte behöver.
Nu fattas bara amnings BH och linne sen är jag redo för att öppna upp skånemejerier här hemma :)

Vid tre tiden hämtade Ola upp mig här hemma. Tillsammans åkte vi till Lund. Det var dags för andra ultraljudet. Underbart att se henne igen och ja det var tydligt en tös denna gången också :) så nu ska jag väl våga gå och köpa lite mer rosa kläder till henne.
Hon väger redan 2500g och de räknar med att hon ska ligga på plus vid födseln dvs över 4 kg. Det var väntat men omg varför får jag sånna knubbisar?? Haha ;)
Skönt på ett sätt iaf, bebisar ska vara runda och goa. Det konstiga är att Isac vägde så mkt vid födseln men så är han en sån liten räka nu :)

Finaste pågen blev hämtad av båda sin päron idag. Vi åkte direkt efter ultraljudet och hämtade honom.

Nu sitter jag och Isac i soffan och slappar. Ola bygger bebbs byrå.
Snart är det väl dags att ta in spjälsängen också och bygga ihop den. Även badbaljan in och skrubbas.

Vi vet ju inte när hon kan tänkas få för sig att komma ut. Tiden går fort så det är lika bra att vi står redo.


Klipp klipp klipp

Igår var jag hos frissan. Skönt att bli ompysslad. Efter ännu en natt med dålig sömn höll jag nästan på att somna i frisörstolen!

På eftermiddagen åkte familjen och veckohandlade. Hemma igen gjorde älsklingen varm smörgåstårta, mums!! Sen blev det fredagsmys i soffan med lets dance :)

Idag efter frukosten åkte Ola iväg på sin nya mc för att lämna den på service i Malmö. Längesen man såg honom i skinnställ på sin mc..blev ju nästan nykär på nytt haha.

Vid 11.00 tiden tog jag och Isac tåget in till Lund. Där mötte Ola upp oss på stationen. Tillsammans gick vi till Hercules hår och där fick pågarna klippa sig samtidigt. Isac satt så snällt och stilla. Fick en klubba av frisören för att han var så duktig. Nu har hela familjen bytat till sommarpäls :)

Lunch på stan blev det efter frissan. Sen gick vi till mitt jobb för att hämta min cykel som jag fortfarande hade ståendes där. Vi gick självklart in och sa hej till alla. Två veckor har gått fort, känns som det var igår jag tömde mitt skåp. Kul att se alla igen.

Nu har jag äntligen min älskade cykel här i Stehag. Den får bli skrubbad i veckan. Hjulen behöver pumpas mm, det får älsklingen hjälpa mig med.
Sen har jag lovat Isac en tur med den. Får väl hämta honom på dagis med den en dag sen :)

Ikväll blir det mamma och Isac mys.
Ola lämnar oss för lite egentid med sin bästis Jim :) Älsklingen har sett till så att jag har det riktigt bra här hemma ikväll utan honom med olika chick flicks :)

Trevlig helg!

Gravid vecka 34

Ngn som vill byta bäcken med mig?

Jag har länge fått ont i bäckenet under nätterna. Tacksam för att det bara är då men det stör min nattsömn. Jag hade inte alls dom besvären när jag väntade Isac så jag förstår inte varför jag har det under denna graviditeten?

Det gör så ont så jag vaknar och då leder det i sin tur till att jag måste gå upp och kissa. Flera gånger på natten vänder och vrider jag på mig och vaknar av smärtorna. Jag klarar inte ens av att Ola lägger armen om mig i sängen, så är jag när jag har ont..man får inte röra mig. Det gör mig ledsen för jag brukar annars sova som bäst med honom tätt intill mig.

Tur att jag inte jobbar iaf. Man är trött när man är gravid men ännu tröttare är man när man inte får sova ordentligt.

Jaja kaffet gjorde susen som vanligt och jag har fått gjort det jag skulle idag.
Isac blev hämtad tidigt och barnen på dagis fick känna på min mage :) De frågar alla vad bebisen ska heta och om hon ska börja på deras dagis sen mm
:) det ska hon ju och alla barnen på dagis plus personalen kommer ju få träffa henne ofta innan hon ens börjar där själv eftersom hon kommer vara med vid hämtningar och lämningar av Isac sen, skoj!!

Hela eftermiddagen har vi suttit ute i trädgården. Isac ritade när jag njöt i solen med mitt eftermiddagskaffe. Ibland är livet bra härligt!

Snart kommer älsklingen hem och då blir det en liten tur med bilen, ska bl.a. köpa nytt gräs till trädgården.

Imorgon är det redan fredag, var blev denna veckan av??

Det ena leder till det andra :)

Isac har varit nere vid ån med dagis idag. De hade håvar med sig och Isac hade riktigt roligt.

Jag kom mitt i fikat på dagis så jag fick snällt sätta mig vid bordet och vänta in min påg tills han hade ätit färdigt.
Fick en trevlig pratstund med personalen och barnen. Barnen ställer många frågor om bebisen i magen och de bjuder på många skratt. Underbara kids!

På väg hem gick vi till affären och handlade glass. Isac plockade några små blommor till mamma <3
Han blev akut kiss nödig så vi fick stanna till vid en liten buske. Nöden har ingen lag :)

Blommorna Isac plockade var på tok för små för alla mina vaser. Men våra snapsglas kom för en gångs skull till användning, inte till sprit men till blommor :)

Glassen åt vi hemma på trädäcket. Yoda satte sig nära Isac för att ev få smaka på hans glass. Det fick han inte, istället droppade Isac glass på Yodas huvud.

Kladd delux blev det! Yoda åkte rakt in i duschen. Han blev sen fönad och klorna blev klippta. När jag var igång tog jag katten också som alltid blir en strid.
Men två gånger om året får hon iaf stå ut! Det är hög tid för fästingmedel och det är skönt att de är badade innan.

Efter allt hår som kommer flygandes i huset när djuren duschar mm så ledde det i sin tur till städ!

Nu är jag helt färdig! Tack vare Isacs glass så ledde det ena till det andra men det ledde till något gott. För nu är djuren rena och huset städat :)

Dags för spisen och kvällsmaten!

Skynda dig mamma!

Imorse var rutinerna helt upp och ner. Jag lämnade Isac på dagis! Har inte hänt sen vi flyttade hit typ.
Även fröknarna skojade om det när vi steg innanför dörrarna på dagis. Är det du som har stigit upp tidigt idag? De skulle bara veta att jag alltid är uppe 2 timmar tidigare än pågarna :)

Ola började tidigare idag och jag går ju hemma så därför blev det så idag.

Så fort jag, Isac och Yoda steg utanför dörren imorse så började det regna.
In igen och byta till regnkläder mm.
Det var så ruggigt ute att jag hade helst bara gått in igen. När vi hade lämnat vår gata kom min gravidhjärna ihåg Isacs skor!! Vi fick vända med vagnen och gå och hämta dom. Han kan ju behöva annat på fötterna än gummistövlar under dagen.
Isac trodde nog att mamma försökte slippa gå till dagis för han sa; "mamma kom nu, jag missar ju frukosten". Haha gullunge.

Önskar er alla en bra dag!

Måndag

Isac vaknade med ett solskenshumör. Fröknarna på dagis sa idag när jag hämtade honom att Isac hade nog saknat dagis lite eftersom han var så glad imorse :)
 
Isac har åkt buss in till Eslöv idag tillsammans med dagis. Det tyckte han var skoj. Både Isac och de andra barnen berättade glatt om deras lilla utflykt för mig. 
 
Allt hade dock inte gått bra idag. Isac hade blivit knuffad ut av en av kompisarna på dagis, trillat framlänges och slagit i pannan. Han har en stor bula där nu. Isac berättade själv om händelsen och var noga med att tala om att det var inte snällt gjort ut av kompisen. Men han hade fått en kram och ett förlåt. 
 
Isac hade ett fint konstverk med sig hem idag från dagis. Den har vi hängt upp i köksfönstret.
 
Isac blev hämtad tidigt idag, känns helt underbart att komma till dagis mitt i mellanmålet :) mamma och Isac har lekt hela eftermiddagen <3
 
Det blev pannkakor till kvällsmat idag, får ju göra det bästa av en grå måndag :)
 
 
 

TVÄTT

Igårkväll åt jag och älsklingen grillat, det var super gott!! Efter maten gick vi kvällsrundan med Yoda tillsammans.
När vi kom hem igen gick vi ut i förrådet och tog fram alla lådor med Isacs gamla babykläder och sängkläder mm.
 
Hela dagen idag har jag tvättat, tvättat och STRUKIT alla babykläder och sängkläder som bebbs kan ha användning för. Vilket jobb det har varit. Men allt luktar gott och efter att ha strukit det så ser allt nästan nytt ut. Känns skönt att ha det gjort. Det är inte mycket vi behöver handla till henne men nu är det iaf lättare att se vad vi behöver och inte behöver handla.
 
Fint väder har det varit hela dagen. Älsklingen har varit på ÖB och handlat tvättklämmor till mig. Jag har hängt upp tvätt ute i solen idag men utan tvättklämmor flyger det gärna iväg. Ola har kämpat med gräsmattan hela dagen. Han har kört med en maskin där ute som har ryckt upp all mossa.
 
Isac är hemma igen. Han ligger på sin säng nybadad och nöjd tillsammans med pappa och tittar på film.
Jag ska gå och dra på mig mjukisbrallorna sen ska jag krypa ner hos dom.
 
Då var denna helgen slut!
 

Första mötet med "systersonen".

Igår städade jag hela förmiddagen. Isac underhöll sig själv. Duktig gosse. Han la en pärlbricka, berättade att det var ett hus och att mamma, pappa och Isac bodde där. När den var klar sa han; "titta mamma, den är klar och den är till dig". Älskade unge!
 
Idag fick vi sova ut. Ingen Isac som kom intassandes. Han är inte hemma denna helgen.
 
Idag har jag och älsklingen varit på Nova. Vi handlade presenter till lilla Gabriel. Ola kunde inte låta bli att handla två bodys till sin blivande dotter <3
 
Underbart att få kramas med "systersonen". Två trötta men stolta föräldrar bjöd på kaffe ute på balkongen. Tack för idag!! <3
 
Nu håller älsklingen på att starta grillen. Köttet är marinerat och det ska bli så gott!
 
Ikväll blir det film och snacks! Trevlig helg!
 
 

Fika med en kär vän

Denna natten fick vi sova lite bättre. Isac väntade till 04.00 innan han kom in till oss. Hostar lite fortfarande men det är mycket bättre. Har inte torkat hans näsa så mycket idag heller så förkylningen har väl börjat vända. Skönt!

Idag tog jag och Isac tåget in till Lund. Vi har fikat på ett café tillsammans med Marlene och hennes lilla Emilia som inte är så liten längre för herre Gud va den lilla bebisen har blivit stor.
Isac var mycket nyfiken på henne. Han klappade henne på huvudet och lekte med hennes leksak.

Isac var så mallig när han fick köra Emilia i hennes vagn. Bra övning inför lillasyster. Marlene och Emilia följde oss bort till södertulls vårdcentral där jag hade en tid hos barnmorskan.

Tack vänner för en trevlig pratstund, vi måste ses snart igen.

Hos barnmorskan gick allt bra. Isac fick hjälpa barnmorskan att trycka på olika knappar och han tyckte att det var spännande att höra bebbs hjärta.
Hon hade vuxit som hon skulle och allt annat såg bra ut, skönt!
Barnmorskan är så säker på att bebisen kommer bli ännu större än Isac. Inget jag vill höra då jag tycker att Isacs 4060g var mer än tillräckligt att trycka ut! Dock inget man kan styra över.

Då är det fredag imorgon. Första veckan hemma har minsann gått fort. Det trodde jag ju aldrig, snarare att tiden skulle så stilla utan jobbet.
Sen har vi ju lyckats hitta på saker varje dag. En underbar mamma och Isac vecka. Isac har verkligen uppskattat det, har aldrig fått så många kramar och pussar från vår lilla påg som under denna veckan. Älskar dig Isac!

Onsdag

Hela förmiddagen låg jag och Isac på soffan. Jag sov inte mycket inatt så jag tog igen en del sömn på soffan under förmiddagen. Isac kom in till oss vid 01.00 inatt och hostade non stop. Hostmedicin och vatten hjälpte inte. Så frustrerande. Ola som verkligen behöver få sova eftersom han ska upp och jobba gick in och la sig i Isacs säng. Där hade han sovit riktigt gott sa han.

Isac är inte det minsta sjuk. Lite snuvig bara men hostan är som bortblåst under dagtid sen kommer den som ett brev på posten så fort han går och lägger sig :S

Efter lunch piggnade vi till. Då gick vi ut i trädgården. Isac lekte med vatten och båtar. Jag fick ett trevligt samtal från Linda och vi pratade en lång stund.
Vi hade egentligen bestämt träff idag men ingen av oss orkade!

På eftermiddagen fikade vi ute i trädgården sen gick vi en låååånggg promenad runt Stehag tillsammans med Yoda. Han fick springa fritt ute på ängen och det verkligen lyser om vår älskade vovve då. För att inte tala om hur mycket han njuter av att kunna springa in och ut till trädgården när här står öppet.

Efter den långa rundan lämnade vi Yoda här hemma och gick bort till lekplatsen. Där stannade vi en timme sen var det tid att gå hem och börja med kvällsmaten. Den har vi ätit ute i trädgården idag, härligt!

Inatt måste vi sova gott efter all den friska luften vi har fått idag.

Nu är vi åter tillbaka i soffan. Snart börjar djursjukhuset på TV:n wohooo :)

Mamma och Isac

Jag och Isac har snabbt kommit in i lyxen av att vara lediga :)

Förmiddagen ringde jag lite nödvändiga samtal och Isac byggde sin tågbana. Passade bra då det var mulet och trist ute.

Efter lunchen vilade vi middag tillsammans. Jag sov 30 min, härligt!! Isac tog en hel timme! När vi hade piggnat till så hade solen kommit fram. Vi tog tåget in till Eslöv. Gjorde lite ärenden och tog en sväng inom leksaksaffären. Handlade inget, Isac var så nöjd med att få titta på sakerna i affären. Duktig kille!

På väg hem blev det en stor mjukglass i väntan på tåget. Isac hade glass i hela ansiktet, chokladsås långt upp på näsan. Han fick många på tåget att le :)
Isac härmar gärna rösten i högtalarna på tåget. Så när han högt och tydligt upprepar så alla i tågvagnen kan höra; "nästa Stehag, nästa Stehag" så är där inte många som kan hålla sig för skratt.

Ännu en härlig mamma & Isac dag <3

Hälsa på hos morfar

Idag har jag och Isac åkt tåg till Kävlinge för att hälsa på pappa/morfar.

Härligt väder! Pappa mötte upp oss vid stationen och tillsammans promenerade vi till huset. Det kändes riktigt varmt i luften, underbart!

Isac som älskar vatten skulle klart ut till morfars fågelbad i trädgården hela tiden. Annars var ju katten Sotis lockande och han hade en ängels tålamod :)

Pappa bjöd på kaffe och vi hade en trevlig stund tillsammans tills Isacs eftermiddags trötthet slog till. Pappa körde oss till stationen och vi tog tåget tillbaka till Lund.

Där fick vi vänta en halvtimme på tåget till Stehag så vi gick och köpte varsin glass som smakade riktigt gott i värmen.

På vägen hem från stationen till huset gick vi förbi bäcken och slängde i pinnar för att sen se då åka med strömmen. Det tröttnar aldrig Isac på! :)

Nu är denna mamman helt slut. Utflykt med Isac tar mer på krafterna än en hel arbetsdag haha. Ska jag börja med kvällsmaten eller ska jag stanna kvar i soffan och vänta in Ola så han kan laga maten idag? Vad ska han tro när vi som är lediga ligger på soffan när han kommer hem och ingenting här hemma är gjort? haha. Älskling du som har jobbat hela dagen kan väl ta tag i sysslorna här hemma också? Det är väl rättvist eller? ;p

Ledig och jag är tröttare än någonsin!

Från det ena till det andra..tack våren för att du äntligen är kommen!!

Grattis Sandra & Alex!

Inatt föddes äntligen Sandra och Alex son Gabriel!

Jag blev stolt "moster", glädjetårarna bara rann när jag vaknade och såg sms:et!

Isac blev lika glad. Han sa; "ja nu har Sandras bebis kommit ut från magen precis som Isac" haha :)

All lycka i världens önskar vi er <3

Grillat är godast!

Familjen har haft en härlig söndag tillsammans. Förmiddagen gick snabbt åt till en massa måsten.

Jag hade ett litet avbrott när farmor ringde och vi fick en trevlig pratstund tillsammans.

När Isac vilade middag och städet var avklarat tog jag en kopp kaffe ute i solen på trädäcket, härligt!

Ikväll firade familjen sin 2 års dag med att starta grillen. Isac lekte i trädgården med sina spannar och spadar och hjälpte pappa att grilla. Jag höll mig mest i köket och ordnade med tillbehören till middagen.
Mums va gott det blev. Isac åt också så det stod härliga till, det är extra gott med mat på en pinne :)

Det märks att Isac har haft en vilodag idag. Bara slöat och vilat middag på det för jag trodde aldrig att han skulle somna nu ikväll. Och så ligger han bara och vaktar mig hela tiden så jag inte lämnar rummet. Nu sover han gott iaf och imorgon blir det frukost bara han och jag sen väntar en liten utflykt.

Jag är en riktig rutinmänniska, det är då jag mår som bäst. Så jag ska precis som när jag jobbar lägga fram kläder till imorgon. Gå upp innan pågarna imorgonbitti för att duscha och ta en kopp kaffe annars kommer jag må helt konstigt :) ja jag är konstig :p

Nu ska jag borta tänderna och krypa ner till min älskling. TV:n får jag ha för mig själv för Ola har tagit jobbdatorn med sig till sängen och pluggar på något inför jobb imorgon.

Natti natti bloggen :)

Gravid vecka 32

Grattis till oss

Nu är det slut med jobb för min del.
Gick på mammaledighet i fredags.
Det var blandade känslor att lämna Brunnslyckan. Det är ju inget avsked även om det är så det känns. Kroppen som värker efter en veckas hårt arbete kände att det verkligen var dags att tacka för sig. Men att tömma skåpet, lämna ifrån sig nycklar mm och framförallt att krama om och säga hejdå till alla kollegor var motigt.

Jaja så lätt blir de inte av med mig.
Jag tänker ta med mig Isac och hälsa på snart. Sommarfesten tänkte jag också gå på om jag nu inte har annat för mig då som ett besök på förlossningen eller ngt :)

Helgen har gått åt till shopping och städ. Igår var vi bland annat på Nova. Jag fick köpt ett par nya gravidbyxor. Har slitit ut dom jag hade på jobb så nu när jag ska gå hemma behövde jag ett par nya fräscha. Blev en top också. Jag kan fortfarande använda en del av mina vanliga tröjor men nu börjar magen sticka fram och det är inte klädsamt :)

På kvällen kom Jim hit och Isac blev så glad som han alltid blir när Jim kommer.

Idag vaknade vi till att kaffekokaren började mala kaffebönor. Den är tidsinställd som en väckarklocka :) Ola köpte den till oss igår. Vi har önskat oss en sån länge nu då vi båda är kaffeälskare men det har aldrig blivit av att vi har handlat en.

Man kan säga att det är vår 2 års present. Idag är det 2 år sedan jag och Ola träffades. Grattis till oss, älskar dig!!

Nu är Ola iväg och bytar till sommardäck på bilen. Jag och Isac ska snart ut i det fina vädret och lufta oss lite.

Isac kommer vara ledig en hel del från dagis nu och det är skönt. Från och med Juni ska han anmälas till allmän förskola. Innebär att han går på dagis 15 timmar i veckan och är hemma på alla lov mm, man följer skolåret.

Jag har jobbat heltid sen Isac var strax över ett år och det har ofta svidit i mitt mammahjärta att han har suttit där så många timmar i veckan, från det solen har gått upp tills den har gått ner igen. Det blev iof mycket bättre när jag träffade Ola och han började hjälpa mig. Isac har dessutom det väldigt bra på dagis och trivs mycket bra där men det ska iaf bli skönt att få ta igen lite tid med honom!!

Ha en fortsatt skön söndag!

Kattens motto

Nära döden upplevelse

Ja det kan man verkligen säga att mina senaste 24 timmar har varit. Jag kräktes bara vid 3 tillfällen men då var det rejält.
Eftersom jag var sängliggandes hela dagen så fick jag så förbaskat ont i bäckenet och i benen.
Jag buffade upp med kuddar åt höger och vänster men det hjälpte inte mycket.

Älsklingen hämtade två Alvedon till mig när det var läggdags på kvällen och dom lyckades jag somna på. Vaknade sen vid 04.00 och har varit vaken sedan dess. Men inget mer kräk sen igår vid 17.00 tiden. Så nu är det väl över.

Har fått hem blåbärssoppa och klorin. Här ska det återställas! Tvättmaskinen går på högvarv och jag vädrar ut överallt.

Har iaf inte behövt sjuka mig från jobb. Hade beviljad semester idag sedan en tid tillbaka för att jag hade ett viktigt ärende att ta itu med. Det ärendet blev inställt så plan B var att jag och Isac skulle utnyttja denna lediga dag till att umgås på bara han och jag.

Han hade sett fram emot det och det gjorde så ont i mitt hjärta att tvinga iväg honom till dagis idag. Men jag kände att jag kunde inte ta hand om honom. Inga krafter i benen, allmänt svag och tänk om jag blir kräkig igen!

Efter en dusch och lite näring i kroppen så är jag snart på benen igen. Jag orkar säkert hämta honom redan vid 14.00 idag. Så ska han få glass när han kommer hem som plåster på såren.

Sen är detta min sista arbetsvecka vilket innebär att jag och Isac har massor med egentid som väntar. Han behöver kvalitetstid med mamma innan bebisen kommer.

Han var så söt igår. Han kom hem med äpple till mig som egentligen var till honom från pappa. Men han ville spara dom till mig som jag kunde få när jag mådde bättre, gullunge. Innan han nattades igår så klappade han mig på kinden och sa; "mamma du är snart frisk igen". Isac är bäst!!

Jaha då har man haft detta också, hoppas hoppas att det är över nu och att det inte smittas runt!

Sick

Igår hade familjen en härlig dag tillsammans. Njöt av sovmorgonen och den sena frukosten.

Under förmiddagen sopade Ola och grannen bort allt grus på uppfarten.
Jag stod i trädgården och målade bebbs skötbord vitt.

Isac var också ute och höll oss båda sällskap. Ola tvättade sin MC sen och efter det gjorde han vid trädgården på framsidan.

Jag och Isac gick in och satte på lite kaffe sen plockade vi fram vattenfärgerna. Isac gjorde en riktigt fin teckning som han nu har hängandes på sin vägg.

På eftermiddagen körde vi en runda. Ola köpte medel till vår gräsmatta för att få bort mossan. Sen stannade vi och åt en bit mat.
Vi gick inom candy store och det var ju rena julafton för Isac där. Godis från golv till tak. Handlade bara en liten symbolisk påse, vi har ju en del kvar sen påsk men Ola ville så gärna visa Isac det stället och vi kunde inte gå därifrån utan att ha handlat något :)

Hemma igen målade jag skötbordet en sista gång. Det blev bra! Hel vitt och snyggt till den röda skötbädden med de vita stjärnorna på.

På kvällen såg vi en animerad film tillsammans och åt det obligatoriska lördagsgodiset :)

Söndagen har varit en riktig skit dag! Efter frukosten började jag må konstigt illa. Och mycket riktigt, framåt förmiddagen befann jag mig hängandes över tronen kräkandes.

Gick och la mig för att invänta nästa kräkattack men sov i mer än 2 timmar.

Vaknade och mådde bra. Lite svag bara. Åt lite filmjölk. Satte mig sen i soffan och efter ytterligare 3 timmar började jag må illa igen och var åter tillbaka på toa och kräktes!

Mycket konstigt! Det liknar inte maginfluensa som jag är van vid. När jag har kräksjuka så kräks jag non stop i flera timmar. Inte så här med flera timmars uppehåll mellan kräkningarna.

Jobbigt är det iaf! Pojkarna har fått roa sig själva hela dagen. De har byggt tågbanor och lekt med bilar mm. Nu har de tagit bilen och kört en runda.
Jag ligger på sängen och mår hyffsat bra igen, för stunden iaf. Blää vad jag hatar detta och vad e det för skräp???

Helg!

Nu har jag äntligen slutat jobba! Dagen har gått fort. Städade hela förmiddagen och jobbat hela eftermiddagen fram till 21.10.

Lagom sliten är jag nu. Isac var också helt slut när älsklingen hämtade honom på dagis idag. Han hade inte velat vila middag på dagis. Ola hann inte köra mer än i 2 minuter så hade plutten slocknat i bilen.

De körde och handlade lite smått och gott i mataffären. Isac hade pekat på flingor men fick som svar att det hade vi redan hemma. Isac blev arg och han gav sig inte, han skulle ha flingor! Ola ringde upp mig på jobb och Isac vann striden för mamma kunde bekräfta att han faktiskt hade rätt. Vi behövde flingor haha älskade påg.

Isac piggnade nog till framåt kvällen. Ola skickade en bild på en glad Isac som smaskade i sig McDonalds mat.

Har även läst på Facebook att de två hade laddat upp inför en grabbkväll tillsammans och att de var glada över att komma hem till ett nystädat hus. Allt för mina älsklingar.

Nu bär det av hemåt sen är det officiellt helg för mig med! Sista arbetskvällen avklarad wohooo!

Påsken har åkt ut!

Ännu en arbetsdag avklarad. Underbart väder ute. Alla barnen var ute på dagisgården och lekte när jag kom för att hämta Isac. Han låg på alla fyra och ritade med kritor på asfalten.

Det är så roligt! Utomhuskritor måste jag handla hem! Så vi kan dekorera hela området här hemma :)

En glad nyhet idag är att vi får ha Isac hela denna helgen fast den inte är vår egentligen. Vilken lycka!!

När jag och Isac kom hem idag låg sär ett litet paket i brevlådan. Bebbs sparkdräkt från lundmyr hade kommit. Isac frågade vad där stod på den och när jag sa att det stod busunge så skrattade han gott!

Isac hjälpte mig att plocka ner påskriset. Det tog sin lilla tid men skönt att få undan det. Det andra påskpyntet gick snabbt att samla ihop då det inte var så mycket. Påskliljorna får stå kvar. Får väl plantera ut dom i trädgården sen.

Ett stort grattis till min älskade pappa på hans födelsedag idag. Solen är det bästa han vet och den har verkligen strålat för honom idag.

Fredag imorgon! Jag jobbar 14.00-21.10. Isac får spendera fredag kväll med pappa. Det blir mitt sista kvällspass på väldigt väldigt länge! Nästa vecka är min sista vecka på brunnslyckan innan mammaledigheten och då jobbar jag dag hela veckan. Det känns så konstigt och overkligt, kan inte alls ta det till mig.

Nä nu börjar maten bli färdig här!!

Vardag

Ja jag har inte så mycket att blogga om. Vi jobbar och står i. Trötta pga olika anledningar. Nytt jobb för Ola, graviditeten för mig och Isac tålde nog inte tidsomställningen. Han har varit trög startad på morgnarna.

Vi har som vanligt mys i soffan. Ikväll gjorde jag och Isac en skål med popcorn. Som han och jag kan kränga det! Min påg det!! Jag har alltid älskar popcorn och det gör Isac med. När han blir större får han ha en egen skål för vi kommer slås om dom annars haha.

Nu är det djurakuten på TV:n.
Jag älskar det programmet. Jag ropar hela tiden på mina pågar; "titta så gullig" eller "titta Isac en sån har mamma haft"!
Kaniner, marsvin, hamstrar, hundar, katter, råttor, sköldpaddor, nymfparakiter, ödlor ja min lista är lång och ingen någonsin glömd! Så roligt jag har haft det med alla djuren genom åren. De skänker en så mycket glädje.

Hoppas vår dotter får samma brinnande intresse för djur som mor sin. Det hade varit så roligt!


Härlig dag

Vi har varit ute hela dagen! Vem kan sitt inne när det äntligen är fint väder ute?

Lunchen åt vi ute på trädäcket.
Sen lekte Isac i trädgården och vi andra satt och njöt i solen.

Vi drog med svärfar på en promenad runt Stehag. Efter att vi hade kommit tillbaka till huset och vinkat av honom då han körde hem till Smygehamn igen fortsatte vi vår promenad bort till lekplatsen.

Där träffade Isac några kändisar från dagis. Flickorna blev totalt förälskade i Yoda och lämnade inte honom ifred en sekund. Stackars Yoda :)

Nu är vi hemma och helt slut. Vi tål inte frisk luft efter en lång vinter inomhus.

Ha en skön kväll allesammans!

Favoriten är hemma!

Isac kom hem tidigare idag. Det blev vi glada över. Då får han tid att njuta av solen tillsammans med oss ute i trädgården. Kom lagom till fikat med svärfar som vi har suttit ute och ätit.

Isac sitter nu på trädäcket och bygger sin tågbana. <3

Imorgon är det slut på ledigheten för denna gången.


Till bebbs

Till dig
Som ännu inte har nåt namn
Du är bara en dröm
Jag hoppas ska bli sann

Till dig
Med all den kärlek jag vill ge
Jag har väntat länge nu
Känns som en evighet

Till dig
Som jag hoppas jag får känna
Ditt lilla huvud mot min arm
Lilla stjärna utan namn

Innan åren springer bort
Innan det är försent
Jag är bara en bland miljoner som längtar
Jag vet, tro mig jag vet

Till dig
Som jag vill se växa upp
Torka tårar från din kind
Få dig att skratta att vara still

Till dig
Ett löfte som du får
Jag lovar att älska dig
Så mycket som det bara går

Bingo!

Vaknat till ännu en dag med strålande sol ute!

Här luktar nylagat kaffe och jag ska snart gå in och väcka gubben. Han kan ju inte sova bort sitt liv, inte när solen skiner iaf.

Vi hade en trevlig kväll igår tillsammans med Sandra och Alex. Jag fick bingo på min lott. Vann två Sverigelotter på den så vi får väl se om dom två ger mig något :) Tur i spel och kärlek ;)

RSS 2.0