Syskonkärlek

 
 

Världens goaste ungar!!

Lugn och mysig dag tillsammans med ungarna. Jag och Julia har bakat muffins som sen storebror fick vara med och dekorera när han kom hem från dagis.

Det blev många muffins. Familjen har ätit sig mätta på cupcakes. Det blev en påse att frysa in. Resten skickar jag med mannen till jobb imorgon. På kommunen uppskattas fika och det är ju dessutom fredag :)

Nu är det dags att hålla kväll. Ungarna är på strålande humör och mammas hjärta smälter när storebror skrattar och får med sig sin lillasyster <3

Jag har världens goaste ungar!!

Pappa kom hem!

Isac; "Mamma när kommer pappa hem? Mamma; Snart
Isac; Mamma när kommer pappa hem?
Mamma; Snart
Isac; Mamma när kommer pappa hem?
Mamma; Snart

.....................


Wohoo nu är det djurakuten på TV!!

Isacs dag!

Imorse sprang Isac och öppnade dörren i bara boxershortsen! Det var vår granne som knackade på och frågade om han skulle klippa vår häck när han ändå var igång och klippte sin egen.

En så snäll granne växer inte på träd!

Efter frukosten tog jag tåget in till Lund med ungarna. Vi har hälsat på mitt jobb och där trodde jag att Isac skulle bli blyg men han var helt tvärtom. Han pratade med allt och alla. Berättade om sin lillasyster för min chef. Sprang in på expeditionen och satte sig och snackade med sköterskorna. Han fick en egen spruta med sig hem. Utan kanyl så klart :)

Sen gick vi och käkade på McDonalds. Även Julia fick i sig en skvätt "milkshake" när vi var där :)

På vägen till tåget stannade vi på Game och Isac fick byta till sig ett nytt spel.

Vilken dag för vår lilla Isac! Åkt både tåg och buss, käkat på donkan och fått ett nytt spel. Det är han värd!

Nu är vi hemma igen. Trött i knoppen och i kroppen. Mina kids är snälla till iaf 90% ut av tiden men det är iaf ett projekt att ge sig ut med dom på egen hand. Jag tycker dock att jag är ganska hemma i min roll som två barns mamma nu.

Lund är inget jag saknar! Då har vi det mycket bättre här ute i lugna Stehag där vi slipper sicksacka mellan studenter, cyklar och trafik. Där jag inte behöver vara rädd att Isac ska försvinna i mängden av folk eller bli nertrampad.

Livet här ute är verkligen mer anpassat för dom små. Lilla Isacs ord när vi klev av tåget; "nu är Isac trött, skönt att vara hemma i Stehag". <3

Så känner han nog iof inte när han är tonåring. Men då finns ju tåget här och han kan själv sticka iväg med polarna, se sig om i världen och sen komma hem till mamsen igen. Det är inget vi längtar efter men bra iaf att vi i framtiden inte har låst fast våra ungdomar till ett liv ute på landet.

Man har ju själv varit tonåring och då hade man annat i huvudet än en lugn och trygg liten bymiljö :)

Tjolahopp tjolahej nu är det dags att ta tag i kvällsmaten!

Skönt med helg!

Helgen är alltid bäst och denna inget undantag!

Älskar min gubbe och mina kids så det gör ont ibland.




Julia 10 veckor

Solen visar sig igen!

Då har snart ytterligare en arbetsvecka gått.

Isac har varit på dagis mån, ons och tors. Timmarna är precis lagom. Han tycker att det är kul att gå dit. Det är inte så tidig morgon för honom. Han vaknar av sig själv. Kan ligga och dra sig lite och äta frukost i lugn och ro.
Han får komma hemifrån lite och busa med kamraterna. Undertiden han är iväg kan jag ta itu med tråkiga måsten i hemmet. Det gör att jag kan ha full fokus på Isac sen när han kommer hem och ha tid till att vara en rolig mamma.

Igår städade jag här hemma. Tack vare att det var gjort så kunde jag och ungarna ta en lång sovmorgon idag. Njuta av en härlig frukost och sen ge oss ut i det vackra vädret. Idag har solen vågat visa sig igen. Det är bara till att ta vara på de sista fina dagarna för hösten är nog på ingång snart.

Annars har här inte hänt så mycket mer i veckan. Jag fick en present från maken. Titan örhängen. Jag fick ett par i julklapp av Ola och jag älskade dom!! Hade dom på mig alltid även på dagen då vi gifte oss. Därför har de ett speciellt värde för mig. En morgon råkade jag tappa den ena i duschen och när Ola vaknade och skulle gå till jobbet möttes han av en hustru med tårar i ögonen :(

Nu när jag fyllde år så sa jag till på skarpen att jag absolut inte ville ha något i present. Jag har allt jag behöver och jag tycker det är roligare att se sparkontot växa till vår dröm om hus och annat vettigt.

Men ett par nya (likadana som där jag tappade den ena) örhängen fick jag trots dessa ord. Och glad blev jag. Även ett sött armband med en liten stjärna som Tessan har gjort köpte han till mig när vi träffade henne på Linus kalas.
Tack älskling!! Jag ska verkligen vara rädd om mina örhängen. Gör ju inte om misstaget att duscha med dom på igen!

Nu åker snart Isac iväg och är borta över helgen. Här blir det sen en fortsatt lugn dag tillsammans med Julia.

Trevlig helg!

Många fel men två saker har jag gjort helt rätt!!

Love being a mum

Igår var jag och ungarna i Stehags församlingshem och hälsade på. Jag ville kolla upp lokalen där vi ska samla släkt och vänner till kaffe efter Julias dop. 
 
Prästen visade runt oss. Hon tyckte att det var skoj att träffa Julia. Hon fick ju se min stora mage när jag och Ola gifte oss. Det är även hon som ska döpa Julia och det är ju lite roligt för familjen.
 
Lokalen såg väldigt trevlig ut. Undertiden jag gick och kikade runt i köket vad som fanns där osv så roade prästen Isac. Hon lyfte upp honom och åkte "flyplan" och jagde runt honom i hela salen. Lite skillnad från hur man är "van" vid att se henne dvs i sin prästutstyrelse och med sina allvarsamma ord :)
 
Planneringen för dopet rullar framåt. Tur att man har familj som hjälper till med den jobbiga biten dvs maten!!
Att stå med mat till fler än 10 pers är inte min starka sida och det hade varit en stor stressfaktor eller kostnadsfråga utan någon närstående till hjälp. Så ett stort tack så här på förhand Eva ♥
 
Dopklänningen har vi redan och vi har hittat en sömmerska som ska brodera dit Julias namn och dopdatum på den.
 
Doptårtan funderar vi fortfarande på. Isacs var så fin!!! Tänkte få fram en bild på hur jag har tänkt mig Julias doptårta. Ta mig till konditoriet som gjorde min och Olas bröllopstårta och se om de vill ta på sig uppgiften och vad det skulle kosta i så fall.
 
Idag är Isac på dagis. Sandra och hennes lilla Gabriel skulle vi träffa och käka lunch med idag men Gabriel hade tråkigt nog fått feber inatt. De får krya på sig så ses vi en annan dag.
 
Fint väder imorse så det blev en lång omväg på väg hem från dagis tillsammans med Julia och Yoda. Här hemma har jag tagit itu med lite tvätt. Jag har även skickat in en ansökan till kommunen om förskoleplats till Julia. Lika bra att vara ute i god tid eftersom vi vill ha henne i samma dagisgrupp som Isac.
 
Kändes så motigt att fylla i det pappret. Det gjorde det med Isac också. Det är en så hemsk tanke att man ska lämna ifrån sig sin lilla bebis och man vill bara frysa tiden. Men den tiden kommer liksom alla andra stora kliv de tar genom åren.
 
Snart ska vi gå och hämta Isac på dagis. Har lovat honom en tur till lekplasten på hemvägen idag så det får vi hålla. Julia har jag precis sjungit barnvisor för och hon ler så härligt tillbaka. Tänk vad man kommer ihåg gamla visor från när man själv var liten. Nu har jag ju iof dammat av minnet en gång tidigare för Isacs skull :)
Upp och ner visan är ganska rolig men jag kom bara på första och andra versen. Google och youtube räddade mig haha.
 
Det är härligt med ungar, man får själv bli barn på nytt!!
 
Isacs doptårta
 
 En glad Isac på sin dopdag och i bakgruden syns hans fadder, moster Jessica.
 
 
 
 
 

En regnig söndag

Malin 30 år

Tyvärr har jag inte kunnat skåla in alla mina vänner som har fyllt 30 år detta året då jag valde att föda barn istället :) men visst kan man vara med och fira och ha det lika trevligt utan sprit i glaset.

Igår var det Malins tur att fira sin 30 års dag. Isac var hos morfar och hade det hur bra som helst. Han sprang upp för trappan till pappas lägenhet när vi skulle lämna honom och sjöng; "Isac tycker om sin morfar" <3

Hos paret Glans var ett glatt sällskap samlat vid långbord och det bjöds på tre rätters middag. När resten av folket gav sig vidare för att spela biljard så tackade vi för oss.

Tack pappa för barnpassningen och tack Glansarna för en trevlig kväll.

Det blev en lång sovmorgon idag. Något som inte tillhörde det vanliga var faktiskt att JAG var sist uppe av alla i familjen. Men någon gång om året ska väl jag få lov att vara tröttast :)

Familjen har veckohandlat idag och nu blir det en lugn och stillsam fortsättning på eftermiddagen och kvällen.

Julia 2 månader

Linus 12 år

Fredagskvällen spenderades i Trelleborg. Vi har firat Linus 12 års dag.

Alltid lika glatt och trevligt tillsammans med släkten.

Här är det sovmorgon delux. Vi har inte kommit upp än. Jo gubben som är iväg och kör cross. Men jag och ungarna ligger kvar i sängen och tittar på Kalle Anka på TV.

Julia ska få en slurk mjölk sen ska jag gå upp och sätta på kaffe.

Älskar mitt jobb

29 år

Igår fyllde jag 29 år. Ni som alla känner mig vet att jag inte tycker om att fira min födelsedag med pompa och ståt.
 
Jag firar helst min födelsedag tillsammans med min familj och låter dagen vara någolunda lik alla andra dagar.
Precis så fick jag det igår. Jag, Isac och Julia hade en lugn och stillsam dag tillsammans. Älsklingen kom hem på kvällen och kliade mig på ryggen :)
 
Men jag vill tacka er alla som gratulerade mig. Alla telefonsamtal, sms, kort i brevlådan och hälsningarna på fb värmde gott ♥

Nu sitter jag och ungarna och väntar på att pappa ska komma hem. Hela familjen ska till Trelleborg ikväll för att fira Linus födeledag. Imorgon kväll ska vi på kalas igen. Då är det min vän Malin som ska fira sin 30 års dag och då ska morfar passa Isac ♥ Julia får följa med på festen för hon kan inte äta morfars spagetti och köttfärssås ännu :)
 
Trevlig helg allesammans!!

Aug. 14, 2013

Vilket väder vi har haft idag!! Men så mycket man får gjort här inne när man inte kan vara ute!

När pappa var här på besök sist så gav han oss både sin matservis och sin kaffeservis. Två super fina serviser och jag är så glad över att ha fått dom. Tyvärr så var det inte bara till att plocka upp dom och sätta in dom i skåpen för där var det redan fullt. Så de har stått i sina lådor ett tag nu och tagit upp hela golvytan i klädkammaren.

Men idag har jag tagit tag i det. En vacker dag har jag ett fint vitrinskåp men tills dess så har jag ordnat in allt i köksskåpen. Det var ett pusslande och jag fick ändra om i nästan alla skåp plus rensa bort lite onödiga saker. Inget värdefullt men för fint för att bara slängas så det får gå till Erikshjälpen. Finns säkert någon som kan behöva det.

Linda ringde i förmiddags och fick mig att göra en trevlig paus i mitt arbete. Men vips så försvann en timme och jag blev istället stressad för jag hade ju dragit fram allt och köket var i en stor röra. Ingen återvändo men det närmade sig lunchtid för Isac så snabba ryck fick det bli :)

Nu känns det riktigt bra att ha det gjort.
Kvällen kom och av någon anledning kände jag mig nere och ensam.
Men så ringde min kära vän Marlene som måste ha en radar för sånt för hon ringer alltid när jag behöver ett par snälla ord som mest. Och nu har jag gått och lagt mig med ett glatt humör igen.

Var hade jag varit idag utan mina vänner? <3

Imorgon kommer gubben hem och min tid som gräsänka är över för denna gången. Just nu är han i Stockholm och gottar sig på hotell. Han är på Microsofts seminarier med jobbet. Nörd läger kallar jag det för alla Sveriges datanördar är samlade på samma ställe ;p men får man bo på hotell och äta god mat så kan jag tänka mig att skola om till datanörd jag med :)

Nu är klockan mycket. Mina två hjärtan ligger här sidan om mig och sover gott. Ett avsnitt Big Bang sen ska mamma också sova.

Efterkontroll

Isacs dagis är bäst. Även om de har sina bestämda timmar nu när jag är föräldraledig så ställde de upp och passade honom flera timmar extra idag så jag i lugn och ro kunde gå på min efterkontroll efter förlossningen hos min barnmorska.

De har även sagt att om jag behöver lugn och ro när jag ska amma så får jag gärna komma förbi så roar de Isac och så kan jag få sätta mig i ett av deras rum på dagis och amma ostört. Nu behövs ju inte det för Isac är så snäll när jag ammar. Men vilket underbart dagis som ställer upp på alla sätt de kan. <3

Hos barnmorskan gick allt bra. Jag är 100% återställd. Efter två barn så har jag kommit väldigt lindrigt undan med allt!! Jag har 4 kg kvar att tappa om jag ska väga vad jag gjorde på inskrivningen. Det är inget jag strävar efter. Jag gillar mina extra kilon som tyvärr inte syns så mycket. Jag är lika benig som jag alltid har varit.

När jag var klar med besöket hos barnmorskan satte jag mig i väntrummet och ammade Julia. Då tänkte jag på hur stor och klumpig jag var när jag satt där sist. Nu satt jag där igen, som mig själv utan den stora magen med lillan i mina armar. Det är verkligen ett mirakel dessa små liven och hur de kommer till världen.

När vi gick därifrån hade ett tåg precis gått så vi knallade bort till mitt jobb för att fördriva tiden lite. Där hade ju alla kändisarna kommit tillbaka från sina semestrar så det var bra tajmat av oss att göra besök. Kramkalas och så skoj att se alla och få visa upp Julia.

Tyvärr blev det en väldigt kort sväng inom innan vi fick springa till tåget. Jag får åka dit igen nästa vecka och säga hej till de andra våningarna samt chefen mfl.

På tåget på vägen hem råkade lokföraren köra förbi stångby. Det har jag aldrig varit med om. Tåget tvärbromsade och fick stå stilla länge. Sen kom lokföraren gåendes genom tåget med raska och bestämda steg för att ta sig till andra änden av tåget och köra tillbaka till stångby. Efter stoppet i stångby kom han gåendes lika stressad igen för att fortsätta köra åt det rätta hållet. Tyckte lite synd om honom. Undrar vad han satt och tänkte på när han missade stoppet i stångby? Har han inte fått någon semester i år eller har han haft semester för länge så han är som en nyanställd kanske? Haha stackare.

När jag kom till dagis så satt Isac och fikade. Det var bara att slå sig ner vid bordet och vänta på honom. Blev en trevlig pratstund med personal och barn.

Hemma fikade vi vidare på glass. Nu ligger Isac i badet och kvällsmaten är på g i ugnen. Vardagen när den är som bäst.

Tillbaka till vardagen

Idag kom både jobb och dagis igång.

Isac kom iväg till dagis med ett leende på läpparna. Han tyckte att det skulle bli riktigt skoj. Han fann sin bästis med en gång och hade inte tid att säga hejdå till sin mamma.

Han blev hämtad strax innan lunch och det tog sin lilla tid att komma där ifrån. Isac ska bara det ena och det andra först. Han hade något byggprojekt igång tillsammans med kompisarna.

Den nya terminen började med "hemläxa" :) Dagis har temat eld, jord och vatten nu.

Julia har varit i protest idag. Protest över att ligga i vagnen. Där ville hon absolut inte ligga. Inte heller i babygymmet eller i babysittern. Nej hon vill bli buren. Det är inte det lättaste när man samtidigt har en fyraåring som är den största mammegrisen och vill ha med mamma på allt han ska göra.

Jaja med Julia under ena armen så kunde jag med den fria armen hjälpa Isac att lägga pärlor :)

Jag säger det igen, när jag fyller år önskar jag mig två extra armar ;p

Känns skönt att vara inne i vardagen igen. Nu kör vi ;)

Cleaning

Nystädat, nu är det gött å vara hemma :)

BVC imorse. Tösen växer och väger nu 5280g. Isac blev också vägd och vår stora kille som inte är så stor väger 13,3 kg. Han blev mest vägd för skoj skull. Han har ju samma BVC sjuksköterska som Julia. Han är en frisk grabb och följer sin egen kurva bra. Är 99 cm lång vilket innebär att nästa år blir det dyrt på Tosselilla :)

Hemma igen från BVC fikade vi sen fick Isac följa med pappa ut och hjälpa till att tvätta bilen. Det tycker han är roligt.

Efter lunch blev Isac hämtad, det är inte vår helg. Jag fortsatte med städningen. Yoda blev badad och är så fin nu. Dax för ny dos fästingmedel.

Ikväll har jag och älsklingen grillat. Mums!!

Nu är snart Olas sista semesterdag slut. Efter denna helgen väntar allvaret. Största delen av nästa vecka ska jag vara gräsänka. Ola ska på kurs med jobbet och övernatta på hotell.

Ska bli intressant och se hur det ska gå med Isacs nattningar när jag är ensam med bägge kidsen.
Isacs nattning tar tid och Julia har sin största vaken tid på kvällen. För att inte tala om att jag är så j*kla mörkrädd!!! Det hjälpte inte att bli vuxen :( nätterna kan bli riktigt jobbiga med min livliga fantasi.

Jag och ungarna står kanske mitt i natten med varsin kudde under armen och knackar på hos vår granne Sven haha.

Men nog ska jag klara det. Vi mammor är superhjältar ;)

Nu är det dags för fredagsmys...tjooohej!

Bad

Efter frukosten idag fick Isac göra ett val. Busfabriken eller Högevallsbadet? Han valde klart att åka och bada som är den stora favoriten.

Isac fick badat tillsammans med pappa inne på äventyrsbadet i nästan 2 timmar. Jag höll mig på land med lillasyster. Hon sov gott i vagnen hela tiden. Jag drack en kopp kaffe och läste både Aftonbladet och Metro. Egentid delux :) Samtidigt hade jag full översikt över badet och mina kärlekar som badade.

På väg hem från badet stannade vi och käkade på McDonalds. Gissa om Isac är nöjd med dagen? :)

Ikväll har familjen varit på Bökeslunds motorcrossbana och sett Jimmy tävla i klubbmästerskapet.

Nu är vi på väg hem igen. Vi lyckades komma undan regnet. Bra tajming!

Ska bli skönt att natta kidsen och slänga sig på soffan.

Middag med kära kollegor

Precis hemkommen från en super trevlig middag med några kollegor.

Vi åt på en Italiensk restaurang inne i Lund. Maten smakade riktigt gott. Julia har sovit gott i vagnen hela tiden, snällaste bebisen som finns <3

Mina killar har haft grabbkväll men de både lämnade och hämtade oss töser.

Tack töser för en härlig kväll med många skratt. Tack för presenten till Julia och även för gåvan till mig och Ola för vårt äktenskap <3

Den bästa stunden i livet var den när ni kom!

The love of my life!

Ringsjön

Idag under förmiddagen när Julia låg och sov har jag ordnat lite med planeringen inför Julias dop.

Killarna har varit ute på lång promenad och även en tur till lekplatsen.

När de kom tillbaka packade Ola ner lite fika i vår kylväska sen satte sig hela familjen i bilen och åkte till Ringsjön.

Där har vi suttit och fikat framför den vackra utsikten över sjön och Isac har fått bada. Perfekt ställe då det finns träd med skuggplaster att ställa vagnen i.

Härlig dag och familjen behöver inte åka så långt för att få in den rätta sommar och semesterkänslan :)

Ungarna som små

Julia 7 veckor

Nu är Julia 7 veckor gammal. Det firade vi med att storebror kom hem.

Hela familjen har myst tillsammans. Alla var med utom katten :) Så skönt att ha honom hemma.

Igår kväll fick Ola besked på att han fick förlänga sin semester ännu en vecka. Vilken lyx!! Familjen är så glada över att ha honom hemma en vecka till.

Isac var bjuden till kalas hos en kompis idag men missade det eftersom han inte var hemma. Nu blev det ytterligare en semestervecka så det dröjer ett tag till innan han träffar polarna igen. Det verkar inte gå någon större nöd på honom dock. Han njuter av sommaren och sin ledighet.

När den långa hösten och vintern är här så kommer vi alla undra om vi någonsin har haft sommar och semester? :)

Förvandlingen på framsidan.

Vilket lyft vår framsida fick efter min fina idé, en sväng på byggmax och gubbens muskler :)

En rabatt mindre att rensa ogräs i, love it!



Årets varmaste dag!

Olidligt varmt det har varit idag. Och vad bestämmer sig denna tokiga familjen sig för att göra på årets varmaste dag? Jo städa! Inte att rekommendera.

Det var inte planerat, det bara blev så. Julia bajsade imorse så det kom utanför blöjan och det resulterade i att bädda rent i vår säng. Och sen var tvätteriet här hemma igång.

Jag satte mig och sorterade bland Isacs alla pennor. Slängde de som var dåliga osv. Sen var jag igång och kunde inte sluta. Nu är här rent och fint hemma. Härligt!

Älsklingen åkte till mataffären när jag dammade. När han kom hem hade han inte bara matkassar med sig utan även en högtryckstvätt. Den behöver han till sin cross men den var visst bra till annat också. Tex våra plattor ute i trädgården. De ser ut som nya nu! I love the högtryckstvätt!!! :)

Ikväll har vi grillat lax! Jag bad Ola ringa till sin pappa och få receptet på hans romsås. Ingen kan lax med tillbehör som svärfar!! Det blev den godaste middagen på länge! Och jag är så glad att älsklingen har lärt sig tycka om lax. <3

Nu har vi precis kommit in från en kvällspromenad med Yoda.
Välförtjänt soffläge och godiskräng nu!

 

 

Fredagsmys i Östra Grevie

Kvällen har vi spenderat hos morbror Micke och Tessan i Östra Grevie.

Vi, Olas mormor Barbro och Tessans mamma Agneta blev bjudna på mat.
Micke grillade både lax och kyckling. Super gott!!

Isac var inte med, han är inte hemma denna helgen. Han är saknad men hans lillasyster sysselsätter oss iaf. Hon har varit vaken under hela vistelsen hos släkten.

Nu är vi i Malmö och lämnar av Barbror sen kör vi hem till Stehag. Håller tummarna att vår tös slocknar snart så jag och älsklingen kan se en fredagsfilm.

Igår kväll när ungarna hade slocknat så dukade Ola fram kräftor till oss ute i trädgården. Han hade även tänt ljus och gjort det riktigt mysigt där ute.
Världens bästa make! Och världens bästa kids som lät två kladdiga föräldrar äta sina kräftor ostört :)

Trevlig helg!

Kräftskiva för 2

High Chaparral

Familjen är precis hemkomna från årets övernattning på High Chaparral.

Vi kom dit igår förmiddag. Parkerade bilen vid stugan och gick in i parken. Där spenderade vi hela eftermiddagen bland alla cowboys och indianer.

Isac åkte sitt efterlängtade ånglok tillsammans med pappa. Trots banditer som rånade tåget så satt han som ett ljus. Han hade ju inte tid med dom när tåget tuffade på.

Eftersom det smäller ganska bra i cowboysen pistoler så bestämde jag och Julia oss för att gå till old Mexico istället. Där mötte vi upp killarna som kom med tåget. Det var en lycklig Isac som vinkade till mamma och lillasyster från tåget. <3

I old Mexico åt vi glass och Isac fick en egen cowboyhatt av pappa. Sen helt plötsligt dök Zorro upp på ett av taken och fightades med banditer. Det var häftigt!! :)

Jag och Isac åkte gammal häst och vagn. Isac "körde själv" tåget på tivolit. Vi käkade på restaurang, åkte båt och såg en teatershow och njöt av alla sevärdheter. En mycket lyckad dag!

Kvällen spenderade vi i stugan. Vi gick en promenad runt sjön. Vi satt ute och lyssnade på karaoken sen kröp vi ner i våra sängar. Alla fyra har sovit riktigt gott i den kalla friska luften!

På bilfärden hem stannade vi vid godisflygplanet. Ett stort flygplan med insidan precis som en stor godisaffär. Inte illa!

Detta har varit semesterns höjdpunkt. Vår lilla påg har massor med roligheter att berätta för dagiskompisarna för nu är det snart åter till vardagen.

Snart kommer Yoda hem. Han har blivit passad av Olas arbetskollega och hans familj. Så snällt av dom!!

Här kommer vår minisemster i bilder.

RSS 2.0