Tillbaka till vardagen!

Yes va skönt!! Jag är frisk och har fått jobba hela veckan!!

Bäst mår man av sina vanliga rutiner. Det är till och med skönt att stiga upp 5.00 på morgonen igen och dricka min kopp kaffe för att sen kliva ut i kylan :) Isac har varit ovanligt pigg och glad hela veckan, ett bevis på att han har vant sig vid rutinerna igen efter julledigheten. Första vecka tillbaka är ju alltid seg.
 
Efter sjukdom och långa dagar här hemma fick jag ett ryck och bokade in ett besök hos frissan.
Det var inte alls dumt att bli lite ompysslad.
Ska boka tid hos frissan till mina pågar till nästa helg. Det behövs och det är lite deras grej att klippas samtidigt, mitt tar sån tid så det brukar jag göra vid tillfällen då pågarna inte är med.
 
I tordags jobbade jag kväll. Började 14.00 så jag hann med både veckostäd och bankärenden mm innan jobb. Det blev en lång dag och inte många minuter sittandes på rumpan den dagen men vilken powerkänsla att få gjort så mycket på en dag. Målet var ju att slippa ha tråkiga saker att göra på helgen och bara kunna njuta ut av den.
 
I fredags fick jag och älsklingen köra fredagsmyset utan Isac :( Snart har vi en bebbe till här hemma och då är det slut med att vara barnfria varannan helg. Vi kommer alltid sakna Isac dom helgerna men det ska bli härligt att få vara förälder på heltid.

Vi lagade iaf middag tillsammans och såg en film i soffan med ostbricka och god dryck. Tände ljus och bara njöt!
 
I lördags hade vi ett ärende i Malmö. Älsklingen bjöd på middag gånger 2 den dagen. Först lunch på Jensens. Sen fika hemma hos Micke och Tessan på hemvägen. Var ju tvungna att testa deras nya kaffemaskin och himmel vilket gott kaffe den lagade!! Sent på eftermiddagen var vi hemma igen, vilade, gick ut med Yoda och vid 19.30 var vi åter i Malmö för att fira Jims födelsedag. Vi åt på en indisk resturang tillsammans med ett stort och trevligt sällskap.
 
Idag vaknade jag ut av doften av kaffe. Älsklingen hade lyckats vakna och stiga upp före mig vilket aldrig brukar hända. Jag är morgonmänniska och det är absolut inte han. Men jag sov så gott så :)
Lyx att sätta sig vid ett färdigt frukostbord med tända ljus och allt.
 
Tack för all ompyssling i helgen älskling, du är bäst ♥
 
Magen den växer så det knakar som många av er har sett :) Antar att det är pga att det är mina andra graviditet. Vi har känt sparkar ett tag redan. Även det tidigare denna gången. Första gången jag kände det var när jag nattade Isac en kväll. Vi hade precis läst saga och släckt lampan så kände jag att de buffade i magen.
När jag sen kröp ner hos Ola i vår säng så kunde han också känna det så det var inte jag som inbillade mig det :) Nu är det starka buffar och de kommer ofta. Det är magiskt och helt underbart!! ♥
 
Idag har det varit en riktigt söndag. Vi har varit iväg en sväng och tvättat bilen. Eller jag satt i bilen och läste aftonbladet och Ola var ute i kylan och tvättade bilen :) Vi får ju ta hand om vårt nya lyxåk :)
 
Nu räknar vi bara ner minuterna, snart är vår skatt hemma igen!! Jag ska gå och göra chokladpudding till oss som vi kan festa på ikväll.
 
Önskar er alla en kommande trevlig vecka!
 
Bild tagen en morgon i julas :) Isac festar loss på filmjölk med sin partytröja som Ola köpte till honom när han var i Las Vegas :) Kaninöronen fick Isac och Ola lära sig att vika av en servett på Bolibompa samma morgon.
 
GOTT!!!
 
Böcker till Isac som förbereder honom på att bli storebror
 

Lucky me

Jag har varit hemma hela veckan som har gått. I tisdags besökte jag läkaren igen. Hon lyssnade på mina lungor och hörde att det var tungt och slemmigt för mig i bröstet. Eftersom jag blev trött för ingenting. Att ta sig från en punkt till en annan tog alla mina krafter så sjukskrev hon mig i en vecka.

Jag har läkarintyg till och med tisdag. Läkaren ringde mig i fredags för att höra hur jag mådde och om jag behövde få min sjukskrivning förlängd ytterligare. Men jag tackade nej. Känner mig ganska stark nu och jag ska jobba imorgon.
 
Hoppas att det går bra. Vi har varit iväg både igår och idag och det har gått bra. Trots att jag har suttit stilla mycket hos dom vi har varit bortbjudna hos så har luften tagit slut och mot kvällen till är jag mega trött och andfådd. Men nu får det vara nog. Har jobbat en dag detta året pga semester och sen sjukdom, vilken ångest!!
 
Igår var vi på kalas i trelleborg. Albin fyllde 9 år. Isac var som vanligt glad över att träffa Linus och Albin och tog världens strid när det var tid att åka hem.
 
Idag fick älsklingen ett ryck och ringde till familjen Glans och bjöd in oss där :) Barnen har lekt hela dagen och de bjöd på en maffig fika.
 
Tack alla för denna helgen!
 
Bjuder på lite bilder på mig (magen som lovat) och min underbara familj.  Lucky me for having them ♥
 
 
 
 
 
 
 
Finaste gravidbolan man kan hitta. Fick jag av älsklingen i julklapp. Min man han kan ;)
 

Lillasyster <3

Tiden bara springer iväg, jag är redan inne i graviditetsvecka 18!
Magen växer och växer. Ska ordna bilder på den så fort jag mår lite bättre.
 
Vi har varit på ultraljud. Allt såg bra ut och även om det inte går att lova något till 100 % så var det väldigt tydligt en liten tös som låg där inne.
 
Isac ska få en lillasyster!! ♥ Han sken upp som en sol när vi berättade det för honom, världens sötaste storebror!
 
Lillasyster
 

Julen 2012

Julen är över och hela familjen är nöjda med julfirandet.
 
Julafton firade vi som planerat i smygehamn. Isac var inte ett dugg rädd för tomten. Han hade själv samlat ihop alla sina nappar på ett snöre som han lämnade över till tomten. Han fick fina paket i utbyte. När det sen var tid för att sova så blev det klart lite tårar. Han var helt övertrött. Inte hemma i sin egen säng osv men han somnade till sist utan den och har inte frågat efter den sedan dess. Duktig gosse. Vi hade väntat oss flera strider i ett par kvällar men det blev aldrig några problem.
 
Vi var utan bil nästan hela julen då volvon gav upp. Lite planer som vi hade inför semestern fick läggas ner men alla vi tänkte träffa kom hem till oss istället. Och ny bil det. Älsklingen har skaffat en ny fin bil så familjen vågar knappt åka i den :p
 
Pappa var här annandagen och firade jul med oss. Farbror Micke hälsade på med paket till Isac.
Familjen Glans var här på middag en dag och barnen lekte.
 
Nyår hade vi inte Isac. Det kändes så konstigt. Jag har aldrig firat nyår utan honom. När han skulle bli hämtad inför nyår så kramade vi om honom och önskade gott nytt år. Sen kom mina tårar. Ola fick roa Isac under tiden jag tog mig samman inne på toaletten. Isac ska inte behöva se mamma bli ledsen för att han ska åka.
Men jag är inte mer än människa och det gör så j*vla ont. Samtidigt som det alltid känns så orättvist.
Kommer jag någonsin att vänja mig? Eller tanken på att Isac och hans syskon ska fira högtider på varsitt håll?
Men livet blir vad man gör det till och jag kommer alltid försöka hålla mig stark för Isacs skull och göra vad som är bäst för honom.  
 
Jag och älsklingen firade nyårsafton i Kristianstan hos ett par vänner. Åt gott och firade in det nya året.
 
När vi fick hem Isac efter nyår så blev han sjuk. Feber och besvärlig hosta. Vi fick ställa in vårt besök hos farmor i Sjöbo. Han blev bra till det var tid för jobb och dagis. Jag hann bara jobba måndagen sen blev jag sjuk och är fortfarande sjuk. Hög feber i fyra dagar. Ont i hela kroppen. Snuva och hemsk hosta. Har även problem med mitt låga blodtryck. Inget farligt men det är obehagligt det när det snurrar i planeten i tid och otid. Läkaren tog prover och konstaterade att jag behövde extra järn mm.
När jag kom hem från doktorn bröt förkylningen ut i feber och sen har jag varit sängliggandes sedan dess.
 
Igår hade jag det så jobbigt med min andning så jag höll på att få panik. Det var nästan så jag och älsklingen körde iväg till farbror doktorn igen. Men det gick aldrig så långt. Men man är lite orolig när man ligger sjuk så länge och jag är gravid. Gravida är trots allt en riskgrupp för svininfluensor och allt annat skräp som går :S
 
Jag ska inte jobba imorgon heller, det klarar jag inte. Jag är bättre men hostan tar kål på mig och jag blir trött för ingenting.
 
Fin böran på det nya året :/ Bortsett från denna dumma influensa så är 2013 ett år med massor att se fram emot och jag bara längtar!!!
 
Grattis till min älskade farmor som fyllde 80 år igår ♥
 
Albin, Isac och Linus julafton.
 
Tittar på tomten som kommer gåendes ute i trädgården :)
 
Barnen tillsammans med tomten.
 
Isac med sin "jag ska bli storebror" tröja ♥
 
Sitter i tomten knä
 
 
 
 
 
Nissen Yoda :)
 
Pappa hemma hos oss annandagen.
 
 
Fler paket från familjen Haraldsson och Björklund.
 
Tuffa morgonskor från morfar.
 
Ingen dålig julklapp från mamma och pappa!!
 
Farbror Micke på besök med ännu en julklapp.
 
 
 
Familjen Glans hemma hos oss och leker.
 
Max och Isac
 
 
Malin och Matilda.
 
Så här fint åker familjen numera :)
 
 
 

RSS 2.0