Tråkig måndag

Vilken slö dag. Jag och ungarna har bara degat hela dagen. Med undantag från en promenad bort till affären för att posta två paket. Vi handlade varsin daimglass med oss hem till fikat.

I eftermiddag gjorde jag lite nytta och tog tag i tvätten samt strök gubbens skjortor. Dopklänningen är tvättad och struken nu också redo för prinsessans stora dag. Isac tycker det är så roligt att se Julias namn sidan om sitt på dopklänningen. 

Nu är kvällsmaten färdig :)



Söndag

Några få timmar kvar på helgen. Vad gör vi då? Absolut ingenting! Isac har hämtat mina tvättklämmor som han står och kniper fast i pappas fötter. Det brukar han göra och tycks aldrig tröttna på det :)

Vi har varit iväg en sväng idag till Lund för att uträtta några små ärenden. När vi var på väg till Jim för att hämta en grej såg vi morfar komma cyklandes på sin cykel. Vi tutade på honom och så stannade vi och pratade en liten stund. Isac blev överraskat glad när han fick syn på morfar.

Pappa ringde mig senare på dagen när han var inne på en klädesoutlet. Han hade sett billiga overaller till ungarna och ville tipsa om dom. Men hela vintergarderoben är redan ordnad för i år. I eftermiddag tog jag fram alla vinterkängorna och impregnerade dom ute i trädgården. Nu är vi 100 % redo för snö och slask från och med om en vecka för då är min dunjacka klar hos kemtvätten :)

Ola har klippt gräset och lagt presenning över alla möblerna ute på trädäcket idag. Känns lite deprimerande eftersom vi älskar att sitta där ute. Men nu är det längesen det var en tillräckligt skön dag att sitta ute och äta. 

Nu ska familjen ta fram glass med chokladsås. Sen för vi njuta av det som är kvar ut av helgen.



Julia 15 veckor




Mitt hjärta slår för er!

Ingen händelserik lördag precis. Men ibland behöver man bara få lov att vara.

Vi har varit på en tur med bilen. Hämtad dopklänningen som var färdigbroderad. Så fin, precis som jag hade tänkt!

Vi körde till Lund för att lämna in min vinterjacka på kemtvätt. För vips så är det så kallt så dunen måste på. Isacs nya vinteroverall har kommit. Så fin han blir i vinter och ingen risk att han kommer frysa. Kavatkängor på fötterna som också är ett märke man kan lita på till ungarna. 

På vägen hem blev det storhandling. Vi fyllde en hel matvagn med mat och allt annat som behövdes fyllas på till hushållet. Hem och dela upp allt i fryspåsar mm. Sen blev det en stor kopp kaffe för mig och mannen undertiden vi betalade räkningarna. 

Resten av dagen har vi slappat och gosat i soffan. Nu ska snart min älskling laga middag till oss.

Som jag älskar gubben och våra ungar!! Mitt hjärta slår för er <3



Aktiv fredag!

Full rulle hela dagen. Morgonen började med tvätt och renbäddning. Sen åt vi frukost. Under förmiddagen sen blev det en tur till affären. Postade ett paket, handlade fredagsgottis samt bullar till fikat.

Hemma igen började vi städa. Isac fick med stor glädje själv damma sitt rum. Undrar om han kommer göra det lika glatt som tonåring sen? :)

I exakt samma stund som jag avslutade mitt sista städmoment så knackade det på dörren. Det var Malte, hans mamma och lillasyster. De kom förbi för att låna ut en skjorta till Isac inför Julias dop. De är så snälla. Vi bjöd in dom på fika och de stannade till långt in på eftermiddagen. Isac lyser sv glädje när han får bjuda hem kompisar eller får följa med dom hem. Det värmer mitt hjärta att han har fina vänner. Han börjar bli stor vår lille kille <3

När de hade gått så satte sig jag med min son och klipp och klistrade lite. Sen dök Ola upp och då blev det kvällsmat. Nu sitter hela familjen i soffan. Godiset är framme och ljusen är tända. Ungarna är nybadade och klädda i pyjamas. Härliga underbara fredag, när veckan är som bäst!! 

Trevlig helg önskar hela högen Haraldssons :) 



Vårta :(

En kväll nu i veckan upptäckte vi en liten hård prick under Isac fotsula. Både jag och Ola tittade på den och misstänkte direkt att det var en fotvårta. Men vi tänkte iaf avvakta ett par dagar och se vad det blev av den. Den är kvar och vi är ännu mer säkra på att det är just det, en fotvårta. Blä va äckligt och jobbigt. De är så svåra att bli av med. Ännu värre att den sitter på min sons gulliga små perfekta fötter :( 

Det blir till att besöka ett apotek i helgen och köpa hem medel att pensla på. 

Så typiskt när jag kom till dagis. Hela vägen dit hade jag i huvudet att meddela personalen om hans misstänkta vårta. För att de inte ska låta honom springa barfota och smitta andra. När vi kommer dit så sitter alla barnen i en stor ring, alla är barfota. I mitten av ringen ligger ett stort papper och en fröken gick runt och penslade på målarfärg under alla ungarnas fötter för att de skulle alla göra sitt fotavtryck på pappret. Suck! Jaja Isac fick vara med, han hade ju trots allt en vårtfri fot.

Idag efter dagis fick vi följa med Malte hem på fika. Det blev bestämt på plats för Isac ville så gärna leka med honom och var jätteledsen när jag sa att det var bestämt lekträff nästa tisdag för så länge kunde han INTE vänta. Vi blev bjudna på kaffe och fika. Det blev ännu en eftermiddag full med lek och skratt. 
Vi är så glada för våra nya Stehagsvänner!

Julia ligger här i mitt knä. Isac lagar mat till pappa på sin egna lilla spis och nu börjar snart djursjukhuset på TV dvs jag har inte tid med bloggen längre ;)



Imse vimse läskiga spindel!

Igår höll mitt hjärta på att stanna!! Efter att jag hade lämnat Isac på dagis och kommit hem igen stod jag i köket och fick syn på världens största BAMSE spindel i taket!!! 
Jag gick ut från köket och stängde dörren efter mig. Stod sen länge utanför och funderade. Hur ska jag göra? 
Kan ju inte vänta tills Ola kommer hem för vi måste ju kunna vistas i köket.
Jag gick in igen, samlade mod till mig och ställde mig på en stol. Men när jag då kom närmare spindeln och den rörde sig en millimeter fick jag fullständig panik. Jag sprang skrikandes ut från köket. 

Hela förmiddagen knackade jag på inne hos vår pensionärs granne för att be honom om hjälp men han var inte hemma. Till sist kom han hem och jag fångade upp honom ute vid hans garage. Sven följde snällt med in och fångade monstret åt mig. Vad hade jag gjort utan honom? Bästaste grannen!

Efter dagis igår hade vi Isacs dagiskompis och hans familj här på fika igen. Lika trevligt som alltid. Barnen lekte och mammorna fick pratat i flera timmar :) 

Vår katt Yatzy fyllde 2 år igår. Tiden går fort även med henne :)

Idag har jag varit på mitt jobb. Där blev jag överraskad med en hel hög paketer. Paketen var till Julia och hon fick jättefina kläder. Jag och Ola fick en liten försenad bröllopsgratulation också. Så snällt av dom alla <3

Efter mitt besök på jobb mötte jag upp Linda inne i stan. Vi lunchade och gick och tittade i lite affärer. Sen var det tid att åka med tåget till min älskade lilla by och hämta min son på dagis. 
Det blev en promenad i solskenet i eftermiddag. Isac körde traktorn.

Nu har minsann halva veckan gått! 






Helgen som har varit

I fredags kom Sandra hit igen under förmiddagen. Hon hade fika med sig. Isac fick göra ett hus av en gammal riskartong. Den målade han med vattenfärger. Jag klippte ut figurer ur min kommunaltidning som han sen fick klistra på huset. 

Sen åkte alla målarböckerna fram och tillsammans med Sandra satt vi och fyllde i dom och lyssnade på radion och sjöng med :) Mys dag långt in på eftermiddagen fram tills Isac blev hämtad och då åkte även Sandra och Gabriel hem.

Ola kom hem från jobbet strax där efter. Då packade vi vagnen i bilen och så blev jag och Julia körda in till resturang Godset i Lund. Där träffade jag några kollegor och käkade middag. Ola åkte hem till Jim.
Det blev en lyckad vistelse på resturangen. Kollegorna fick kramas med Julia som inte ville ligga i vagnen men som var på ett gott humör under hela kvällen.

Efter middagen tog jag bussen hem till Jim. Där stannade vi en stund innan klockan blev dags att åka hem. 

I lördags skulle jag hem till Linda och ha en riktig tjejdag. Tyvärr vaknade Tjoffsan med snorig näsa och började bli rejält förkyld :( min lilla prinsessas första sjuka! Hon mådde ganska ok. Ingen feber bara snorig och mammig men jag bestämde mig för att stanna hemma.
Vet ju aldrig om det ska bli värre eller ej.
Men med mina magiska mjölkdroppar vände det och snoret försvann.

Hela lördagen var Ola i Östra Grevie på årets mopperun tillsammans med sin familj. Han hade en super trevlig dag.
När han kom hem beställde vi hem pizza och hade filmmys hela kvällen. <3

Söndagen gick åt till städ och tvätt här hemma. Julia var sig själv igen och det var skönt. Isac kom hem på eftermiddagen och då körde vi till Hörby för att hälsa på Heinz och Camilla. Där beställde vi Tahimat och Isac busade med Amanda hela kvällen. Det var trevligt och ett bra avslut på helgen. 

Inatt började Julia få hosta. Det var visst inte över helt. Hon har mått bra idag och inte hostat direkt men trötta är vi :S

Idag har vi haft en riktig slappe dag. Bara hängt här hemma med kidsen, det behövdes. 






Kramkalas

Igår var Ola ledig från jobb. Jag hade ett viktigt ärende och behövde honom hemma till att passa Julia.

Till Isacs stora glädje så var HELA familjen med och hämtade och lämnade honom på dagis. Så glad han var!
På dagis var hans älskade fröken Majlis. Hon har gått i pension men hade hoppat in igår som vikarie. Både jag och Ola gav henne en stor kram. Härligt att se henne och va skoj att hon fortfarande hoppar in ibland.

Efter dagis hade vi mys här hemma. Pågarna ställde sig och gräddade våfflor och det smakade gott!

På eftermiddagen städade jag och Ola satte sig vid datorn för att jobba lite hemifrån. 

När kvällen kom så dök Jim upp. 
Isac fick stanna uppe för att få träffa honom en stund. Efter att jag hade nattat min son blev det filmkväll med chips och godis. 
Det var trots allt Lill-Lördag :)

Idag har Sandra och Gabriel varit här och fikat med oss. När Sandra kom var det tid att hämta Isac på dagis så vi tog barnvagnarna och traskade dit.
Isac såg förvånad ut när Sandra stack in huvudet i rummet där han satt tillsammans med dagiskompisarna :)

Vi har haft en underbar eftermiddag med Sandra! Massor med kramar och mys med ungarna.

Imorgon är det fredag igen, tjohoo!  


Kod brun!!

Milda makter vad vår lilla tös bajsade ner sig precis!! Det smet utanför blöjan, smetades ut i hela pyjamasen och vidare ut på mammas blus haha.
Julia är en "samlar hela veckans utgifter och bajsar en gång i veckan bebis".

Jag och Ola fick hjälpas åt att få ordning på allting och få tösen badad :)

Idag efter dagis gick jag och ungarna hem till Isacs dagiskompis och fikade. Pojkarna lekte och vi mammor pratade så länge så Ola hade hunnit komma hem från jobbet och göra kvällsmaten färdig. En lyckad lek och fika träff med andra ord. 

Isacs bestämda ord ikväll; "Julia är inte mammas och pappas, Julia är Isacs! Isac ska ta hand om lillasyster!!".

Och det har han gjort. Han läste Alfons Åberg för Julia när vi diskade undan kvällsmaten. <3


Julia 13 veckor

I fredags var jag och ungarna ute hela förmiddagen på lekplatsen. Sen blev Isac hämtad. Jag och Julia vilade på soffan hela eftermiddagen fram tills Ola kom hem. Då somnade jag och blev sen väckt med kvällsmaten färdig och serverad. Lyx!

Igår var vi och lämnade dopklänningen hos en sömmerska. Sen var vi på Nova och jag fick handlat lite nya tröjor mm till mig själv. Behövdes verkligen! Fick inte tillfälle att kolla på något till mig själv när vi var där sist med många olika viljor och behov samtidigt. 
Men igår var inte Isac med och Ola tog hand om Julia så jag kunde prova och titta runt i lugn och ro. Igen, lyx! :)

Efter Nova åkte vi till Ikea. Där blev det lite nya billiga krukor, ljus och ramar. Ett nytt nyckelskåp för det vi har är Sandras som hon ska få tillbaka. Det har hängt med mig sedan hon och jag separerade haha ;)

Jag fick äntligen köpt mitt växthus! Jag tog pengen som farmor skickade till mig när jag fyllde år så nu säger vi att den är från henne. Tack farmor <3 

Idag har vi slöat här hemma. Jag blev väckt av doften från nylagat kaffe. Älsklingen hade redan varit uppe en bra stund och gjort frukosten. Åter igen lyx! :) 

Isac är hemma igen och det är skönt! Han ligger och sover gott i din säng nu men han informerade oss innan han somnade att han kommer in till oss sen inatt haha.

Det har verkligen varit mammas helg denna helgen, synd att den är slut ;)
Tack för allt min älskade make!! 











Våfflor och kompisar.

Fredag imorgon wohoo!! Känns som det var igår jag satt här med söndagsångest och så är det redan helg igen :)
 
Idag efter dagis följde Isacs dagiskompis, hans mamma och lillasyster med oss hem. Vi har käkat våfflor med sylt och grädde. Snackat i flerna timmar med bebisarna i knäet och pojkarna har lekt tillsammans inne på Isacs rum.
 
Så roligt. En kompis till mamma, en till Isac och en till Julia :) Isacs dagiskompis är ett år äldre än Isac och hans lillasyster är en månad äldre en Julia. Alla fyra barnen kommer gå på dagis samtidigt sen och säkert följa varandra i skolan i framtiden också, kanon!
 
Nu väntar jag bara på mina killar som ligger i badet sen blir det soffhäng hela familjen tillsammans ♥
 
 
 
 

Ny tvättmaskin!!

Igår fick vi hem en ny tvättmaskin. Vår snälla granne Sven kom ut och hjälpte oss att bära in den. 
Den har redan fått köra en tvätt och den fungerar kanon! Tyst är den och med fina knappar som lyser, till Isacs stora glädje :) 

Min man är bäst! Han fixar, trixar och tar tag i saker snabbt. <3

Jag och ungarna har målat våra trolldegsfigurer. Det tyckte både jag och Isac var skoj.

Idag har jag varit på BVC med Julia. Stora tjejen väger nu 6020g och är 59,5cm lång. Här går det undan!

Idag var det dags för första vaccinationen. Det är ju aldrig populärt oavsett vilken ålder man är i. Nästa gång ska jag faktiskt fråga om det kan komma in en sköterska till så de kan ta bägge sprutorna samtidigt. Jag tycker det är hemskt när de ska ge ena sprutan först i ena benet och sen i det andra. Efter det andra sticket blir det alltid för mycket för bebisen. Bättre att ta båda samtidigt och få det överstökat.

Julia blev snabbt glad igen. Jag satte mig i amningsrummet efteråt och ammande henne. Julia somnade nöjd i vagnen sen. 

Jag promenerade in till stan och gick in på konditoriet som gjorde min och Olas bröllopstårta. En snäll man hjälpte mig upp för trapporna med vagnen. Jag hamnade vid samma bord som han och hans fru mfl och fikade med bullar och kaffe. Trevligt och typiskt mig att hamna bland pensionärerna haha, yrkesskada?

Nu är Julias doptårta beställd. De var inte farligt dyra och vi vet ju att tårtan är god. Om den blir som jag har tänkt mig i utseendet återstår att se men jag är inte orolig. 

Efter konditoriet blev det en tur till butikerna. Julia fick en teddyoverall. Kanon att ha på sig i vagnen nu när det blir lite kallare. Sen har vi ju åkpåsen att plocka fram när det blir riktigt kallt. 

Isac ska också få en ny overall snart.

När jag hämtade på dagis idag så hade dom en liten utställning med temat de jobbar med just nu. Isac visade stolt upp allting. 

Julia har varit ledsen hela eftermiddagen. Det är inte likt henne min alltid så glada prinsessa :( jag har fått bära runt henne och amma henne flera gånger då bara bröstet har kunnat trösta henne. Det måste vara sprutorna som spökar med henne.

Nu har hon äntligen somnat i vagnen iaf så jag kunde starta kvällsmaten.
Ikväll testar vi något nytt. Jag har mixtrat med den klassiska falukorven i ugnen. Jag har lagt mozzarella och skivade tomater mellan skivorna med korv. Så får vi se om det blir ätbart.





Pyssel

Igår hade jag och ungarna en mysig dag här hemma. Vi gjorde trolldeg och fick ihop små figurer som vi sen torkade i ugnen. De har legat och torkat över natten till idag och i eftermiddag ska vi måla dom.

Isac fick även gjort sin hemuppgift från dagis. De har tema jord just nu. Isac fick välja ut en plats där han själv grävde upp lite jord och la i en burk. Vi fotade platsen och skrev ut bildena. Isac fick även själv rita en teckning som skulle föreställa platsen. Så här långt är hans "läxor" riktigt trevliga :)
När matteläxorna trillar in lämnar jag över ansvaret till Ola ;)

Det var en stolt Isac som sprang in till fröknarna på dagis med sin hemuppgift i högsta hugg. Älskade unge!

Fröknarna var framme och hälsade på Julia idag. Då talade Isac om för fröknarna att Julia tycker inte om fröknarna utan hon tycker bara om storebror och mamma och pappa. Haha han skyddar sin lillasyster med sitt liv. 

Här hemma springer han med blöjor. Tvättar hennes nappar. Ger henne nappen när hon tappar den. Framme först när hon piper till. Klappar henne på huvudet, håller hennes hand. Talar om att Isac och mamma är här. Sjunger sånger för henne. Han är den bästa brossan och min lilla hjälparnisse :) 

Jag har fått sålt alla mina mammakläder på Tradera. Första utskicket av paketer åker iväg idag. Jag har tjänat en fin liten slant. De rosa paketen har jag beställt på nätet. Hittade det smidiga tipset från en annan mammabloggare som jag ibland följer. De är kanon bra! Blir mycket billigare dessutom.

Vår tvättmaskin har till min stora sorg gett upp :( igår hjälptes jag och älsklingen åt att bära ut den ur huset. Galet va tung den var!!! Det ösregnade ute och jag sa att det var änglarna som grät över min trogna kompis. Ola tycker att jag är knäpp men han kan ju bara tänka på hur många kalsonger den har hjälp mig att tvätta ;)

Idag blir det till att koppla släpet och åka och titta på en ny. Vi klarar oss inte många dagar utan en tvättmaskin. Med två småbarn, djur, en man som har världens skitigaste sport och jag då som tar hand om allt det lortiga så behövs en ny maskin NU!! 

Olas matlåda blir min idag för han ska sitta i möte hela dagen. Lax!!! Så nu kan klockan gärna börja närma sig lunchtid :) 




Julia 12 veckor

Helgen är slut innan den hann börja :( redan söndag, snyft. Hur kan jag ha söndagsångest som inte ens behöver gå till jobbet imorgon?
Det är trots allt vardagen som väntar imorgon.

Igår blev det en tripp till Nova. Ungarna fick lite nya plagg som de så väl behövde. Efter Nova blev det en sväng hem till Micke och Tessan som bjöd på kaffe och fika, tack <3

Idag har vi varit på Bökeslunds crossbana tillsammans med familjen Glans. Efter den lilla utflykten följde vi med dom hem på en kopp kaffe och ungarna fick leka av sig lite. Tack för idag! <3

När vi kom hem nu i eftermiddag såg vi att det var barnens dag här i Stehag. Ola stannade hemma med Julia och började med kvällsmaten och så knallade jag och Isac ut i byn för att kolla läget. Tyvärr höll alla på att packa ihop alla aktiviteter och ballongerna var slut :( men Isac fick en slush ice och var nöjd med den. Hemma igen blev det hemmalagad pizza.

Nu har familjen gjort sig bekväma i soffan. Trevlig kväll!

Snart höst!!

Fredag imorgon, så har ännu en vecka försvunnit i ett naffs!
 
Hur veckan kan ha gått så fort förstår jag inte. Jag och ungarna har verkligen inte gjort mycket. Men det är klart att med två småbarn så går tiden fort även om man bara gör det som brukar göras för man har att göra hela tiden.
 
I måndags jobbade Ola över till sent. Jag kan inte sova när han är borta och ännu värre är det när han är borta sent men ska komma hem. För då ligger jag och lyssnar på dörren hela tiden. Det var inte ens lönt att försöka sova. Så med ögonen i kors satte jag mig framför TV:n och började titta på en "kärringserie" som Ola hade ordnat till mig. Jag såg nästan klart hela första sesongen innan mannen trillade in genom dörren. 
 
Det blev följande sliten tisdag. Då var denna svensken trött här hemma. Isac fick stanna hemma. Han var frisk från sin förkylning men en vilodag till kunde inte skada. Finns ju ingen anledning att stressa iväg till dagis direkt efter en infektion nu när jag ändå går hemma. 
 
Solen sken nästan hela tisdagen så vi var ute i två omgångar och gick långpromenad och lekte på lekplatsen. Det är lite lurigt väder numera. Ena dagen höst sen kan det bli sommar igen nästa dag. Men nog håller det på att slå över mer till höst. Vi får se regniga dagar allt oftare. På morgonen när vi går till dagis är det jacka som gäller men på eftermiddagen när vi ska gå hem är det tshirt väder igen.  
 
I helgen måste jag försöka komma iväg och handla nya kläder till Isac. Herre Gud va den pågen har blivit lång över sommaren. Alla hans långbyxor är på tok för korta i benen. Han måste följa med och prova ut dom vilket är en plåga för alla inblandade. Prova kläder är ju sk*t tråkigt!!!!!!
 
Min stenålders laptop började ge upp nu i helgen. Den hade nog gjort sitt. Ola har räddat den många gånger men nu gick det inte mer. Så älsklingen har ordat en ny laptop till mig. Frugan är så glad så!! ♥
 
Isac är på dagis. Tvätten är igång. Hunden är rastad och borstad. Bebben sover gott i vagnen, mätt i magen och torr i blöjan. Nu förtjänar jag en STOR kopp kaffe.
 

Vi gratulerar mamma igen!

Min son tyckte att vi skulle fira min födelsedag en gång till med tårta och sång. Jag som inte tycker om att fylla år :) Men låt gå när han tycker att jag ser så ung ut, 4 år precis som Isac ♥
  

Min lilla stjärna!

Kolla ett så bedårande sött marsvin!!

Omvända roller

Vilken grå och trist måndag.
Varken jag eller ungarna ville lämna sängen imorse. Det var så kallt i luften och vi kunde höra regnet smattra mot rutan. Till och med katten ville komma in och mysa som alltid annars är på äventyr utomhus.

Vi låg kvar länge och tittade på Bolibompa. Tills lillasyster bajsade ner sig så det smet utanför blöjan och allt. Det var inte bara till att byta blöjan utan det blev ett ordentligt bad också. Sen var vi uppe. :)

Isac tramsade vi frukosten. Och han vet om att han inte får leka med maten så han fick den gamla vanliga varningen att; "sluta eller så kan du gå in på ditt rum". Sen ekade det visst här hemma. För när frukosten var undanplockad och jag satte mig ner för att dricka mitt kaffe i lugn och ro då kom min älskade son och läxade upp sin mamma. Men jag tar det bra, det är ju ett bevis på att mina ord har fastnat iaf haha.

I övrigt har detta varit en slö dag. Vi var ute en promenad med Yoda mellan regnskurarna och vi har byggt tågbana. När Isac såg en Disney film så passade jag på att fota alla mina mammakläder och la ut dom till försäljning på Tradera.

Det är med lite sorg i hjärtat som man säger adjö till dom kläderna. Tiden med bebbs i magen är förbi och den var så mysig. <3

Julia håller på för fullt med att försöka vända sig själv. Snart så lyckas hon. Det är en stark och stadig bebis vår tös.

I brevlådan fick vi något annat än reklam och räkningar idag ;) en skylt som jag har har beställt hem över nätet och som ska ramas in och pryda hemmet. Jag älskar den!!

Mannen jobbar över ikväll och kommer väl hem när resten av familjen sover.
Kvällsmaten är intagen. Hunden har varit ute. Ungarna har badat och är färdiga för kvällen och nu väntas djurakuten på TV:n :)

Julia 11 veckor

Matilda 3 år

Tiden går fort när man har roligt. Det är väl därför helgen redan är slut :(

Igår var det Stehags dagen så familjen var i byn och tittade på brandbilar, marknad, ponnyridning och musikunderhållning för barnen. Här i lilla Stehag känner man igen ansikten lätt så vi fick hälsat på både grannar, fröknar från dagiset och föräldrar till dagiskompisar, trevligt!

När vi kom hem igen satte vi oss ute i trädgården med en kopp kaffe och njöt under markisen när det ösregnade. Det var så mysigt.

På kvällen grillade vi tillsammans med Olas kollega Heinz och hans familj.

Isac och deras dotter Amanda busade hela kvällen och roligt måste de ha haft för Isac har sagt att han vill träffa Amanda snart igen. Vi avslutade kvällen med film och lördagsgodis. Ungarna satt på Isacs rum och tittade på Pippi Långstrump. En lyckad kväll.

Idag har vi varit i Lund på skattkammarön. Isac var bjuden på Matildas 3 års kalas. Så skoj ungarna har haft det idag. Päronen också, trevliga pratstunder och gott kaffe.
Perfekt ställe att ha barnkalas på så det är något vi får tänka på till nästa år när Isac fyller 5 år.

Här hemma i eftermiddag har hela familjen hängt i soffan. Söndags ångesten har smugit sig på även för oss som är lediga imorgon.

Isac har dragit på sig sin första förkylning för denna säsongen. Den började så smått ge sig tecken i veckan men har brutit ut riktigt nu. Imorse var det tveksamt om han kunde gå på kalaset för han var så hängig men han ville så gärna gå. Efter frukosten piggnade han till så vi tog beslutet att åka dit iaf och det gick bra.

Nu får han vila hela dagen imorgon sen får vi se om han är pigg nog för dagis på tisdag. Dumma dagis basilusker, det är så tröttsamt.

Nu får vi bara hålla tummarna att Julia klarar sig. Men hon har bra skydd från amningen.
Vi har sagt till Isac att han får låta bli att pussa på Julia ett par dagar nu och han är så ledsen över det. Han frågar hela tiden; "är Isac frisk nu?, kan jag pussa på lillasyster nu?". Gullunge <3

Ett stort TACK till min man som har pillat med min blogg och förnyat looken på den. Det var dags, vi är ju en till i familjen nu som ska vara med och synas :)

RSS 2.0