Påsk och annat skoj!

Det är en hel månad sedan jag uppdaterade. Bloggen är verkligen inte alls lika aktiv längre och det är ett bevis på att livet med jobb, hus, barn och hund tar en väldans massa tid ;)
 
Ja på en månad hinner man med ganska mycket men jag ska försöka plocka ut godbitarna. Vi har firat påsk. Det blev påskris både inomhus och utomhus hos familjen Haraldsson. Vi tjuvstartade påsken lite för Isacs skull eftersom han inte skulle vara hemma på självaste påskafton. Barnen fick leta efter påskägg ute i trädgården. De fick även sina påskpresenter samma kväll.
 
Förmiddagen på påskafton stannade vi till hos Marie och pappa. Pappa fyllde år och vi var där för att gratta honom med en blomma. Det bjöds på kaffe och vi stannade och pratade av oss lite innan det var dags att köra vidare mot Smygehamn. Där firade vi påskafton hos svärfar som bjöd på den godaste rökade laxen!
 
Påskägg fick vi så vi klarar oss till nästa påsk. Alla vi träffade i påsk gav oss påskägg och pappa U var ute i stehag och agerade påskhare han med. När vi kom hem efter en del ärenden en kväll så hade han lämnat påskägg till barnen i trädgården samt en fin gul orkidè till oss.
 
Tack allesamms för en härlig påsk!! ♥
 
Helgen efter påsk var jag i Ullared med kollegorna. Vi åkte upp på fredag morgonen och kom hem på lördag eftermiddagen. Vi lyckades alla spendera en hel del pengar och fylla bilarna med saker :) På kvällen installerade vi oss i stugan som verkligen var i frächt och fint skick. Vi hade egen toalett och dusch samt en liten kokvrå. Vi lagade tacos och satt uppe halva natten och drack öl och skrattade så tårarna sprutade. Så roligt har jag inte haft det på länge. Vi tanter höll sån låda så det slutade med att grannen knackade i väggen intill för att få oss att dämpa oss....ops. Så går det när man få nattpersonal som sin granne ;)
 
När jag kom hem från Ullared så var hemmet en byggarbetsplats. Mannen och svärfar sågade och spikade för fullt. Det låg byggdamm överallt men det var det värt. De höll på att bygga vår älskade trävägg. På kvällen beställde vi pizza och sen körde svärfar hem. Han kom sen tillbaka morgonen där på för att göra färdigt väggen. Den är nu helt klar! Isolerad så vi slipper höra ljudet från tvättmaskin och torktummlare ute i tvättstugan. Den har även blivit målad i vit färg och det blev riktigt snyggt!! Vi är så nöjda. Tack Rolf för all hjälp!! ♥
 
Samma söndag var vi och firade Gabriel som fyllde 2 år. Där bjöds det på god mat och barnen lekte och hade skoj. Isac och Julia satt fint och tittade på när Gabriel öppnade alla sina paket. Jag trodde först att Julia skulle vilja hjälpa till för hon vet mycket väl vad paket är för något nu. Men hon nöjde sig med pappert som blev över från presenterna :)
 
En kväll i förra veckan tog jag tåget in till Lund för att gå och ut och äta med tjejerna. Jag, Maria, Sandra, Malin och Linda passade på att samlas nu innan Linda får sin son som är väntad inom några dagar. Vi uppskattade alla att ses och den goda maten på Harrys.
 
I måndags var jag och barnen lediga. Isac var dock på dagis under förmiddagen iaf för att kunna följa med alla andra 09:orna till bian i eslöv. Jag och Julia gick till öppna förskolan och lekte och fikade tilsammans med andra i byn. Efteråt gick vi och hämtade Isac och tillsammans gick vi hem och packade picnicväskan. Vi lastade vagnen med mat och dryck och tog hundarna med oss. Vi gick till ringsjön som är en ganska lång promenad men i det härliga vädret var det inga beskymmer. Vi åt på en filt precis vid sjön och vackrade omgivning får man leta efter. Tänk vilken lyx det är att bo så nära det underbara stället!
 
Tisdagen bjöd på lika vackert väder och vi spenderade hela dagen ute i trädgården. Jag skrubbade trädgårdsmöbler och barnen lekte med vattenpistoler och hoppade studsmatta. Hundarna låg på en filt och tittade på. Underbart härlig dag. Mannen slutade tidigare och hade grillkorv med sig hem. Vi grillade korv och åt kvällsmaten ute den kvällen. Det var inte grillpremiär då vi har redan har hunnit grilla ett par gånger i år men det var helt klart premiär för att sitta ute i trädgården och äta.
 
Nu har jag precis avklarat två arbetsnätter och har nu 10 dagars ledighet framför mig. Den tänker jag njuta av!!
Jag avslutar detta blogginlägg med att tala om att jag nu officiellt är en nattarbetare. Jag har skrivit under papperna på min nattjänst och min tjänst på dagen är uppsagd. Precis som jag önskade ♥
 
Glad påsk önskar familjen Haraldsson 
 
Påskris utanför huset. 
 
 Julia firar in påskledigheten med en glass.
 
 Barnen på jakt efter påskägg ute i trädgården.
 

Julia myser med faster Tina på påskaftonskvällen. 
 
 Sam är nog den lyckligaste i familjen över att våren är här!
 
På promenad ute i vår skog, underbart!
 
Årets majblomma
 
Prinsessan älskar att borta tänderna och gör det flera gånger om dagen :)
 
Här har vi precis monterat ihop studsmattan och barnen premiärstudsar för i år. 
 
Isac och Julia gör världen vackrare med sina färgglada kritor. 
 
 
 Isac lekte med vattenpistoler när jag skrubbade trädgårdsmöblerna. 
 
Julia klipper gräsmattan :)
 
Upp med händerna brossan!!
 
Nere vid ringsjön.
 
 
 Sam och Julia njuter av att vara ute.
 
Isac leker att han fiskar :)
 
Barnen var sugna på att hoppa i men det dröjer ett tag till innan det går att bada. 
 
Alla mina små älsklingar på samma bild och med den finaste bakgrunden ♥
 
 Vägen till ringsjön
 
Sam orkade inte gå hela vägen till ringsjön och somnade gott ovanpå vagnen. 
 
Gabriels 2 års kalas ♥
 
Mina kära kollegor skålar till vår lyckade shoppingrunda på Ullared :)
 
 Stugan vi bodde i. 
 
 Bästa köpet på Ullared, takkrona till sovrummet ♥
 
Tadddaaa...vår trävägg som vi är så nöjda med. Inbyggda jamohögtalare. 
Soffgruppen är ny och snart kommer det även en tillhörande fotpall. 
 
 ♥
 
 Denna och en ny pyjamas blev en present till mig själv när jag firade att jag fick nattjänsten. 
 
 

RSS 2.0